sinkkuelämää: palomiesepisoodi

Eräänä päivänä, jonkin aikaa sitten, eräs meidän duunin asukkaista painoi vahingossa (??!) käyntiin palohälyttimen, eikä minä tai mun kolleegat osattu sulkea sitä. Siinä palohälyttimen huutaessa AIVAN täysiä, yritin pitää asukkaat coolina ja lämmitin heidän lounastaan. Kysyin kolleegalta (joka manasi aika värikkäästi palohälyttimen .. öh.. tappajanappulaa (joka ei siis toiminut) – en tiedä mitä sitä voisi kutsua :D) että mitä nyt tapahtuu, kun ei saada sitä hälytystä peruttua. ”No helvetti pelastuslaitos on jo tulossa tänne.. prkl.”

”Pelastuslaitos you say? Sehän tarkoittaa… *laskee 1+1..* palomiehiä!*” Juoksin äkkiä keittiöön, peilasin itseäni mikrosta – naama on A OK. Allright. Otin pari syvää hengiystä, omg – meijän duuni täyttyy kohta PALOMIEHISTÄ! OMGOMGOMG. Ja mä voin sitten selittää heille mitä tapahtui, niin saanpahan syyn jutella PALOMIESTEN kanssa! Sivistyneesti tottakai. Tottakai. Olen sivistynyt. Osaan olla sivistynyt.

ariel

No. Ei mennyt kun pari minuuttia, kun palokunta saapui paikalle ja duunikaverit saivat selittää heille mitä tapahtui. Koska mitä tapahtuikaan Mariannelle? No, Marianne jäi sinne keittiöön hihittelemään kuin pikkutyttö. Yritin tulla pois keittiöstä juttelemaan aikuismaisesti niille ja selvittämään tilannetta.. mutku  joka ikinen kerta kun tulin pois sieltä keittiöstä, sain hirvittävän kikatuskohtauksen, kun näin palomiehet. Joita siis periaatteessa oli all over the place.

successfull flirt
Tottakai näin kaikkien ilmeet, koska as usual, en ole smooth.. Palomiehet varmasti luulivat, että olin itse asukkaana siellä (siis olen sosiaalipsykiatriassa töissä – eli siis avustan avoimessa hoidossa olevia henkilöitä…) – katsoivat mua nimittäin vähän säälivästi eivätkä ihan tienneet, että mitä pitäisi tehdä tai sanoa…

huuuuuuh
Ja duunikaverit vaan halusivat vajota maan alle mun kikattelun takia..

facepalm4Ja rehellisesti sanoen, tuo on tämän kesän kohokohta mun sinkkuelämässä. How sad is that?

wondering

PS. Tällä hetkellä elämässäni ei tapahdu sitten YHTÄÄN mitään, eli sen takia blogikin on vähän tauolla. Energiaa ei ole, kun teen ylitöitä melkein joka päivä ja tuplavuoroja on vaikka kaikille jakaa ja vapaapäivät menee sängyssä maaten. Toivotaan, että tämä vauhti rauhottuisi ihan kohta, ja saan taas vaihteeksi vähän energiaa. Pahoittelen.

2 vastausta artikkeliin “sinkkuelämää: palomiesepisoodi

  1. Hahah ei hitto taaas! :DD Joo kirjoittele sitten taas kun ehdit ja jaksat, näitä sun juttuja on aina niin kiva lukea! Tiiän kokemuksesta kuinka paljon ylityön rasittaa eikä yhtään mitään ylimääräistä ehi oikeen tekemään joten en yhtään ihmettele taukoa! :/

    Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.