viikon ♥ ihanat: mums-måns, uusia sarjoja ja kesälomaa odotellessa..

Olen taas unohtanut nämä Viikon Ihanat-postaukset, joiden tarkoitus oli yrittää tulla positiivisemmaksi ihmiseksi, keskittyy enemmän niihin pieniin kivoihin ja ihaniin arjen juttuihin, jotka piristävät (vaikka edes hetkeksi) ja tekevät elämästä elämisen arvoisen. Koska mulla on jonkinlainen kesämasennus (I got that summertime, summertime sadness.. myös viikon kestänyt migreeni voi olla syy tähän.. ) voisi olla ihan hyvä idea ottaa muutama askel taaksepäin ja katsella, mitä kivaa onkaan tapahtunut viime aikoina.

♥ Euroviisut ja Mums-Måns :D Siis en tykännyt sitten YHTÄÄN Ruotsin biisistä ennen  finaalia, mutta jostain syystä katsoin koko shown ja musta tuli sekunnissa Måns-fani! Heja Sverige! (Mun muut lempparit olivat Viro (Eesti? Kumpi on oikein?) ja Norja. Niin, ja Australia. Joo, ja Latvia kanssa.) Mutta siis.. olen lauleskellut Heroes-biisiä sitten lauantain finaalia melkein koko ajan.. hehe, kyllä se kohta alkaa ottaa päähän, kun biisi ei lähde pois päästä sitten millään… ♥

♥ Matka Helsinkiin on buukattu ja maksettu ja vihdoinkin voin olla siellä hetken ilman mitään pakkoja tai ottaa mukaan mitään oppikirjoja. About kahden viikon loma tulee todellakin tarpeeseen ja aion viettää mahdollisimman paljon aikaa Sofi-neidin kanssa leikkien, mutsin kanssa salilla, siskon kanssa shoppailten, Kirkkonummen metsissä chillaten (ja syöden grillisapuskaa toivottavasti) ja käydä ainakin kerran Suomenlinnassa! Pakko, viime kerrasta on liian pitkä aika! Lisäksi näyttää siltä, että olen Helsingissä jopa juhannuksenakin.. MITÄ HELSINGISSÄ VOI TEHDÄ JUSSINA? NYT VINKKEJÄ KOMMENTTILOOTAAN! ♥

♥ Sitäpaitsi saan Charron mukaan laivalle seuraksi. Ja kyllä, tällä kertaa aion todellakin pitää HAUSKAA laivalla, enkä vaan linnottautuu hyttiin karkkipussin kanssa katsellen leffoja – hehe. ♥

♥ Polvi alkaa olee ihan suhteellisen hyvä nyt ja pystyn jo kävelemään 5 km suht nopeaa vauhtia, ilman polvitukea. (Tosin tämä idea backfired pari päivää sen jälkeen ja kipu on taas taivaissa.. Opinhan kuitenkin rajani.. (vai?)) Jei! Harmi vaan, että se polvi edelleenkin lukittautuu eikä oikein kestä seisomista. Mutta sehän tarkoittaa vaan sitä, että mun on ihan pakko käydä useamman kerran fyssarilla. Voi harmi :P ♥

♥ Eikö ole mitään sarjaa katsottavana? Siinä tapauksessa suosittelen sekä Grace & Frankieta ja Bloodline-sarjaa. Tosin molemmat ovat aika uusia (on vain yksi tuotantokausi so far) Netflixin omia sarjoja, mutta hurjan hyviä!♥

omgomgomgomg

♥ Kun elämä potkii kunnolla päähän pitää katsoa vanhoja lempparisarjoja ja leffoja uudestaan… Esmes New Girl, voi luoja miten rakastan sitä sarjaa. ♥

♥ Ostin kesälomaa varten kirjan! Lena Dunhamin Not That Kind of Girl on vihdoinkin tullut pokkarina, joten palkkapäivän kunniaksi ostin sen valmiiksi. Lupaan, kautta kiven ja kannon, että luen sen kesälomalla – tai ainakin kesän aikana hehe. ♥

tuoreet vadelmat

♥ Tuoreet vadelmat! Ja muutenkin kauppoihin alkaa vihdoinkin tulla kesäsesongin vihannekset, mmh. Uusia pottuja. Namiii! ♥

Sellaista tällä kertaa, jospa nyt yrittäisin siivota kämppäni edes vähän, jottei sotku häiritse tenttiin lukemista.. Ihanaa maanantaita kaikille!

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.