kalenterit 2015: mustaa nahkaa ja suloisia elukoita.

Kalenterit, tuo jokavuotinen ikuinen, mutta ihana ongelma, minkä kaikista tuhansista vaihtoehdoista oikein valitsisikaan.. Jos muistatte, mulla oli noin biljoona eri kalenteria jotka halusin? Kuitenkin siinä kävi sitten niin, etten kuitenkaan valinnut mitään niistä vaihtoehdoista, jotka laitoin edelliseen kalenteripostaukseen.. heh. Tyypillistä.

Yleensä haluan, että laukussa oleva kalenteri on silmiinpistävän erilainen (attention whore, anybody?) Kuitenkin tänä vuonna kävi niin, että ostin ihan perusmustan Lettsin kalenterin, jonka kannet on nahkaimitaatiota. Say what? Äitini kutsuu tätä aikuistumiseksi, minä en tiedä miksi sitä kutsuisin – identiteettikriisiksi ehkä?

kalenteri2015

Kalenteri on äärettömän tyylikäs ja niin on muuten paperikin, ja lisäksi paperi on vielä mielestäni todella korkealaatuista ja sivun layout jotenkin todella yksinkertaisen kaunis. Tosin mua hämää se, että sivu ei ala maanantaista vaan siinä on tilaa kirjoittaa viikon tärkeistä happeningeista, eli vähän väärässä järjestyksessä, jonka takia usein päivät menevät ihan sekaisin – ja esimerkiksi olen missanut tärkeän seminaarin koulussa sen takia.. Ehkä se on tottumiskysymys.

lettskalenteri

vader

Älkää toki antako ulkoisen siistin olemuksen hämätä. Aion tietenkin pimpata kalenterin sisällön oman näköiseksi, tarroilla, washi-teipillä ja värikkäällä tekstillä jne.. Kunhan vaan ehdin tai siis jaksan. Olen kuitenkin aloittanut tällä mageella Darth Vader-tarralla, jonka Katri lähetti mulle olisikohan ollut joulun aikoihin? Mulla on vielä Bobba Fett-tarra ja Stormtrooperi, mutta ne ajattelin laittaa johonkin näkyvämpään paikkaan.

zoo portraits

Seinäkalenterin löysin alunperin amazonista ja rakastuin kansikuvaan noin nanosekunnissa. Zoo Portraits-kalenterissa yhdistyvät eri elukoiden potrettikuvat ja muoti – kuvittajana on Barcelonalainen Yago Partal. Aivan tajuttoman hienoja kuvia. Muistaakseni se maksoi jotain tyyliin 15 €, eli aika hintava (opiskelijalle), mutta jokaisen sentin arvoinen.

zooportraits

Jokaiseen kuvaan liittyy muuten pieni tarina..

zooportraits2

Aivan ihania! Aion yrittää olla sotkematta kalenteria kynillä, jotka tuhoavat paperia, niin voin sitten vaikka kehystää muutamat kuvat ensi vuoden puolella. Perfekt!

zooportraits3

Minkälaiset kalenterit teillä on tänä vuonna? Vai oletteko moderneja ihmisiä, jotka luottavat digitaaliseen kalenteriin kännykässä? Mitä mieltä olette mun valinnoista, kelepaako?

2 vastausta artikkeliin “kalenterit 2015: mustaa nahkaa ja suloisia elukoita.

 1. Täsä tulee rehellset ajatukseni. Ne kulkivat samoja latuja äitisi kanssa, että nyt on grown-up kalenteri. Heti tietty ajattelin sun viimeaikaisia elämänmuutoksia, että onko rauhoittumista ilmassa? Ja onhan se identiteettimuutos, kun pariutuu, niin että jossainhan sen kuuluukin näkyä.

  Mä löysin naisellisen hömpän (kynsikoristelu, ripsipidennkset, hampaiden valkasu…) kun menin naimisiin. Identitettimuutos. Sitä ennen nauraa röhötin kaikelle em:lle.

  Ja, ei. En luota digikalenteriin. Paperi on luotettavampi. Känny tosin muistuttaa tärkeistä jutuista piippaamalla. Sitä paperiversio ei vielä osaa tehdä.

  Tykkää

  1. Hehhe rauhottumista :D Itseasiassa, voi se hyvinkin olla just sitä. Aika jännää, että sitä noin tuolla tavalla sitten niinkun muuttuu.. Hmmm voi apua voinko siis odottaa, että kohta käytän jakkuja ja sellaisia töissä? :O Se ois vähän mun vastine noille sun hömpälle :P

   Hmm.. tuosta saisi aika hyvän keksinnön, jos pystyisi yhdistämään paperiversion ja digitaalisen, niin että paperi piippaisi.. Tekisi mieli ihan paneutua kunnolla tähän asiaa, ties vaikka tulisi miljonääriksi!

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.