perjantaiylläri

Tiedättekö, mikä on ehkä parasta ikinä? Se, että ystävä, jota ei ole nähnyt pitkään aikaan vaan pompahtaa oven taakse yllättämään. Ihan tuosta noin vaan. Ilman mitään suunnitteluja viikkoja, tai kenties kuukausia etukäteen. Ihan ex temporee.

Tai no okei, heräsin siihen, että sain tekstaripommituksen noin klo 7.30 aamulla:

”MOOOOOI!”
”Mitä teet?”
”Ootko hereillä?”
”Halååå!”
”Elämä on perseestä ja oon sun nurkilla ja aattelin tulla käymään. Nyt.”

surprisedEi edes haitannut, että kello on keskellä yötä  ja pitäisi opiskella ja mulla oli paskaiset hiukset. Jos ystävä, joka asuu toisella paikkakunnalla on sun nurkilla – asiat pistetään tärkeysjärjestykseen.

Onneksi mulla oli sentään 20 minuuttia aikaa siivota pahimmat sotkut (tenttikausi + polviongelmia = en ole siivonnut vähään aikaan) ja ehtiä laittaa kahvinkeittimen päälle ja kiehauttaa teeveden.

Milloinkohan viimeksi olen saanut juoda aamukahvini juoruten hyvässä seurassa parhaimman ystävän kanssa? En edes muista. Onkohan sitä edes tapahtunut? En edes muista, milloin viimeksi edes nähtiin, kun molemmilla on paljon tekemistä töiden ja koulun takia. Okei, missasin muutamat tunnit opiskelua, koska kaffittelu venyi noin kuuden tunnin hengailuksi. Mutta sen sijaan sain päivääni niin paljon enemmän sisältöä. Naurettiin, juteltiin, juotiin (liian?) paljon kofeiinia, kirottiin maailmaa, juoruttiin.. Ja nyt näin jälkeenpäin tuntuu niin paljon paremmalta, kuin mitä viime viikkoina on tuntunut.

Ihan paras päivä naismuistiin.

happy

Mun mielestä tällaiset totaalisen spontaanit vierailut/hengailut ovat niin parhaita. Ja varsinkin yllätysvierailut (vaikka tosin, tämän takia ehkä pitäisi pitää kämppää vähän siistimpänä… :3 ). Tällaista tapahtuu aivan liian harvoin nykypäivänä, jolloin viikon kaikki tunnit ovat täyteenbuukattuja monta kuukautta etukäteen.

Lisää tällaista!

PS. Ja siitäs saitte naapurit. Toivottavasti oli ihana kuunnella meidän kovaäänistä kikattelua kello kahdeksalta aamulla kun makasitte krapulassa sängyissänne. Mulla ainakin on ollut todella kivaa kuunnella teidän kännihuutoja rapussa iltaisin. Kosto oli todella suloinen.

4 vastausta artikkeliin “perjantaiylläri

 1. Tollanen kyllä piristäisi ihan hirveästi!! Tulisin iloiseksi, jos joku munkin kaveri haluaisi joskus tulla yllätysvisiitille :D

  Tykkää

  1. Piristi, todellakin! Sun pitää silleen salakavalasti heittää vähän vinkkejä kavereille :D Tai jotain :P Mä olisin iloinen, jos tästä tulisi tapa :3

   Tykkää

 2. Moikka! Löysin sun blogin n. kuukaus sitten ja ihastuin niin kovin et otin tavotteeks lukee se alusta loppuun kokonaan! Nyt on tavote saavutettu, ja pakko sanoo, et sä oot ihan hemmetin awsum! Tykkään kovasti tavastasi kirjoittaa ja oot superhauska ja tää blogi erottuu edukseen kaikkien muoti- ja muiden massablogien joukossa aitoudellaan ja erityisesti persoonallisuudellaan. Siksi tää nousi ihan ykkössuosikiksi! Toivottavasti et ihan häkelly kaiken tän kehun takia:D mut oot piristäny niin montaa mun päivää, et halusin vaan esittää kiitokset ja toivottaa sulle ihanaa kesää! <3

  Tykkää

  1. Omg, kuolin vähän tästä egonpönkityksestä :D ♥ Kiitos tämän blogin historian mahtavimmasta kommentista, tää menee kyllä tuonne Hall of Fame:iin :D

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.