tunarin päiväkirja: multitasking goes päin helvettiä.

Sain ystäväni Livin kanssa inspiraation tehdä sushia viikonloppuna ja olimme sen lisäksi vielä löydetty aivan ihanalta kuulostavan mutakakun resepti, jossa oli sahramivalkosuklaa topping. Nam. No eikun tekemään.

Sushi ei tietenkään ole mitään fast foodia, niinkun kaikki, jotka ovat joskus itse tehneet ehkä ovat ymmärtäneet. Kun riisi on keitetty se pitää jäähtyä ennen kun aletaan tekemään itse rullia. No, teimme niinkun käskettiin (reseptissä siis). Kuuma riisi kulhoon jäähtymään.

Koska olen mielestäni (suurimmaksi osaksi) fiksu, ajattelin että säästäisimme paljon aikaa, jos leivomme sinä aikana kun odotamme että riisi jäähtyy. Eikö olekin aivan sairaan hyvä idea? Ja, koska kakussa oli kaksi kerrosta, fiksuna likkana sain idean, että kumpikin ottaa oman kerroksen – näin säästäisimme vielä enemmän aikaa. Eli herkullinen mutakakku olisi valmis, kun sushi on syöty. En kestä – nämä ideani ovat vaan kerrassaan niin hyviä. Mikään ei tietenkään voisi mennä pieleen..

Ystävä sai tehdä itse mutakakun. Ja koska hän on yleensä aika hätähousu ja numerot eivät ole hänen vahvin puoli (hänellä on dyskalkulia), sanoin hänelle: ”Liv, koska sinä olet doer, etkä thinker, saanko antaa sinulle neuvon? Lue resepti, mieluiten pari kolme kertaa, niin et mokaa siinä matkan varrella? Hyvä, kiva, ryhdytään toimeen. ”

(Tajuan itsekin, että nyt kun kerron tarinaa – katastrofin kaikki ainekset olivat tässä kohtaa jo valmiina..)

Minun tehtävä oli siis sahrami-osa. Laitoin sokerit kulhoon, otin pienen osan siitä ja laitoin mortteliin – ja sekoitin sahramin sekaan, mortteliin siis. Murskasin niitä siinä hetken ja kaadoin sahramit sokerin sekaan. Tai siis niin luulin. KAADOIN SAHRAMIN JA SOKERIN SUSHIRIISIN SEKAAN…

Kiljuin niin äänekkäästi, että varmaan koko Örppöö kuuli.

Liv sai paniikin ja tuli katsomaan mitä tapahtui. ”EI MARIANNE MITÄ OOT TEHNYT!?!?!?!” Ja sitten se repesi nauruun. ”Tämä on erityisen hauskaa koska minähän olen se jonka pitää miettiä kaksi kertaa ennen kun teen jotain koska olen ”Doer” bwahaha.. Odota vaan kun kerron kaikille… ”

Täten tiedän, että tästä leipomispäivästä tulee ikuisesti se kerta kun ”Marianne kaatoi sahramia sushiriisiin..” -.-

Pitäisi vissiin mennä Specsaversille…? (Itseasiassa olin siellä ei niin kauan sitten… )

Vaikka en kaikkea sahramia saanut pois riisistä, sushit onnistuivat todella hyvin. Kakku tosin (Livin mies haki lisää sahramia kaupasta) epäonnistui, ei meidän takia, vaan koska resepti kusi, eikä se jähmettynyt koskaan…

Yksi vastaus artikkeliiin “tunarin päiväkirja: multitasking goes päin helvettiä.

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.