tunarin päiväkirja osa miljoona

En ymmärrä. Siis en kerta kaikkiaan ymmärrä ollenkaan. Ai mitä? No miksi olen niin altis onnettomuuksille ja huonolle tuurille. Siis ihan oikeasti. Mun pitäisi oikeasti vaihtaa nimi blogille – Tunarin päiväkirja tai jotain vastaavaa.

Onko se joku oikosulku mun aivoissa, etten niinkun ehdi ajatella tyyliin ”Hei Marianne, jos sä nyt pamautat tämän oven kiinni sinä aikana, kun toinen käsi pitää kiinni ovenkarmista – ne sormet jää sinne oven ja karmin väliin – SE SATTUU!” (tämä itseasiassa tapahtui eilen, juuri ennen asuntonäyttöä.. oli kiva mennä sinne yksi sormi ihan tulipunaisena ja turvonneena :D – sormi on ookoo nyt, ei mennyt niinkun varpaan kanssa. )  Tai tyyliin ”Hei Marianne, tuo hella on kuuma – jos laitat muoviastian sen päälle, SE SULAA!” (tämäkin tapahtui eilen, kuin tein eväitä kouluun ja laitoin mun UUDEN käyttämättömän lounaslaatikon osittain kuuman levyn päälle ja se suli sen verran, että laatikkoon tuli reikä.)

upsetting

Välillä se kyllä johtuu ihan laiskuudestakin. Eilen esmes vahingossa tiputin uuden kulmaväripaletin lattialle ennen kun olin menossa nukkumaan, enkä jaksanut kumartua nostamaan sitä. No tottakai unohdin koko paletin ja menin tänään iloisena suihkuun ja samalla pilasin koko paletin, koska se täyttyi vedestä.

Vai olisko se vaan niin, että kaikki nämä asiat tapahtui eilen (osittain tänään) koska oli maanantai?

Joo sanotaan niin.

PS. Asunto ei ollut kiva, en ottanut sitä. Etsintä jatkuu! (En edes mokannut ihme kyllä – osasin olla suhteellisen paikoillani, etten rikkonut mitään ja pitää suuni kiinni, etten sanonut mitään tyhmää. Success!)

 

4 vastausta artikkeliin “tunarin päiväkirja osa miljoona

 1. Aww Mary en mäkään käsitä :D Meilläkään ei oo pahemmim tärppäillyt noiden asuntojen kanssa mutta eipä meillä nyt just mikään kiire sieltä pois ookaan ku suunnilleen kaikki toimii. Mitä nyt se keittiön kaapisto on jotenki asennettu sinne päin ilmanvaihtoon nähden, kun ne kaapit oikee imee pölyä sisäänsä, en oo ikinä nähny vastaavaa :D Mut en oo jaksanu valittaa koska en jaksa enää sadatta remonttia samassa kämpässä, sehä pitäs purkaa kokonaan ja rakentaa uusiksi.

  Tykkää

  1. Vuosituhannen suurin mysteeri! :D

   Eeeeih! Siis.. you had one job, ONE! Miksei sitten voi tehdä kunnolla? :D Suunnilleen kaikki toimii :D No se on sentään jotain! Hahah. Voi luoja. Tahtoisin kyllä tosipaljon muuttaa mutta se muuttaminen on kyllä niin pepusta kun olla ja voi :P näen painajaisia etukäteen jo :P

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.