kun mary piti ensimmäisen ryhmäliikuntatunnin : day before d-day.

Huomenna on sitten se H-hetki. Kun mun pitää leikkiä joogamaikkaa ja pitää luokalle joogatunti. Pitää ja pitää. Saatiin valita ihan minkälainen treeni tahansa, kunhan se soveltuu vanhemmille ihmisille. Kolmisen viikkoa ollaan koulukaverin kanssa treenattu melkein päivittäin joogaa, mutta kuitenkin molemmilla on sellainen fiilis, ettei tästä tule yhtään mitään. Varsinkaan, kun me tänään vedettiin 5 x 45 minuuttia rankkoja treenejä. VIISI KERTAA NELKYTVIISIMINUUTTIA! Treeneihin kuului esmes crossfit-treenejä, salitreeniä ja kuntoympyrää. Niin ja vielä power walkia siihen päälle.

Fiilarit just nyt:

dying

i diedAnyhoo. Huomenna sitten meikäläinen on pirteenä vetämässä joogaa kello 8:30.

Tältä kuvittelen että tunti tulee näyttää:

yoga1

Todellisuudessa se todennäköisesti näyttää tältä:

yogasheldon

Sheldon siis. Koska treenikipu. Ja tältä. Koska treenikipu – and I don’t know what I’m doing..

yogafunny

Srsly. Miksi emme tehneet jotain vähän helpompaa tuntia. Kuten esmes.. kuntopiiriä? Yhyy. No. Hei. Wish me luck. Kerron sitten, kuinka koko luokka kuoli nauruun tai siitä, kuinka voimat petti ja lensin naamalleni tai jotain. Tai.. worst case scenario. Pierasen, kun olen siinä downward facing dogissa. KÄÄK!

eric

Tää on muuten ihan ensimmäinen kerta, kun pidän ryhmäliikuntatunnin :O Jos jollain teistä on nyt jotain hyviä vinkkejä – eli siis teette tätä esmes työksenne – ANTAKAA MULLE VINKKEJÄ, miten pidän itseni khuulina tuon tunnin aikana! Pretty pliiiiis! Äkkiä! Kertokaaa kaikki! Onko mikki hyvä idea, vai onko epäseksikästä jos huokailen siihen kun hengästyn? Yhyy.

Kyllähän huomenna tapahtuu jotain kivaakin – nimittäin sisko tulee Örppööseen! Wuhuu! Baardit!

3 vastausta artikkeliin “kun mary piti ensimmäisen ryhmäliikuntatunnin : day before d-day.

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.