kun mary piti ensimmäisen ryhmäliikuntatunnin: fiilarit tunnin jälkeen

Ensinnäkin, odotitteko täyttä floppia? Minä ainakin odotin, silloin kun edellistä postausta kirjottelin. Kuitenkin, sorry to disappoint. Ei olisi muuten voinut mennä meidän joogatunti paremmin! Melkeinpä napakymppi! Tai ois ollut todellinen napakymppi, jos MINÄ olisin saanut vetää koko tunnin – sillä kaveri mokas pari kertaa, mutta niistä mokistahan tiedetään ainoastaan me. Heh. Tai no, varsinkin minä. Perfektionisti, juu nou.

Vaikka siinä ennen tunnin alkua oltiin kyllä niin hermostuneita, kun olla ja voi. Ja sitten vielä toinen maikka tuli pöllii meidän jumppasalin, niin tuli vielä pienet hikoilut siitä, kun ei saatu sterkkoja toimimaan siinä uudessa salissa. Mutta loppujen lopuksi, sen snadin paniikin jälkeen – saatiin kaikki kamat toimimaan. Mitä mahtavinta oli tietenkin myös se, että kaikki luokkakaverit veti melkein kärrynpyöriä siitä, että meidän ryhmäliikuntatunti oli joogaa – eikä esmes kuntopiiriä tai mitään vastaavaa – koska niitä vedettiin ihan tarpeeksi edellisenä päivänä. Eli aika nappivalinta se jooga.

sucess

Olin ihan valmistanut lunttilapunkin itselleni kaikista mun liikkeistä, jos nyt sattumoisin olisi käynyt niin, että saisin blackoutin tunnin aikana. Been there, done that, aika usein. Mutta hei – check this out – unohdin koko lapun olemassa olon ja kaikki hermostuneisuus vaan hävisi kuin pieru saharaan kun ensimmäinen biisi alkoi soimaan kajareista. Koko tunti meni jonkinlaisessa flowssa. Yritin vielä olla mahdollisimman pedagooginen ja selitin minkä pysytyin siinä alaspäin seisovien koirien ja aurinkotervehdysten välissä.  Ja kun kaverin osuus oli ohi – ja siten koko tunti – oli vähän jännää saada palautetta mitä luokka tykkäsi.

Kun kävin hakemassa huppariani penkiltä, jonne sen heitin kun tuli tunnin aikana vähän kuuma, maikka tuli mun luokse ja kysyi oonko joogaohjaaja. Kun aloin vähän hermostuneesti nauraa ja selittää, etten ole koskaan pitänyt mitään joogatunteja tai edes ryhmäliikuntatunteja, maikka heitti siihen, että mun kyllä pitäisi ryhtyä ohjaajaksi, koska tunti oli kuulemma ”sairaan hyvä.” Tuliko edes vähän yllärinä? No todellakin :D

fabulous

Sen jälkeen oli luokan vuoro antaa palautetta. ”Todella, todella, todella hyvä. Kaikki liikkeet sulautu yhteen, musiikki oli perkeleen hyvin valikoitu ja sopi hyvin liikkeiden vauhdin kanssa. ” ”Koko kroppa tuli hyvin treenattua, ja hyvin suunniteltu missä järjestyksessä liikkeet tuli ilman katkoja ja ylimääräistä hyppimistä. ” ”Hyvin suunniteltu senioreille (siis nämä kaikki meidän treenit piti olla senioreille suunnattu) ja hyvä, että niitä liikkeitä tuli toistettua hitaasti ja varmasti, että oppi tekniikan tosi hyvin.”

uhhuh

Aww yass. Kiitän ja kumarran.

Ainoat ”negatiiviset” kommentit oli, että olisi pitänyt kestää kauemmin, koska rentouttavaa ja kivaa ja että jätettiin pois miten hengitetään joogassa. Eli ei paha.

Niin. Tosiaan. Että kyllä mä välillä onnistunkin jossakin asioissa :D Nyt olen saanut jo pyyntöä tulla pitää töihin viikottain joogatuntia henkilökunnalle, sekä luokalle silloin tällöin. Koska kaikista noista tunneista mitä meillä oli, meidän jooga on se josta edelleenkin puhutaan (ja toivottavasti puhutaan vielä ensi vuonnakin höhö.) Woop! Heja minä! (Koska minähän sen tunnin suunnittelin liikkeistä musiikkiin.)

Ja nyt alan sitten tästä googlailemaan joogaohjaajakurssia. Eiks je?  ;) Jos joku tietää jonkun suhteellisen halvan kurssin, kertokaa siitä mulle kanssa. (Joo tiedän, halpoja kursseja ei ole mutta.. suhteellisen! )

Namaste biatcheees!

PS. Jos joku on siitä musiikista kiinnostunut, soittolistan löytää täältä.

5 vastausta artikkeliin “kun mary piti ensimmäisen ryhmäliikuntatunnin: fiilarit tunnin jälkeen

 1. Mä voin palkata sut sit henkilökohtaiseksi joogaohjaajaksi! ;) Se tosin meinaa sit sitä, että joutusit muuttaan Ouluun, koska mun ruotsin taidoilla ei pysty Ruotsiin muuttamaan.. Ja netin välityksellä joogaohjaus vaikeaa.

  Tykkää

  1. Hehe harkitaan asiaa ;) joo netin kautta se on vähän hankalaa kun ei oikein voi auttaa tekniikassa :/ jos osaa joogaa ennestään ehkä, mut alottelijan ehkä pitää mennä tutustumaan joogaan irl ..

   Tykkää

 2. Vau! :) Oot ilmeisen taitava! JA öööh mun bloglovin ilmoitti nyt vasta tästä postauksesta, joten en oo aikasemmin huomannut tätä :D

  Tykkää

  1. Kiitos :D Ehkä! Joo bloglovinilla on mun mielestä hirvittävästi bugeja nykyään! Ei esmes häviä postaukset kun ne on lukenut jne. Yyh.

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.