ihmemaan neljä vee-arvonta (muuttokaaoksessa)

muuttopuuhissa

Heissan täältä tavaroiden seasta! Maanantai-iltana tulin takaisin Örppööseen ja heti alkoi muuttorumba. Tällä hetkellä melkein kaikki kamat on jo laatikoissa ja olen ainoastaan heittänyt pois yhdet ällöttävät lenkkarit, yhden tooosivanhan pyyhkeen ja parit toooooooooosivanhat lakanat. Muuttolaatikoita on nyt 17 kappaletta aivan täynnä, enkä edes ole käynyt vielä kellarissa katsomassa mitä siellä on – ja mun lipasto on vielä tyhjentämättä.

Ja mä en edelleenkään tajua, miten en löytänyt enemmän kamaa poisheitettäväksi, kuin nuo edellä mainitut. Ja toivon niin kamalasti, että kun olen laittanut kamoja kellariin, niin ne ovat siellä kauniisti aseteltuna, enkä vaan ole heittänyt niitä sinne.. (epäilen kuitenkin tuota jälkimmäsitä heittämistä.. )

Noh. Asioilla on vissiin tapana järjestyä..

Anyhoo. Tässä kaiken lomailun ja muuttohässäkän välissä unohdin aivan ja totaalisesti, että blogihan täytti tuossa sunnuntaina kokonaiset NELJÄ vuotta. Siis omg. Te uskolliset lukijathan tiedätte mitä se tarkoittaa? Aivan, aivan. Pistetään pystyyn synttäriarvonta (viime arvonnasta onkin jonkin aikaa jo.. ) Ja kuten normaalisti, en kerro etukäteen mitä paketti sisältää, se on kuten aina ennenkin totaalinen yllätys. Koska yllärit on kivoja. Ainakin mun mielestä.

Kuten normaalistikin, tämä arvonta on lukijoille – eli ellen tunnista nimestä (siis olette vakkarikommentoija tai tunnetaan toisemme irl.. ) kertokaa mitä kautta seuraatte blogia ja muistakaa laittaa jonkinlaiset yhteystiedot, esmes s-posti tai blogin url (ja ne voi siis laittaa kommenttikenttään tarkoitettuun osioon, niin ei näy koko maailmalle).

Koska en nyt ihan tiedä, että milloin seuraavan kerran ehdin netin äären istahtamaan (katsokaas kun muutto + töitä vain.. sekä koulu alkaa ensi viikolla.. lievää kaaosta tällä hetkellä…) niin laitetaan nyt aika reippaasti tähän arvontaan osallistumisaikaa.. tyyliin 6.9 asti. Eli jonkinlainen kommentti tuonne boksiin vaan, niin olette mukana.

excited2

Lykka till! Voittaja arvotaan ihan täysin randomisti.

Menenpäs tästä keittämään vähän lisää kahvia ja jatkamaan pakkaamista ennen töitä.

Oikein ihanaa keskiviikkoa, xoxo

18 vastausta artikkeliin “ihmemaan neljä vee-arvonta (muuttokaaoksessa)

 1. Tsemppiä muuttokaaokseen! Se on niin hermoja raastavaa, kun tavaraa tuntuu olevan ja olevan! Älä nyt vaan telo itteäs (tulee niin mieleen sun tyypillinen tapaturma-alttius :DD)!

  Ja NELJÄ vuotta jo, ooo! Onnea synttäreistä! Sun kirjoituksia on aina yhtä hauska lukea, tai no.. Ei välttämättä oo ihan oikea sana aina, esim. kun kerrot ikävistä jutuista. Mielenkiintoista on siis varmaan parempi sana :’D

  Tykkää

 2. Hei. Mun nimimerkki ei oo ehkä vielä jääny sun mieleen. Muutaman kerran olen kyllä kommentoinut. :) Löysin blogisi joskus vuosi(?) sitten blogilistalta ja nyt kun se lopetti ja jouduin siirtymään blogloviniin, niin tipuit matkasta vähäksi aikaa. Nyt olen kuitenkin löytänyt sinut uudestaan ja saanut välissä tulleet postauksetkin luettua. :) Joten täällä ollaan taas seuraamassa sun kommelluksia.

  Tykkää

 3. Vuoden päästä löydät sitten avaamaton muuttolaatikko uudessa kellarissa :)

  Tykkää

 4. Bloglovinin kautta seurailen ja kiltisti lähetin yllärin Thaimaasta niin toivon että muistat mut :3
  Onneks ei sentää koulun vielä jouluun asti jatkumisen sivussa tartte vielä muuttaa.. Se tapahtuu sitte kun (tai oikeestaan jos) joku työ nappaa valmistumisen jälkeen.

  Tykkää

 5. Bloglovinissa seurailen erittäin ahkeraan odotellen uusia kirjoituksiasi! :D

  Tykkää

 6. Synttärionnee blogille! Ja onnea muuttoon, ihmisen kai pitäiskin muuttaa muutaman vuoden välein ettei hamstraamista kehkeytyis, hehe. Löysinköhän teikäläisen joskus aikoinaan ”Hansi Skoteissa”-blogin kautta, ehkä :O Oikein hyvä blogi kyllä, tykännyt ever since. :) Kerran oon kommentoinut varmaan sulle, joskus kyselin Tukholman vinkkejä sulta. (Joilla ei loppujen lopuksi ollut edes merkitystä, mentiin sillä tutummalla viikkarilla sitten kuitenkin ;) )

  Tykkää

 7. Jaksamista muuttorumbaan ja onnea nelivuotiaalle blogille! <3 Oon vaan kerran kommentoinu aiemmin mut erittäin innokas lukija kyllä. :) Niin ja blogia seuraan ihan vaan klikkailemalla tänne ja katsomalla olisiko jo tullut uusi postaus! :D

  Tykkää

Kommentit on suljettu.