ihmemaan joulukalenteri – luukku 14: ihonhoitotuotteet keittiön kaapista

Jotkut teistä lukijoista varmaan muistaa mun maailman parhaimman kasvojenkuorinnan-postauksen? Se on edelleenkin blogin suosituimpia postauksia.

Ellette jaksa mennä lukemaan koko postausta linkistä, niin voin kertoa sen uudelleen, eli ruokasoodaa + oliiviöljyä. That’s it. Tai ruokasooda + parafiiniöljy, jos haluaa syväpuhdistavamman. Tai askorbiinihappo + oliiviöljy/parafiiniöljy, jos haluaa kirkastavan kuorinnan. En ole käyttänyt muita kuorintoja siitä asti kun aloitin käyttämään tuota kuorintaa kerran viikossa, ja haluan edelleenkin kivenkovaan väittää, että ihoni on huomattavan paremmassa kunnossa ja aknearvet ovat ainakin vaalentuneet.

kookosöljyMutta tämä ei ollut postauksen pointti, vaan se mitä muuta voi käyttää, jota löytyy keittiön kaapista:

– Kookosöljy. Good lord, kookosöljy on uusin ”lempparituote”. Näin talvella (jos nyt tätä säätä voi edes kutsua talveksi? Mutta kylmä keli kuitenkin..) aiheuttaa sen, että mun ihosta tulee todella pintakuiva. Ja kookosöljy on auttanut tässä ongelmassa todella paljon. Käytän sitä nimittäin: Käsivoiteena, jalkavoiteena ja yövoiteena. Puhumattakaan siitä, että välillä teen siitä hiusnaamion (vinkki intialaiselta ystävältä, joka on aina käyttänyt kookosöljyä hiusnaamiona): eli ota klöntti öljyä, hiero hiuksiin ja päänahkaan – anna vaikutta ainakin tunti (siinä välissä voi katsoa vaikka netflixiä ja hieroa päänahkaa..) ja pese pois (itse joudun ottaa shampoolla pois, muuten musta tulee rasvaletti deluxe..)

– Käytetyt kahvinporot: Sekoittaa ne vaan suihkugeeliin ja avot – sikahyvä kuorinta-aine kropalle. Tosin aika sotkuista.

– Superkuorinta (vaatii vähän tasapainoa ja kikkailua, koska tämä tekee suihkutilasta hengenvaarallisen liukkaan!): Eli sekoittakaa sokeria ja oliiviöljyä ja purista sekaan vähän sitruunaa (ei pakollinen).. käytä kuten normaalia kuorinta-ainetta mutta VÄLTÄ PRIVATE PARTSEJA! Ja mä toistan, trust me, ette halua sokeria private partseihin. TRUST ME! (Ekstrahyvän kuorinnan saa, jos käyttää vanhaa sheivaushöylää, joka irroittaa kuolleet ihosolut ihon päältä sikahyvin. Mutta tässä kohtaa tulee se hengenvaarallinen osa – suosittelen ihan aikuisten oikeasti istumista kun läträä öljyn kanssa suihkussa ja höylän kanssa. Ja sitten siivoatte jälkenne, peskää suihkutila kunnolla sen jälkeen, ettei seuraava ihminen, joka menee suihkuun liukastu ja pahimassa tapauksessa heittää henkensä. Ihan oikeasti.)

Onko teillä jotain hyvää ideaa, mitä muuta voi löytää keittiöstä, jota voi käyttää kauneuden/ihonhoitoon?

PS. Ja mä tiedän! Tämä on eilisen päivän postaus. Yritän ehtiä kirjoittaa yhden lisää illalla. Nimittäin nukuin melkein koko eilisen päivän (ja voisin jatkaa nukkumista nytkin, nimittäin tuntuu siltä, kuin olisin tulossa kipeäksi. DAMNATION!)

PPS. Ja sovitaanko sitten, ettei sitä kookosöljyä laiteta kahviin? Kuka sen idean keksi? Siinä pilaa vaan kahvin ja sen öljyn. Yhyhy.

4 vastausta artikkeliin “ihmemaan joulukalenteri – luukku 14: ihonhoitotuotteet keittiön kaapista

 1. Mä muistan tän, ja pari kertaa taisinkin kokeilla sooda-öljy-läträämistä :D voisi testata uudemman kerran, tulisi paaaaljon halvemmaksi kuin kaupan tökötit.

  Tykkää

  1. Joo mulle tulee sellaiset dollar-signsit silmiin, kun mietin kuinka paljon rahaa olen säästänyt tämän takia :3 Se tarkoittaa enemmän rahaa ruokaan haha.

   Tykkää

 2. Hyviä vinkkejä! Kookosöljyä löytyy multa kaapista, mutta en kovin ahkerasti sitä käytä. Enkä tiedä edes miksi, koska esim. hiusnaamiona oon itsekin testannut ja helpotti kyllä niin paljon kuivaa päänahkaa.. Ja auringonpolttamaan ihoon kesällä toimi myös hyvin!

  Täytyykin tehdä kahvinporokuorinta suihkussa tänään tai SUPERkuorinta! Tekee mieli jo mennä suihkuun, haha :D

  Mä rakastan muutenkin tehdä tänkaltaisia juttuja, esim. itsetehdyt kasvonaamiot on ihania! Viime vuonna tein myös joululahjaksi piparminttu-sokerikuorinta-ainetta söpöissä purkeissa ja olivat kyllä tykättyjä lahjoja :)

  Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s