olen rakastunut!

.. nimittäin painonnostoon!

Meillähän oli nyt se painonnostokurssi joka kuuluu meidän koulutukseen, ja goddamnation, että on ollut hauskaa nämä pari päivää! Lisää juttua tästä kohta puol, kun olen oppinut laittaa vähän lisää painoa tangolle ja joku saa otettua musta hienon, esteettisen kuvan ;)

Halusin vaan kertoa sen, että tämän intensiivisen kurssin 2 päivää – josta yhteensä noin 10 h itse nostoja, aiheuttaa ihan HIRVEEN TREENIKIVUN! (Siis kun ei oikein ole kokemusta noista räjähtävistä nostoista pään yläpuolelle..)

dyingEn meinannut tänä aamuna päästä ylös sängystä, saati pukea vaatteita päälleni. Ja silloin oltiin vedetty vaan yksi päivä. Yhyhyyy.

Niin ja tämän päivän päätteksi luokkakaverilta meni muuten olkapää sijoiltaan nostoa tehdessä – YHYHYHYY. SO FREAKY! Joten vietettiin puol päivää ortopedian ensiavussa. Heh. Oli muuten ”hauskaa” kun kaveri makas siinä maassa tuskissaan (siis salilla ei siellä ensiavussa) ja yritettiin saada se olkapää paikoilleen (mutta ei oikein toiminut.. auts.) ja sen jälkeen soitettiin ambulanssi ja venattiin sitä – niin varmaa joku 20 äijää tuli kysyy meiltä miten menee. Hyvännäköisiä siis!!!111

Joten.. mää vaa: MÄ VAIHDAN TOLLE SALILLE NIINKUN NYT HETI!

Ja sen myöst tein. Eli so long Fitness 24 seven – hello Örebro Kraftsportsklubb ja hyvännäköiset miehet, sekä PAINONNOSTO!

awkward winkJa mun koulukaverit vaa:

facepalmLisäksi olen kuullut huhuja, että Örppöön lätkäjoukkue treenaa siellä.. Haba haba.

Eli tulevaisuudessa on taatusti tulossa kiusallisia sinkkuelämähetkiä salilla-postauksia! So looking forward to that.. ahnuld smile

2 vastausta artikkeliin “olen rakastunut!

  1. Hahaha :D Ei naurata siis treenikivut eikä kaverin olkapään sijoilta meneminen! Kerran kun astuu kunnolla painonnoston tielle, niin paluuta ei taida olla ;D

    Tykkää

    1. En oo muuten vielä nolannut itseäni salilla :D Weird feeling! Joo siis se on ihan parhautta, nyt alkaa tekniikka jo sujuu niin kohta laitetaan lisää painoa tankoon!

      Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.