ihmemaan joulukalenteri 2015 – luukku 13: onnellisuudesta

Ai kamala, mikä viikonloppu. Olen ollut molemmat päivät töissä ja eilen tein vielä tuplavuoron ja olin ylitöissä koska kaaos. Olo oli kieltämättä aika väsynyt, kun heräsin äsken pesutupavuoroa varten. Kuitenkin, sen takia eilen ei tullut mitään postausta, koska ei ollut hetkeäkään rauhaa. Eli eilisen päivän postaus, vassågoo.

En ajatellut mitään erikoista kirjoittaa tänään, vaan lähinnä jakaa tämän.

letthatshitgoEli, jos väkisin joutuu yrittää saada jotain toimimaan, niin kannattaa antaa asian olla, oli kyseessä sitten suhde, ystävyys, housut tai täydellinen ponnari. Tämä on suurinpiirtein mun nykyinen elämänfilosofia. Itse en halua hukata aikaa tai energiaa johonkin. Okei, ei ehkä ole mitenkään kivaa tunnustaa itselleen, ettei ihan mennyt niinkun Strömssössä. Tiedän, se ottaa varsinkin ihmisille, jotka ovat edes vähän samankaltaisia kuin minä (perfektionistejä) todella kovasti, kun huomaa epäonnistuvansa.

Mutta tiedättekö mitä? Joka ikinen menestynyt henkilö maan päällä – riippumatta siitä, millä tavalla henkilö on menestynyt – on epäonnistunut paljon useammin kuin mitä sinä ja minä olemme yhteensä. Epäonnistumisista oppii, virheistä oppii. Ja vaan antamalla niiden epäonnistumisten olla, ja keskittyä niihin onnistumisiin on avain onnellisuuteen. Me itse päätämme miten haluamme elää. Elämäsi on omiesi valintojesi lopputulos. More or less. Välillä voi olla muitakin syitä. Mutta suurimmaksi osaksi se on sitä.

Sinä päätät oletko onnellinen vai aiotko sietää niitä vittumaisen epämukavia housuja.

Heitä ne roskiin.

Niinkun myös kaikki muut asiat, joita joudut väkisin yrittää saada toimimaan.

2 vastausta artikkeliin “ihmemaan joulukalenteri 2015 – luukku 13: onnellisuudesta

  1. Voi ei, pystyn niin samastumaan tohon väsymykseen :( Toivottavasti saat rentoutua jouluna!

    Hyvä elämänfilosofia ja fiksuja ajatuksia. Epäonnistumisten kautta onnistumiseen ja jos ei yritä, ei voi onnistua – mutta jos yrittäminen ei auta, niin jossain vaiheessa on parempi päästää menemään. Niin todettua omassa elämässä, ja nytkin on juttuja, joiden kanssa kamppailen juurikin tuossa vaiheessa, että kannattaako vielä yrittää vai paranisiko vaihtamalla. Haha, vaikuttaa nyt tekstinä siltä, että mietin poikaystävän heivaamista, mutta oikeasti kyse on kyllä etenkin työpaikasta :D

    Tykkää

    1. Haaha! Mä mietin itse samaa mun duunin kannalta! :/ mutta pitäisi olla tyytyväinen että on työpaikka.. Toivottavasti saat levättyä joulun aikana <3

      Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s