saatanan anusta ja kissankusta – niistä on mukavat bussimatkat tehty.

Julkinen liikenne on, niinkuin Forrest Gump sanoisi, kuin konvehtirasia. Sillä ei koskaan oikein tiedä, minkälaisia kanssamatkustajia bussiin, metroon tai junaan hyppää mukaan. Meillä oli tänään oikein mukava päivä Espoossa sukulaisten luona ja lähdettiin sieltä sitten kohti Helsingin keskustaa, jossa vaihdettiin 72 bussiin kohti Pukinmäkeä. Vaikka olikin sateinen ilma, niin oli kuitenkin suhteellisen lämmin, tyypillinen suomalainen kesäilta ja mutsin kanssa istuttiin bussissa ja juteltiin niitä näitä. Olisimme voineet valita kulkuvälineeksi junan sinne Pukinmäkeen myös, mutta päätettiin, että se bussilla on mukavampi matkustaa, eikähän meillä ole edes kiire, vaikka kello olikin yli 20.

Mukava my ass.

Ensinnäkin, ennen kuin bussi edes ehti ydinkeskustasta ulos, nenääni osui äärettömän tuttu, pistävä ja ällöttävä haju. Nimittäin kissankusi. Kaikki kissanomistajat tietävät, että se kissanpissa on NIIN KAMALAN hajuista ettei sitä halua minnekkään tekstiilien lähettyville.. Ja jos sitä sattuu päätymään sattuneista syistä (eli omistaa sellaisen spawn of satan-version kissan, joka kusee johonkin tekstiiliin), se haju EI IKINÄ SIITÄ LÄHDE, joten se tekstiili tuhotaan polttamalla polttouunissa ja tuhkat ammutaan avaruuteen ihan varmuuden vuoksi. Koska IIIU!

Siinäs sitten istuttiin yli puolet matkasta ja haisteltiin kissankusta. Eli tuhannet kiitokset sinulle, kukatahansa oletkaan, joka et tajua, että käytät kissankusta hajuvetenä. Niin ja muuten (tod näk sama henkilö) tiedätkö, niitä vaatteita voi muutenkin välillä pestä (vaatteita muutenkin suositellaan pestäväksi, koska ne likaantuvat ja alkavat haisemaan tietyn ajan päästä) jotta ne kissankarvat + kissoista lähtevä hilse häviävät edes jonkin verran (yleensä kokonaan) niistä vaatteita. Sinä nyt et näköjään ole tästäkään tietoinen, tai olet tehnyt vaatteesi kissannahasta – sillä sain vielä kaiken lisäksi tajuttoman allergiakohtauksen. Teki matkasta vielä kivemman, kun alkoi ottaa henkeen ja silmiä alkoi kirveltää silleen kivasti. Eli kiitos siitäkin.

Ja wait, there is more. Kun mutsin kanssa kuiskaltiin siinä, että hyisaatana täällä haisee kissankusi ja voi helvetti Pukinmäkeen on vielä PITKÄ MATKA.. niin joku päästi vielä kaiken kuppuraksi sellaisen kivan saatanan anukselta haisevan tuhnun.

pukeEn oikein tiennyt mitä tehdä, hyppää ulos bussista raittiiseen ilmaan, pyytää kuskia laittamaan tuuletuksen päälle (onko sellaisia edes – olisi tod näk vaan vahvistanut sitä ihanaa lemua siellä bussissa…) vai hakata ikkuna rikki sellaisella vasaralla, joita on tarkoitettu hätätapauksiin.. Laskin tuon kyllä aikamoiseksi hätätapaukseksi.

Päädyin kuitenkin hengittämään suun kautta loppumatkan ja laskemaan viiteen miljoonaan. Halusin vain kotiin, sulkea itseni omaan huoneeseeni ja mennä sikiöasentoon sänkyyn makaamaan – enkä tavata mitään ällöttäviä ihmisiä miljoonaan vuoteen.

Eli vielä kerran, kiitos todella kivasta bussimatkasta kanssamatkustajat.

Kyllä vaan olisi pitänyt ottaa se juna mielummin.

2 vastausta artikkeliin “saatanan anusta ja kissankusta – niistä on mukavat bussimatkat tehty.

  1. Hyi hitto! Mulla on samankaltaisia kokemuksia, niinkuin varmaan kaikilla, jotka yleensäkään busseissa enemmän (tai vähemmän) matkustaa! Usein esimerkiksi matkustin satamasta lähtevällä bussilla, joka oli sitten täynnä niitä ihanan krapulaisia ja LIKAISIA ja haisevia ihmisiä. Kerrankin yksi sitten sammui ja paskoi housuun mun edessä. Se oli oikeasti niiin järkyttävää, että vieläkään ei naurata, vaikka yleensä myöhemmin tulee ees vähän huvittunut oli muistellessa :D

    Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s