all good things come to an end.

Yes. Otsikkokin sen sanoo, kaikki hyvät jutut päättyvät joskus. Tällä kertaa se oli mun noin puoli vuotta kestänyt parisuhde.

Ja ennen kun kukaan lähtee dumaa ketään – tämä oli minun oma päätökseni. Tai siis, dumatkaa mua siinä tapauksessa, heh. En osannut mukautua parisuhteeseen ilman, että kadotin osaa omaa identititeettiäni. Joten päätin, että on aika koota itseni yksin, ennen kuin kadotan itseni täysin. Unohdin siinä kaiken parisuhteen hoitamisen välillä hoitaa itseäni. Alkuvuosi on ollut todella rankka monien eri syiden takia, eikä se ollut mitään ruusuilla tanssimista se parisuhdekaan – joten oli pakko pysähtyä hetki ja miettiä, mitä elämältä haluan. Ja mitä kaikista vähinten haluan, on olla ärsyttävä ja nariseva akka, joka on koko ajan huonolla tuulella.

Tunnen itseni tietenkin maailman suurimmalta douchebagilta just nyt – koska breakupit on aina sellaisia, että joku loukkaantuu ja tällä kertaa minä olen aiheuttanut toiselle mielipahaa – mutta on meidän molempien kannalta on ehkä parempi, ettei jatketa yhdessä eteenpäin.

Eli jes. Moi taas sinkkuelämä, it’s been a while. Tänään oli ensimmäinen päivä sinkkuna. Olo on .. noh.. aika paska ja tyhjä, mutta samalla voin hengittää taas vapaasti. Ja oli outoa mennä nukkumaan eilen ilman, että kukaan toivotti mulle hyvää yötä. Kaipa tähän taas sitten tottuu jonkin ajan kuluttua.

Ja niin. Mun OLI tarkoitus tehdä tämä face-to-face, mutta mystinen kille tajusi, että jokin oli vikana ja siitä tulikin sitten Facebook-breakup. Todella, todella classy.

hmmMutta tavataan vielä kerran viikonloppuna ja vaihdetaan takaisin avaimet sun muut kamat. Se megapaska-fiilis taitaakin tulla sitten, kun näen aiheuttamani tuskan sen naamasta.

Ei tässä oikein muuta voi sanoa, paitsi katse tulevaisuuteen ja toivotaan, että löydän taas itseni.

13 vastausta artikkeliin “all good things come to an end.

 1. Möö. Voi hitsi :( No mut, mikää ei oo kiveen kirjotettu etteikö vois vielä joskus yrittää uudestaan. :) Tsemppiä!

  Tykkää

  1. Kiitos, fiilarit on nyt paljon parempi kun ollaan juteltu :) Tällä hetkellä tuntuu siltä, kun tein oikean päätöksen :)

   Tykkää

 2. Eikä :( Tiedän kokemuksesta sen tunteen mikä tulee eron jälkeen, mutta onneksi sieltä on suunta vaan ylöspäin. Ja aina kannattaa tehdä niinkuin itsestä tuntuu parhaalta. Paljon tsemppiä! ♥

  Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s