viikon ♥ ihanat: kesämusaa, house-maratooni ja lomahaaveilua.

Viikko ei ole ollut mitenkään hirveen vauhdikas.. mutta, jotain kivaa on kuitenkin tapahtunut..

♥ Sisko vinkkasi kesän tulevasta megahitistä (siis siskon mielestä) – Sexual Healing Kygo Remix. Ja olenkin kuunnellut sitä koko päivän mittaan melkeinpä repeatilla. Sen verran letkeetä musaa, tahtoo kokonaisen soittolistan tällaista ihanaa musaa.. (ja lomalle jonnekkin lämpöiseen paikkaan.. ) ♥

♥ Lukukausi lähestyy loppuaan ja olen jo toinen jalka, sekä henkisesti, Viking Linella. Mulla on jopa sellainen fiilis, että voisin pistää paljettimekon päälle ja lähtee laivan diskoteekkiin mummojen kanssa bilettämään.. Koska voin, jos haluan. Tosin en ihan varma tuosta paljettimekosta ole (mulla siis ON paljettimekko – believe it or not – se on roikkunut komerossa parisen vuotta ja siinä on hintalappu vielä kiinni.. alelöytö.. tiedä mitä mä silloin edes ajattelin..?) Katsotaan tilannetta viikon jälkeen – saatan olla zombie-modessakin. ♥

kehuja

♥ Kun on hirveä tenttistressi, eikä ole meikannut päiväkausiin, elämä kusee ja ulkonakin sataa kaatamalla, mikään ei piristä paremmin, kuin ihana, positiivinen kommentti lukijalta. Olen vieläkin hyvällä tuulella tämän kommentin takia – voisin printata sen ja laminoida ja laittaa seinälle piristämään kun ottaa päähän. Ja sitäpaitsi hei, pakko antaa erikoismerkintä Maggelle, että luki todellakin läpi KOKO blogin.. se on about 1216 postausta.. *yläfemma* muutamassa päivässä aikamoinen saavutus! Ja kiitos vielä kerran, ja niin mukavaa kesää sulle kanssa – olkoot se vähemmän sateinen kuin kesä täällä Ruotsissa so far. Tällaiset kommentit (ja lukijat) on se syy, joka motivoi mua jatkaa blogin kirjoittamista.  ♥

♥ Blogilista lopetti toimintansa tänään, jotta pysytte mun blogin vauhdissa mukana suosittelen, että hankitte tilalle esmes Bloglovinin tai Facebookin (jota muuten päivitän välillä muutakin kivaa, kuin vaan postauksia) – jollei teillä ole muita systeemejä. Löysin bajdevej uuden (?) suomalaisen vastaavan saitin, josta voi blogeja seurata, nimittäin Blogipolku, joka on muuten yllättävän helppokäyttöinen sivusto, mutta kuitenkin kaunis GUI (ulkonäkö on aina tärkeintä, eikun miten se nyt sitten menikään?) ♥

house

♥ Kun en opiskele (eeehhh.. it happens) olen katsonut Housea alusta alkaen. Hitto miten mä tykkään siitä sarjasta. Ja erityisesti Housesta. Hitto, haluan mennä naimisiin Housen kanssa! Harmi vaan, että se on fiktiivinen hahmo, yhyy. ♥

Aika laimee postaus tänään, mutta pakko palata flashkorttieni pariin ja myöhemmin mennä fyssarille ja ehkä tyttöjen kanssa ulos syömään illalla. Ei niin paha alku tälle viikolle.

Ihanaa viikonalkua kaikille! ♥

2 vastausta artikkeliin “viikon ♥ ihanat: kesämusaa, house-maratooni ja lomahaaveilua.

    1. :) No totaa.. joo ei. Itseasiassa unohdin. Laitetaan tää mun Bucket Listalle: Paljettimekko päällä laivan yökerhossa.. :P

      Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.