sinkkuelämää luennolla

Tiedättekö sen fiiliksen kun teillä on uusi maikka, joka on aivan sairaan hyvännäköinen, espanjalainen ja puhuu vielä englantia sellaisella stereotyyppisellä espanjalaisella aksentilla (tyyliin Antonio Banderas?)? Awwmaigaad.

enchilada

Ja se on about samanikäinen (?) kuin te? Ja kun se vetää ensimmäisen luennon – joka on about todella elintärkeä koko lukukaudelle – ette pysty keskittymään mihinkään muuhun paitsi siihen, kuinka perkuleen hyvännäköinen se maikka on ja alatte unelmoimaan siitä maikasta ja ette ole ihan sataprosenttisesti messissä luennolla .. ja sitten maikka heittää jotain läppää (siis tokihan kuuntelette sitä – koska aksentti..) jostain random jutusta ja repeätte äänekkäästi läpälle.. Kunnes hetken päästä palaatte takaisin maan pinnalle ja tajuatte, että luokkahuoneessa on aivan hiljaista (apua KUINKA kauan nauroin?) – kurssikaverit katsovat ihmeissään teitä ja maikka heittää jotain, että ainakin jollakin on huumorintajua ja ISKEE SILMÄÄ. Ja tottakai ette voi ottaa tätä tapahtumaan khuulisti vaan mumisette jotain itseksenne ja naamanne muttuu tulipunaiseksi ja silloin vieressä istuvat koulukaverit alkavat hihittelemään aika reippaasti..

Minä tiedän.

En kestä. Ensimmäinen päivä. ENSIMMÄINEN päivä. Ja tää kurssi loppuu vasta tammikuussa. Itseasiassa just mun synttäreillä. En kestä. Halusin vaan vajota maan alle. Haluan edelleenkin.

Mut daem. Se aksentti.

 

7 vastausta artikkeliin “sinkkuelämää luennolla

    1. Tiiän. Maailman paras. Meinasin munata tänäänkin, tosin toisen tyypin edessä ja melkein kaatumalla maahan pyörältä. Vähän vaa sähläsin onneks ja en mun hoodeilla tai yliopistolla.

      Tykkää

  1. Ainakin sut muistetaan nyt (luultavimmin) :D
    Mulla ei oo alkanu noin vauhdikkaasti.. Olin vain __NIMENHUUDOSSA__ omissa ajatuksissani ja karjaisin lopulta (automaattisesti), kun maikka lausu etunimen väärin. Kaikki käänty kattomaan, vaihtareista suomalaisiin ja mulla nous puna aika nopeesti poskille. Ja oon saanut vedet rinnuksille, kun maikka on kysynyt tietty kaikkea juuri multa, kun juon.

    Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s