ihmemaan joulukalenteri 2015 – luukku 5: treenimusaa

Musa on mulle elintärkeää salilla. Kun laitan kuulokkeet korviini pääsen siihen omaan maailmaani, johon kuuluu vaan painot, nostot ja hiki. Sillä tavalla pystyn sulkemaan kaikki ympärillä olevat ärsykkeet pois, sekä ulkomaailman. Silloin, saan ihan oikeasti viettää sitä laatuaikaa itseni kanssa. Ihan paras fiilis evör. Mua helpottaa jo se, että alan kuuntelemaan näitä playlistoja kotona, niin motivaatio lähdöstä kohti salia nousee huomattavan paljon. Paniikki taas syntyy siitä, kun esmes kuulokkeet unohtuvat kotiin… tai hajoavat! YHYY.

Mitä musaa kuuntelen, riippuu yleensä fiiliksestä. Normifiilari on yleensä iloinen salilla ja silloin soi yleensä dancee tai teknoa, sekä muutamat hiphop tai pop biisit. Kun elämä potkii päähän rokkaan yleensä vähän raskaampaa musaa, rokkia ja metallia ja välillä jopa death metallia.

Tässä kuitenkin tämän hetken lempparit:

Mullahan on tietty playlistat Spotifysta, joista voitte tsiigailla tarkemmin mitä kuuntelen salilla..

Push it to the limit.
The gods hate me.
Yoga.

Mitä te kuuntelette mieluiten treenatessa? Biisit jakoon!

5 vastausta artikkeliin “ihmemaan joulukalenteri 2015 – luukku 5: treenimusaa

 1. Hei Marianne. Kirjoitan sinulle nyt ensimmäistä kertaa. Mielestäni ”blogisi” sisältö ja artikkelit ovat samaa toistoa vuodesta toiseen. En ymmärrä, miksi väännät väkisin ”blogiisi” mitäänsanomatonta sisältöä kirjoittamalla mitä turhimmista ja itsestäänselvistä aiheista, joista huokuu ainoastaan se, että sekä henkinen että fyysinen maailmasi ovat melko köyhiä.

  Toisekseen en ymmärrä, miksi yli 30-vuotias nainen kokee tarpeelliseksi kirjoittaa blogitekstinsä mahdollisimman lapsellisesti ja teinisanastoa käyttäen. Eikö suomen kielen taitosi riitä vai yritätkö näin antaa teinitytöille coolin kuvan itsestäsi? Todellisuudessa annat itsestäsi narsistisen, yksinkertaisen, lapsellisen sekä pikkumaisen kuvan. Toisaalta ymmärtäähän sen, sillä eihän ne omenat kauaksi puusta putoa.

  Tykkää

  1. Hei whoever oletkaan, kiitos kommentista ja palautteesta.

   Ensinnäkin.. jos ”blogini” sisältö nyt on ollut niin tylsää ja artikkelit toistoa _vuodesta toiseen_ miksi ihmeessä laitat energiaa sen lukemiseen? Kai tiedät, että sinä lukijana teet valinnan luetko vai jätätkö väliin? Anteeksi nyt ihan hirvittävästi, jos sinä olet pahoittanut mielesi tästä.. vaihdan heti sisällön, kirjoitustyylin ja what not, ihan vaan koska sinä olet sitä mieltä että se on paskaa.

   Ja minä taas en oikein ymmärrä sitä, että miksi aikuinen ihminen ylipäätänsä kirjoittaa tällaisia kommentteja anonyymisti nettiin. Onko nyt parempi olo? Tunnetko itsesi hyväksi ihmiseksi nyt? No onneksi olkoon siinä tapauksessa. Koska sinäpäs annat äärimmäisen fiksun ja aivan ihanan kuvan itsestäsi, etkä suinkaan ollenkaan katkeran…

   Kannattaa ehkä miettiä pari kertaa, ennen kuin laitat menemään kommentin, jossa teet itsestäsi idiootin.

   Until next time.

   Tykkää

 2. Mitä hittoa, mä nousin tänään ihan hemmetin aikaisin ylös ja ehdin pitkästä aikaa istahtaa koneelle lukemaan blogeja ja arvaa vaan selaanko täällä parhaillaan sun joulukalenterikirjoituksia :D Meinasin alkaa kommentoida biisejä ja heitellä omia suosikkeja, mutta nyt mun pää lyö ihan tyhjää, tuli ihan hämmentynyt olo tosta ylläolevasta kommentista (pää saattaa lyödä tyhjää myös siksi etten ole vielä juonut aamukahvia, mutta ei nyt takerruta siihen :D).

  Mun mielestä sun blogisi sisältö on kaikkea muuta kuin mitäänsanomatonta, useimmiten ihan hulvattoman hauskaa luettavaa sen sijaan. Ja ehkäpä se ”lapsellisuus” ja ”teinisanasto” sitten puree muhun :DD Ja kyllä hämmennys muuttui tavallaan jo melkein huvittuneisuudeksi kun luin sun vastauksen, hyvä Mary!! :D Täytyy vaan todeta lisäykseksi, että minkäs sille voi, ettei kaikki ymmärrä huumoria ja elävää kielenkäyttöä, meitä on moneksi!

  Tykkää

  1. Naaw kiitos oot ihana ♥

   Heh, joo no, tuo taisi nyt olla toka tuollainen kommentti joka tänne blogiin on heitetty, jossa mua kutsutaan vajaaksi etc. Yritän kuitenkin kovasti olla kirjoittamatta täysin teinisanastoo kuitenkin, että jotenkuten tajuaa kuitenkin aikuisen kirjottavat tätä, mutta hupsista saatana kun kirjoitin ”musa” my bad :P Tottahan se on, meitä on moneksi, mutta kaipa mä kuitenkin jotain oon tehnyt oikein, kun tyyppi seurannut blogia muutamat vuodet :D

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.