viikon ♥ ihanat: paluu salille, purukumi-huulirasvaa ja värityskirjoja aikuisille (jossa on yksisarvinen)

Moikka! Alan pikkuhiljaa selviytyä viime viikon kuuden duunipäivän hulabalooosta. Voimat loppui aika kivasti tuossa sunnuntaina, kun helle aiheutti kaiken kuppuraksi vielä migreeninkin. Jee, mikään ei ole kivempaa, kuin olla duunissa migreenissä. Mutta nyt olen palautunut sekä helteestä (no more +33 astetta, KIITOS!) sekä migreenistä, niin voidaankin katsella, mitkä tämän viikon poppisjutut ovat.

dowhateverthefuckiwant♥ Kuluneen viikon aikana, tai itseasiassa ihan siitä asti kun tulin takaisin Örppööseen olen välttänyt tietokonetta. En tiedä miksi (mutta veikkaan, että suurin syy on se, että tää tuoli on täynnä vaatteita, enkä oikein mahdu istumaan sille haha) mutta on ollut kivaa keskittyä johonkin muuhun – nimittäin oikeaan maailmaan.. ♥

♥ Treeni kulkee taas! Tiettyyn pisteeseen saakka siis. Polvi on vielä vähän niin ja näin, on parempia päiviä, on huonompia päivä. Selkä on kunnossa – niin kauan kun pysyn aktiivisena. Musta tuntuu, että olen nyt vihdoinkin päässyt siihen pisteeseen, että osaan kunnoittaa mun hajalla olevaa kroppaa, ja keskityn nyt kuntoutukseen – ja teen sen mitä pystyn, en enää manaile loukkaantumisiani, etten pysty tekemään sitä tai tätä.. En pysty juoksemaan vieläkään (enemmän kuin 100 metriä – mikä tosin on parempi kuin ei mitään..) enkä pysty (vielä) tekemään maveja sadan kilon painoilla – mutta pystyn kävelemään suht nopeasti jo, pystyn pyöräilemään (tänään vedin melkein 30 km lenkin), uimaan, tekemään jonkin verran salitreenejä – jopa jalkaprässiä, pienellä painolla. Ja se on ihan fine. Ja nautin salilla olosta taas – ja nautin liikunnasta. Ja voin hyvin. ♥

hungrig♥ Olen melkein lukenut kokonaisen kirjan, alle viikossa! :D (ennätys, perhäps?) Nimittäin Crystal Rennin Hungry (tosin luen sitä ruotsiksi.) Kertoo siis Crystal Rennin mallinurasta, siitä miten hän sairastui anorexiaan tullaakseen supermalliksi ja sen jälkeen, miten hän selvisi siitä ja miten hänestä tuli kuuluisa plusmalli (tosin mä en kyllä koskaan oo tästä tyypistä kuullutkaan – mutta asiahan ei minulle juuri kuulu..) Ihan hyvää luettavaa. ♥

♥ Näin vihdoin ja viimein Mad Max: Fury Roadin! Huh huh, mikä leffa. Todella omituinen ja niin perkeleen mahtava! Pitkästä aikaa kunnon äktsönii! Ja goddamnation Tom Hardy on vaan niin perkeleen hyvä (ja hyvännäköinen höhö). ♥

♥ Sen lisäksi näin Nightcrawlerin ja olen kyllä sitä mieltä se voisi ihan hyvin olla yksi viime vuoden parhaimmista elokuvista. Jake Gyllenhaalin rooli on melkein yhtä skitso kuin Christian Balen esittämä Patrick Bateman American Psychossa. Suosittelen todellakin! Järkyttävän hyvä ja jännittävä elokuva. ♥
suomituliaiset♥ Juhla Mokan Piilopaikka-rasia kahville, jonka sain mammalta kun olin Suomessa. Niiiiiiin nätti. Ja ostin muuten itselleni pressokeittimen, koska.. you know.. onnistuinhan ennen Suomeen lähtöä hajottamaan kahvipannun.. Nyt saa taas kahvia vaikka kuuuuuinka paljon! ♥

♥ Suomesta tuli mukaan muitakin juttuja – kaakaonibsejä (ihania esmes puurossa), turkin pippuri rouhetta (aattelin tehdä jotain omnom syötävää tai juotavaa tästä, kunhan raaskin avata pussin) ja vielä Biokian mustikkajauhetta (joka on ihan parasta vaikkapa puurossa tai smoothiessa.. tää on ihan mun vakkariherkku, jonka roudaan mukaani Suomesta. Vielä en ole löytänyt Ruotsista jauhettua mustikkaa.. – ostettu Ruohonjuuresta). ♥

crazyrumors_bubble♥ Ruohonjuuresta mukaan lähti vielä ex temporee Crazy Rumors-huulirasva, koska haloo – purukumin tuoksuinen! :D Sen lisäksi se on vielä ihan kiva huulillakin. Tuoksuvaihtoehtoja oli vaikka mitä, ja olisin tod. näk. ostanut mukaani hirvittävän läjän näitä – ellei hintaa olisi ollut about 6 euro per huulirasva. Tätä nykyään käytän ainoastaan näitä vegaanisia huulirasvoja (tämä + aiemmin ostettu Hurrawin huulirasva) kun mielestäni tavalliset huulirasvat kuivattaa huulet, ja sitä tulee niinkun riippuvaiseksi huulirasvaan ja läträä niitä huulilla vaikka kuinka paljon, eikä se auta mitään. Mikä ei siis ole kivaa. Mutta tosin, ei nää vegaaniset. Win! ♥

encanted forrest♥ Olen melkein vuoden jo hiplannut kirjakaupoissa näitä aikusille tarkoitettuja värityskirjoja ja nyt en jaksanut enää vaan kuolata niiden perään, joten ostin itselleni yhden: Johanna Basfordin Enchanted Forest. Ihan vaan siksi, koska siellä oli kuva yksisarvisista. Omg mä pääsen värittämään yksisarvistaa!!!!

Harmi vaan, etten oikein meinannut täältä Örppööstä löytää mitään värityskyniä, paitsi sellaisia paketteja missä oli ehkä kymmenen eri väriä. Clas Ohlssonilta löysin kuitenkin vähän enemmän kyniä yhdessä paketissa. Pitäisi jostain ehkä tilata kunnon kynät missä on miljoona eri väriä – ja vähän paremmanlaatuiset kynät, kuin Clasun halpikset… Pitää vaan odottaa, että saan kesäduunipalkan ensin haha.

enchantedforrestJa hitto että oli vaikeaa valita, mistä kuvasta aloittaisi.. joten rationaalisena ja järjestelmällisenä ihmisenä (äiti hei, leikitään nyt että olen järjestelmällinen edes joksus okei?) päätin värjätä ne järjestyksessä. Mun pitää vähän vielä hioa tuota mun väritystekniikkaa – koska en ole ihan tyytyväinen.. mutta eiköhän se tule jossain vaiheessa sitten.. Mutta siis vihdoinkin saan värittää pieniä pintoja – sitä olenkin halunnut ihan pienestä pitäen. Sanoisin NIIN 20 euron sijoituksen arvoinen (siis kirja + kynät).. parasta ikinä! ♥

falafelwrap♥ Lemppariruoka on tällä hetkellä falafel-wrapit. Tosin sen verran laiska olen, että olen ostanut niitä valmiina kaupan pakasteesta. Ehkä joku kaunis päivä teen niitä ihan itse.. Niin ja paistetut sokeriherneet suolalla. Tätä voisinkin syödä koko loppuelämäni ja olisin todella tyytyväinen. ♥

summernights♥ Kesäillat, need I say more? ♥

Olen voinut niin hyvin viime aikoina – vaikkakin paljon tekemistä töissä – että jopa selfietkin onnistuu.. edes kerran:

mememe

Sellaista tällä kertaa. Mitä ihanaa siellä on tapahtunut viime aikoina? Mäpäs menen tekemään itselleni jotain hyvää syötävää, palataan asiaan ♥ xoxo

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.