mary ja hammaslangan käyttämisen jalo taito.

Mietinpähän tässä, että onko hammaslanka biologisesti hajoavaa? Siis sanotaan näin teoreettisesti, että hammaslanka juuttui, lanka katkesi ja pala jäi hampaiden väliin ja sitten on niinkun yrittänyt ronkkia sitä pois tikulla, sellaisella minivessanpönttöharjalla (no siitä siis tulee mieleen sellainen.. vessanpönttöharja, mutta ne on tarkoitettu hampaiden välien puhdistamiseen..)  Ja vielä sellaisella irtolangalla, jonka voi siis periaatteessa pujottaa niinkun sinne hampaiden väliin missä on enemmän tilaa.. ja sitten yrittänyt niinkun vetää sitä juuttunutta palaa ylöspäin.. tosin kaikilla kerroilla se lanka vaan katkesi.. Ja pessyt hampaat kovalla harjalla, jospa se saisi palan liikkumaan.. Mutku se pala on ja pysyy siinä hampaiden välissä ja kaiken ronkkimisen jälkeen vuotaa verta kuin neitsytmorsian.. eli koko lavuaari on ihan täynnä verisiä lankoja ja puhdistusvälineitä ja no.. litra verta.. ja sitäpaitsi tuntuu siltä, kuin se ronkkiminen aiheutti vielä sen leegot sekä koko leukakalusto on ihan päin hevonvittua ja sitäpaitsi täysin jumissa..

Niin. Kysymys kuuluu edelleenkin.. ihan vaan teoreettisesti siis, että hajoaako se hammaslanka itsestään, vai onko tämä nyt niinkun hammaslääkärikeikka?

Siis hammaslääkärikeikka, joka maksaa noin sata euroa ja sen jälkeen tästä tarinasta tulee sellainen teoreettinen urbaanilegenda hammaslääkäreiden keskuudessa, jossa he naureskelevat sille, kun kerran poistivat millimetrinpituisen hammaslankapätkän jonkun teoreettisen likan hampaiden välistä, ja se pillitti kuin pieni kakara?

5 vastausta artikkeliin “mary ja hammaslangan käyttämisen jalo taito.

 1. Mä vetäsin kerran hammaslangalla oikomishoitoon liittyvän rautalanganpätkän irti… :S Kokeile teräviä pinsettejä, ja jos ei niillä lähde eikä parissa päivässä niin kyllä mä ainakin lähtisin hamppiläkäriin :DD

  Tykkää

  1. YHYHYYYY! Hyii :D Joo siis pinsetit ei auttanu, ei oo edelleenkään lähetnyt, tosin hampaat ovat palautuneet oikeaan paikkaan.. (tai siis eihän ne edes siirtynyt tai mitään.. mut tuntui siltä kun olisivat :P) Hammaslääkäriaika 2 päivä! YHYHYYY.

   Tykkää

 2. Eikä! Ei se kyllä sieltä itsekseen mihinkään hajoa, mutta ehkä tulee jollain tapaa ulos? :( Jos se vielä parin päivän päästä on siellä ja/tai aiheuttaa kovaa kipua tms. niin kyllä munkin mielestä kannattaa mennä vaan sinne hammaslääkäriin.

  Tykkää

  1. on edelleenkin jumissa.. :( Mulla ei oikein oo varaa mennä akuutisti hammaslääkärille, joten odotan tonne 2.3 asti .. yhyhyy. #hammaslääkäritsux #thuglife

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s