ettäs sellainen päivä eilen.

Mulla oli mitä mainioin päivä eilen.

Ensin aamulla kun olin salilla, mun sormi jäi painojen väliin – en tiedä miten, mutta siinä nyt kävi niin, että se jäi sinne väliin ja se sattu ihan perkuleesti. Ja sattuu muuten edelleenkin. Luulin ensin, että se ois murtunut (..) mutta duunikaveri, joka opiskelee sairaanhoitajaksi olil kuitenkin sitä mieltä, ettei se ole murtunut. Eli katsellaan miten tilanne tästä etenee.. Onneksi kyseessä oli siis ihan ”vaan” viiden kilon painosta, ettei kymmenen tai sataa kiloa.. hahaa.

Sitten kotona, kun tein itselleni välipalaa salin jälkeen, leikkasin pois pienen pienen palan ihoa vasemman sormen etusormesta. Eli just siitä kohtaa missä on aivan törkeästi hermoja. Eli aina kun kosketan jotain koko kehossa tuntuu todella omituiselta. Kiva. Nyt ainakin vihdoin ja viimein tajuan sen, miksi sitä leikkuulautaa käytetään, eikä siis pidetä hedelmiä sun muita kädessä kun leikataan perkuleen terävällä veitsellä …

Ja wait, there is more! Töissä, kun tein meidän asukkaille ruokaa tänään sattumoisin leikkasin .. taas vaihteeksi.. toiseen sormeen aika pahasti. Mulla oli sellaiset suojakäsineet päällä mutta ei mennyt kauaa, ennen kuin se täyttyi verellä. Eikun hanska pois, veden alle, paperi ympärille ja sisään henkilökunnan huoneeseen.. ”Totaaa, laastari ois aika kova juttu just nyt heti.” ”Marianne hei, mitä sä nyt TAAS teit??” (Juuri vähän ennen sitä, duunikaverit huomasivat mun laastarit ja teippauksen edellisistä tapaturmista ja kyselivät missä tappelussa olen oikein ollut..)

hmmIllalla, kun tehtiin iltapalaa ja leikkasin maksapasteijaa ihan ruokaveitsellä, duunikaveri vaan: Ole nyt ihmeessä varovainen ton veitsen kanssa… ota tämä mielummin.. ja hän ojensi mulle muovisen voiveitsen.. Ja sen lisäksi seinässä on lappu: Mariannelle ei saa antaa teräviä esineitä..

annoyed

4 vastausta artikkeliin “ettäs sellainen päivä eilen.

  1. Taaas sulle sattuu ja tapahtuu! Toivottavasti sormi ei oo murtunut ja tulee paremmaksi nopeasti. Koita nyt olla loukkaamatta itteäs lisää :/

    Ja haha ihan asiallinen toi lappu työpaikalla, terävät esineet ei taida oikein sopia sun käteen.. :D

    Tykkää

    1. Heheh, siis sormeen sattuu ihan pikkuisen vielä, eli ei näköjään ollut murtunut? So far so good, ei ole tullut uusia loukkaantumisia, sitten viime kerran siis :D Joo heitin tosin lapun pois, koska mua alkoi ottaa päähän, että mut esiteltiin uusille duunikavereille: tää on se suomalainen, joka ei osaa käsitellä teräviä veitsiä.. :/

      Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s