shit just got real.. ehkä?

Kun keskustelin mystisen killen kanssa Skypessä niistä näistä.. ja kille heittää seuraavan kommentin.. :

”Sitten joskus, kun mennään naimisiin… ”

shocked2

”…haluan että vaihdamme nimeä. Sukunimeksi Ruusunen. Ja sun toinen nimi vaihdetaan Prinsessaksi. Sitten me oltais Herra ja Rouva Ruusunen. Ja sä voisit esitellä itsesi Prinsessa Ruususena. ”

miley-eyerolling Eli menikö sittenkään hommat vakavaksi? I dunno. Kukaan mies ei kuitenkaan ole koskaan heittänyt mulle kommenttia liittyen naimisiinmenosta.. Oho. Relationship goal? Tuli kuitenkin jännäkakka housuihin.. Ylireagoinko? Ehkä? Joo. Tai?

PS. Homma lähti lapasesta siis siitä, kun kutsun sitä aina Prinsessa Ruususeksi, koska se nukkuu niin kauan. Josta se ei siis tykkää yhtään. Jostain kumman syystä. Kaikkihan haluaa olla prinsessoja? Ai ei vai? Höh. Mun moga.

16 vastausta artikkeliin “shit just got real.. ehkä?

 1. Mun ukko myös heitti aikanaan ihan ohimennen sivulauseessa, että oli kello/korulikkeessä kysynyt missä hinnoissa kihlasormukset liikkuu… ja jäi selkeesti katsomaan reaktiota. Olin ihan kuulisti ja totesin ilme värähtämättä, että ”Aha, saitko vaihdettua patterin kelloos?”

  :D
  Te ootte niiiiin sulosia!!

  Tykkää

  1. HAhaha. Mä en kyllä tuon kommentin jälkeen olisi pystynyt olla kuulisti ollenkaan :D Aika hyvä veto sulta kuitenkin ;)
   Ehkä välillä :P

   Tykkää

 2. Futisliha sano joskus tyyliin päivänä kaksi että meidän lapsilla on sit varmaan aika todennäkösesti vihreät silmät. En ollut edes huomannut vielä että silläkin on jotain vihreetä sävyä silmissä :D Mutta joo, niin varmaan on sitten. Ja vaaleat hiukset.

  Tykkää

  1. :D Joo itseasiassa nyt kun tuolla tavalla tuon laitoit, niin ei mullakaan ole mitään hajua minkä väriset silmät tolla yhdellä on… Hmm. Onks tää nyt hyvä vai huono juttu? :DD

   Tykkää

  1. Heh, kuulostaa siltä, kun olisit melkein kiitollinen siitä ettei oo näkynyt? :P Mutta toisaalta, kuka nyt ei sun luo haluaisi muuttaa kun sulla on nii hiano kämppä ♥

   Tykkää

   1. Emmää siltä tarkottanu kuulostaa. Minä, vannoutunut ikisinkkuvanhapiika olin oikeesti jo sitä mieltä et senkun muutat. Olin jo sitä mieltä et tän ihmisen kanssa haluan viettää tyyliin loppuelämäni. Kaikki oli ok, kunnes jotain tapahtu. Nyt vaan tässä oon yrittäny ymmärtää miehistä ajatusmaailmaa, siinä onnistumatta :P

    Tykkää

    1. Meh :( Tosin, tiedän tasan tarkkaan mitä tarkoitat. Olisin miljonääri, jos olisin saanut jokaisesta tuollaisesta kokemuksesta sentin.. okei vähän ehkä liioittelen. Niinku just sitä että kaikki menee todella hyvin, ja sitten yhtäkkii jotain tapahtuu ja sitä on vähän niinkun hoo moilasena et whattaa.. Ja miten miehet ajattelee – no siinäpäs vasta vuosituhannen kysmys :D Välillä musta tuntuu, ettei suurin osa ajattele ollenkaan. Näin mä ainakin sain mielenrauhan noissa tilanteissa.. :3 Jaksamisia kuitenkin ♥

     Tykkää

     1. Kiitos ♥
      En oo itekään se ensimmäinen ja innokkain asioista puhuja, mut tää on jotenkin käsittämätöntä miten tuon ikänen ihminen hoitaa asiat; kuollutta esittämällä. Naurattaa jo vähän :D Pakko saada joku selvyys ja se mielenrauha, muuten (itseni tuntien) mietin sitä muuten taas seuraavat 15 vuotta.

      Tykkää

      1. Niin no, sanos muuta. Olen miettinyt tuota samaa asiaa, miten niin monet luulevat, että tuollainen tapa olisi jotenkin ”ookoota”. Parempi mun mielestä sanoa siinä tapauksessa suoraan, ettei tarvitsisi istua ihmettelemässä päänsä puhki, miksi näin. Ootko muuten ihan suoraan kysynyt, että mitvit? Jos on pokkaa niin tee se, muuten sanoisin, että yritä jotenkin päästää irti koko jutusta, ja jättää se taustalle ja yritä jatkaa eteenpäin. Omasta kokemuksesta tiedän niin miten paljon hallaa tuollaisten asioiden.. öh.. hautominen (onkohan tää nyt se sana jota tässä haen :P) tekee itsetunnolle .. :/

       Tykkää

 3. Miehet, koskaan niistä ei voi tietää mitä oikeesti tarkoittavat tai kuinka tosissaan ovat :D toisaalta miehet ei kuulemma osaa lukea rivien välistä että hmm… ootas vaan, kohta se rupee heiluttelemaan jo kihlasormusta ;)

  Tykkää

  1. Hehh. Vuosituhannen ongelma tuo, mitä ne miehet oikein tarkoittavat.. Vai oliko se niin, että me naiset ollaan se suurempi mysteeri? Äh, no ei tod. Me tiedetään tasan tarkkaan mitä tarkoitamme :P

   Hmmm… jospa nyt ei kuitenkaan IHAN vielä.. tosin sain justiinsa avaimet sen kämppään :O eli shit kai is getting real.. ehhehe.

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.