the level of fail is too goddamn high!

Tiedättekö sen tunteen, kun olette kirjoittaneet 12 sivua pitkän koulutehtävän ja päätätte olla todella reippaita ja lähettää sen 5 h ennen deadlinea maikalle. Juuri ennen kun olette painamassa ”send”-nappulaa muistatte, että unohditte tehdä spellcheckin. Joten teette spellcheckin, tallennatte tiedoston ja lähetätte sen maikalle. Sen jälkeen – koska ette jaksa katsoa sitä hiton tiedostoa sen enempää – suljette sen ja Word kysyy, haluatteko tallentaa tiedostoon tehdyt muutokset…

gandalf

No minä tiedän! Olen tosin satavarma, että tallensin sen tiedoston! Ihan varma. Mitä toi Word nyt sekoilee yhyhyhäää.. Ja mä en voi lähettää tiedostoa uudestaan, koska se lähetetään tietyn plagioinnintunnistamisjutun läpi – niin se uusi tiedosto liputetaan siinä tapauksessa 100% plagiointina, joka aiheuttaisi mulle ongelmia. Perkule! Tosi kivaa, kun maikka vielä sanoi, että koska ollaan nyt C-tasolla (viimeinen taso Ruotsin korkea-asteen koulutuksessa..) niin tämänkaltaisia mokia ei saa tapahtua.

ashamed

4 vastausta artikkeliin “the level of fail is too goddamn high!

  1. Auts! Toivotaan että kyseessä oli se, että esim. vahingossa painoit jonkun välilyönnin sen tarkistuksen ja lähettämisen jälkeen, minkä takia kysyy tota tallentamista. Tiedän valitettavasti kokemuksesta tasan tarkkaan mistä puhut :(

    Tykkää

    1. Toivotaan! Toi on niin perseestä, kun tuo tapahtuu.. Yleensä olen aika tarkka etten tee tuonkaltaisia mokia just ennen lähettämistä.. mut mut.. Pidetään siis peukkuja. Heh.

      Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.