Sekaisin Marysta

otsis2013

Tervehdys!

Minä olen  Marianne, siis se Marianne/Mary, joka aloittaa innoissaan uusia projekteja koko ajan, eikä tee loppuun niitä mitä aloitti (joskus tosiaan tämäkin itseasiassa toteutuu… ) Asun lätäkön toisella puolella, eli Ruotsissa, ja vielä tarkempi location on Örebro (sårri, en tiedä leveysasteikkoa tai pituusasteikkoa, googleta and you shall find out!) Vietän suurimman osan ajastani opiskelun parissa, tai siis kurssikirjoja lukiessa. Toivon mukaan valmistun Wonder Womaniksi kesällä 2017, eli opiskelen liikunnanohjaajaksi. ”Vapaa-aikani” vietän suurimmaksi osaksi joko salilla tai sarjoja katsellessa, satunnaisesti katson jopa elokuvan silloin tällöin. Jos on runsaasti vapaa-aikaa (loma – mitä ei nyt tällä hetkellä oikein ole) niin pelaan konsoli- tai tietsikkapelejä (Nintendo I haart juu!) Eli musta tulee maailman mahtavin nörttikoutsi / PT – joku kaunis päivä.

Kokkaaminen on myös ihan kivaa (silloin, kun jaksaa), sekä leipominen ja uusien asioiden oppiminen. Olen myös kynsilakkafanaatikko, ja haluaisin yhden värin vuoden jokaiselle päivälle, mutta siitä ei lompakkoni oikein pitäisi.

Kuuntelen musiikkia melkein aina – ja leikin, että se on elämäni soundtrack.

Olen myös salaisesti rakastunut Batmaniin, mutta elkää kertoko kenellekkään, koska sitten se ei ole salaisuus enää.

Tervetuloa hullunkuriseen ihmemaahani! Jättäkää ihmeessä tassunjälkiä!

Marianne tykkää :D

Leffoista, syksystä, supersankareista, lukemisesta, käsitöistä, nintendosta, peleistä, palapeleistä, batmanista, musiikista, kirsikoista, kynsilakoista, cupcakeseistä, hattarasta, vaatteista, kengistä, kauhuleffoista, kissoista, tietsikoista, designista, ideoista, ilmapalloista, piirakoista, yksilöllisyydestä, kahvista, värikynistä, kaffittelusta kavereitten kanssa, sairaasta huumorista, luonnosta, pitkistä ja syvällisistä keskusteluista (oli sitten tärkeä tai vähemmän tärkeä aihe), kookoksesta, leipomisesta, kokkailusta, Tim Burtonista, mustasta pitsistä, huulipunasta, Liisa Ihmemaasta, tanssimisesta, värikkäistä luomiväreistä, puurosta, hikitreeneistä, kirppiksistä, kuntosalista, lihaksista, tatuoinneista, second hand shoppailusta, isoista valkoisista pilvistä hienona kesäpäivänä, huvipuistoista, sci-fistä, fantasysta, vampyyreista, kirpeistä pakkaspäivistä, tuoksuista, glitteristä ja tietty unicornseista  jne jne

Marianne ei tykkää :(

Hämähäkeistä, hevosista, klowneista, ahdasmielisistä ihmisistä, huumoritajuttomista ihmisistä jotka eivät kykene nauramaan itselleen, huonoista hiuspäivistä, stressistä, cardiosta, oluesta, tyhmyydestä, elokuvista jotka ovat niin huonoja että ottaa päähän että heitit hukkaan aikaa niitä katsoessasi, hammaslääkäreistä, indiemusasta, Beyoncesta, itsekeskeisistä ihmisistä, veriletuista jne jne.

Kysymyksiä, ihmettelyjä, kritiikkiä, fanipostia ja rakkaudentunnustukset voitte laittaa osoitteeseen maryihmemaassa@gmail.com

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.