hajupommi laukussa

Eilen kun (yritin) siivoa ennen duunia, löysin jostain nurkasta reppuni. Koska nyt on kesä – eikä ollenkaan koulua, päätin, että voisin piiloittaa kaikki kouluun liittyvät asiat – eli laittaa reppu komeroon huilimaan. Mutta se olikin melkein täynnä tavaraa: pari kirjaa, vihkoja, kyniä – you know tavaroita, joita nyt yleensä koulussa tarvitaan, plus vähän extraa. Sieltä löytyi termospulloni. Awwyizz. Vihdoinkin.

Ja sitten mulle selkeni termoksen kohtalo. Reppu.. on siis lojunut siellä nurkassa siitä asti kun koulu loppui – tai itseasiassa pari viikkoa enemmänkin… ja se termos on siis muhinut siellä laukussa, käytettynä siis, yli kuukauden. Siis yli kuukauden vanhaa maitokahvia. KUUKAUDEN. Oh boy.

noooooTodennäköisesti monet tietävät, miltä vanha maito haisee. Siis oikein kunnon vanhaa maitoa. Vanhat proteiinishaket haisevat about ihan samalta. Se haju on niin kuvottava, että mulla tulee ryynit suuhun jo pelkästä ajatuksesta.

puke
Eli mun oli pakko tehdä päätös.. Heitänkö termoksen heti -vai yritänkö pelastaa sen tiskaamalla sen..? Mutta silloin mun pitäisi avata termos ja koko kämppä täyttyisi maailman kuvottavimmasta hajusta…

Asiahan on tietty niin, että olen pihi tiettyjen asioiden suhteen. Joten päätin, että yritän pelastaa termoksen – ihan turhaa ostaa uusi, jos vanha toimii edelleenkin. Olettaen, että siis haju ei ole pinttynyt kiinni termariin..  Joten otin pari syvää hengenvetoa, kokosin itseni henkisesti tulevaan döfään. Avasin hitaasti termoksen kannen ja..

dying2Kuolin.

Termari lensi kaaressa roskiin ja otin roskapussin käteeni ja lähdin juoksemaan ryynit suussa viemään pussia roskiin… Kun tulin takaisin otin käteeni ensimmäisen hajuvesipullon jonka löysin ja tyhjensin koko pullon sisällön kämppään.

Yhyy.

Eli tota noin. Voiko joku sitten muistuttaa mua, kun lukukausi alkaa syyskuussa, että ostan itselleni uuden termarin? Kiva. Kiitos.

2 vastausta artikkeliin “hajupommi laukussa

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s