viikon ♥ ihanat: redbull-rahkaa, mustikkamojitoa ja aivan törkeän hyvää sushia.

♥ Uusi kämppä alkaa pikkuhiljaa tuntua kodilta. Tietyt asiat eivät vain sovi tänne, kuten ruokapöytä (liian iso) ja kirjahylly (liian iso sekin), mutta eipähän kuitenkaan ole sellaista fiilistä, että olen vaan läpikulkumatkalla tässä kämpässä. Suurin ongelmani on (ja tämä on muuten täysin naurettavaa) – liian kova vedenpaine keittiössä, eli tiskaaminen menee aina tällä tavalla:

tiskaaminenJa sitäpaitsi kaikki tavarat on toistepäin uudessa keittiössä, hella vasemmalla –  ennen se oli oikealla ja laatikot oikealla – ennen oli vasemmalla. No kaipa sitä kohta tottuu – ja säheltäminen tiskatessa ja ruokaa laittaessa sujuu helpommin.. Mut mähän sanoin, että ongelmani ovat naurettavia.  ♥

Sushi_hachi

♥ Mun uuden kämpän lähettyvillä on ainakin Örebron paras sushipaikka! En ole eläessäni syönyt niin hyvää sushia, kuin Hachissa. Kala on tyyliin aina tuoretta ja 80% käytetyistä raaka-aineista on luomua ja he käyttävät ainoastaan MSC-sertifikoituja kaloja (jos ymmärsin oikein :D) Paikka on suhteellisen kallis, nuo 12 palaa maksaa noin 16 euroa, mutta niin. sen. arvoista! ♥

♥ Viime perjantaina muutamat duunikaverit olivat mun luona istumassa iltaa, koska lempparivakkari lopettaa ja muuttaa toiselle paikkakunnalle. Syötiin ylläolevaa sushia, juotiin muutama pullo viini ja sakea ja syötiin niin paljon herkkuja, ettei tuskin pystytty kävelemään sen jälkeen. ♥

mustikkamojitopinchos örebropinchos örebro2

♥ Viime viikolla menin testaamaan Laura Been kanssa Pinchos-ravintolaa. Se on siis tapasravintola ja heidän liikeidea on sellainen, että kaikki toimii sovelluksen kautta – sitä kautta esmes tilataan safkat ja juoman – ja sitä kautta voi jopa maksaa safkansa. Me aloitettiin drinksuilla: mustikka-mojitot. Minä tilasin öh – jotain parmakinkun tyylistä juttua kapriksella, kanttarellitoastia, lohi sashimia ja bataattiranskiksia. Ruoka oli ihan ookoo, vähän enemmän makua ois voinut olla kuitenkin.. – tosin mun olisi pitänyt tilata ehkä parit tapakset lisää koska en ollut edes lähelläkään täysi (#chubby4lyfe). Drinksu on the other hand – AIVAN SAIRAAN HYVÄÄ! Pinchoseja on vähän siellä sun täällä Ruotsissa, tosin ei näköjään kuitenkaan Tukholmassa. Kannattaa käydä testaamassa ainakin drinksut, jos eksytte Ruotsin puolelle :D Muistakaa tankata appi kotiin eka tosin! ♥

pannaribuffa

♥ Olen päässyt taas viikottaisen uimisen makuun – ja jopa ostanut uimalasit (joista siis EI tuu silmiin fritsuja! Paha vaan, että nyt on myös tullut tavaksi käydä vetämässä pannaribuffa uimahallin kahvilassa, uimisen jälkeen siis. No siksi, koska niillä on NUTELLAA siellä. Testatkaa itse – lettu + nutella + kermavaahtoa. DYING! ♥

wakeupkickass

♥ Tykkään mun uuden termarin tekstistä ja että se on niin ISO, eli sinne mahtuu PALJON KAHVIA! (Harmi vaan, ettei kahvi pysy kuumana hädin tuskin tunnin… -.-) Lagerhausista ostettu. ♥

♥ Painonnostokurssiin on TASAN kuukausi ja mun voimankehitys sen kun paranee hurjaa vauhtia! Mikä on ihan tajuttoman mahtavaa. Mun elämä muutenkin pyörii aika paljon urheilun ympärillä (mikä todennäköisesti tulee myös näkymään more or less täällä bloginkin puolella.) Olen ”odottanut” tätä motivaatiota kuin kuuta taivaalta, ja nyt kun olen löytänyt sen oman motivaationi, aion pitää vähän kovempaa siitä kiinni. ♥

♥ Kohta olen ollut kaksi kuukautta ilman nuuskaa. TÄYSIN ilman. Wow. Hyvä minä. ♥

♥ Huomenna ilmottaudun C-uppsats kurssille. Ruotsissa C-uppsats on siis gradu, jos olen ymmärtänyt oikein. Apua. Aivan viimeinen kurssi. Sanoinko jo, että apua? ♥

energiajuomarahka

♥ En tiedä, onko tämä nyt mitenkään viikon ihana, mutta ainakin viikon erikoinen – löysin nimittäin tänään kaupasta (huom.. asun Ruotsissa siis..) energiajuomanmakuista rahkaa. Let that sink in: energianjuomanmakuista rahkaa. ENERGIAJUOMAA ja RAHKAA. Istunpahan nyt tässä ja vedän tätä jättimäistä purkkia naamaani (250 g) ja mietin, että onko tämän idean saanut henkilö tämänhetkinen guruni, vai täysi sekopää. Koska rahka meinaa maistuu ihan oikeasti Red Bullilta. Ja siinä on kofeiinia, kofeiini on aina nice. Mutta toisaalta, en osaa päättää onko tää nyt vähän semmoinen wtf-tuote – rahkaa ja energiajuomaa samassa tuotteessa, niinkun mielummin syön ja juon ne erikseen. Enkä edes juo energiajuomaa. KUKA KEKSI TÄMÄN? Myöntäkää! Mielenkiintoista kuitenkin, mutta todennäköisesti jätän kauppaan ensi kerralla, ei se nyt kuitenkaan niin hyvää ollut – koska rahkaa. ♥
svartån ♥ Koska pyöränavainta ei koskaan löytynyt, joudun toistaiseksi kävelemään joka paikkaan (koska olen pihi – en mielelläni maksa bussista). Se ei haittaa, sillä matka koululle käy Svartåta pitkin, ja yliopistollisen sairaalan tontin läpi. Ja aamuisin (tai muutenkin, jos kelit suosii) se on maagisen kaunista aluetta. Ja siellä on vielä todella vähän porukkaa liikkeellä – eli ei ruuhkaa. Ah parasta. ♥

♥ Eiliset opiskelut menivät vähän persuksilleen, kun aloin katsomaan ruotsalais-tanskalaista Silta-sarjaa. AIVAN SAIRAAN HYVÄ! Mut älkää spoilatko, oon vaan nähnyt 5 jaksoa! ♥

Sellaista kuuluu tänne, mitä ihanaa te olette tehneet/syöneet viime aikoina?

xoxo

PS. Nyt alan ymmärtää, minne mun rahat ovat menneet tämän kuukauden aikana – RUOKAAN. Hah.

6 vastausta artikkeliin “viikon ♥ ihanat: redbull-rahkaa, mustikkamojitoa ja aivan törkeän hyvää sushia.

 1. Pannari_buffet_ o______O ! Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta! Energiajuomarahka taas ei oo yhtään houkutteleva, mutten kuulukaan kohderyhmään (salihirmut). Mä syön rahkani mieluiten kermavaahtoon sekoitettuna.

  Tykkää

  1. Sit kun se buffa viel maksaa noin 7 euroo niin ei edes oo paha. Vaikka niillä on ”vaan” kahta eri hilloa, nutellaa ja kermavaahtoa. Mutta NIIN paha ku se on heti siinä uimahallin ulkopuolella, ettei sitä voi millään välttää (i don’t even mind :D)

   Joo siis mua ei kyllä rahka oikein kiehdo enää, tulee jo korvista ulos. Mutta oli vähän pakko maistaa tuota, koska wtf – energiajuomaa. Rahka on aina parasta kermavaahdon kanssa, tosin mun vatsa ei kestä sitä komboa (oikean kerman tai laktoosittoman kanssa – ei vaan vatsa tykkää..) joten en oo pitkään aikaan syönyt :/

   Tykkää

 2. TOI SUSHI, mä niin haluaisin kokeilla! Harmi ettei oo asiaa Örebrohon, ketään kaveria tai sukulaistakaan ei asu siellä, vaikka Ruotsissa moni onkin! Mutta muutenkin mun mielestä Ruotsista löytyy ihan hemmetisti parempia sushipaikkoja kuin Suomesta (ainakaan Turusta..) ja oon aina ihan innoissani kokeilemassa ”uusia” paikkoja, kun siellä vierailen :D

  Kivoja noi ruokakuvat muutenkin, arvaa vaan kärvistelenkö täällä nälissäni :’D Jännä toi systeemi siellä Pinchos-ravintolassa, vaikuttaa aika kätevältä! Ja pannaribuffet, oooo! Energiajuoman makuinen rahka kuulostaa aika.. ällöttävältä, vaikka energiajuomia valitettavasti tulee litkittyä, koitan parhaillaan päästä eroon ”riippuvuudesta” :DD

  JA vitsi mikä muki, Lagerhausissa muutenkin on kaikkia kivoja juttuja! Ylläri ylläri ettei sitäkään kauppaa löydy täältä!

  Onnea motivaation löytämisestä ja nuuskasta erossa pysymisestä! En tiennyt, että käytät edes (tai siis käytit), tuli iiihan puskista! :D

  Tykkää

  1. Tuu tänne vaa niin mennää yhessä vetää tota sushia :D jos siis.. ois vaikka.. läpikulkumatkalla :D

   Nyt kun tätä sushia on syönyt niin muuten kaikki muut paikat on melkeen todella huonoja hehehe.

   Joo pinchos oli kieltämättä mukava systeemi (mahd. vähän people contact :D määää tykkään) harmi vaan ettei se ruoka ollut ihan sairaan fantastista :P Joo en nyt ihan kyllä sanois, että toi rahka oli mitenkään todella mahtavan hyvääkään, eli et kyllä missaa mitään :)

   Suomeen voi nykyään tilata Lagerhausin nettisivuilta :) ehkä ne vielä joku kaunis päivä avaa kaupan siellä jossain!

   Joo mä en oo mitenkään hirveesti kertonut tuosta nuuskan käyttämisestä kenellekkään, tuskin ees puolet perheestäkään ties :D Mutta kiitos, mahtavaa päästä eroon siitä (enemmän rahaa säästöön)

   Tykkää

 3. Oih! Silta-sarja. Katoin sen aikoinaan silmät tapillaan putkeen. Oli ihan pakko! ”Jos vielä yksi jakso illala…. ja vähintään kolme jaksosaa myöhemmin.” Onneksi ihan juuri alkaa sen kolmos kausi. Me happy! (Tulipas laitettua ensimmäinen kommenttikin, vaikka kauan oon blogia seuraillut jo, oot huippu^^ )

  Tykkää

  1. Naaw, kiitos kommentista :D ♥

   Mulla on vielä kaks tuotantokautta jäljellä! Tai siis.. yks.. kun eihän se koko kolmas tuotantokausi oo vielä edes tullut hehe. Aivan törkeän hyvä sarja!

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.