mary aka. paskanjauhaamisen guru

Saimme tänään tietää arvosanat meidän yksityisyrittäjyydentyöstä.. Mehän kaverin kanssa tehtiin meidän työ aavistuksen viime tipassa ja tehtiin korjaukset päivässä, kun muut istuivat viikon viilaten omia töitään. ”Kunhan läpäistään, ei mitään muita kriteerejä.” Emme yenää jaksanut istua koulussa, loma kiinnosti enemmän. Joten tiesimme itse, ettei työ ole mitenkään täydellinen, koska ei oikein edes ymmärretty, mitä kirjoitimme..

Niin joo tosiaan, se arvosana. No sieltä tuli se paras arvosana :D Hupsista.

fabEn oikein käsitä, miten olen saanut viime syksyn kursseista ja töistä niin hyviä arvosanoja, kun en ole edes yrittänyt saada niitä. Itseasiassa, jos rehellisesti tunnustan, en ole edes lukenut läheskään niin paljon kurssikirjoja, kun olisi pitänyt. Paskanjauhaamisella olen päässyt todella pitkälle. Joko olen paskanjauhaamisen guru, tai sitten Ruotsin koulusysteemi kusee pahasti kun sillä pärjää niin hyvin. Go figure.

Lupaan ja vannon, että nyt seuraavassa kurssissa opiskelen vähän enemmän – jos pystyn keskittymään. Okei, aika paljonkin enemmän. Enkä jätä mitään viime tippaan mitään .. ikinä (said all the students all the time.) Tässä kursissa keskitymme hyvinvointiin, ravintoon ja vanhempien ikäluokkien treeniin – eli tiedossa on treenioppia, fysiologiaa ja ravitsemustietoa. Vihdoinkin pääsee eroon siitä kamalasta psykologiasta ainakin hetkeksi!

Toivottavasti voitte hyvin, ja vastailen noihin vanhoihin kommentteihin, kunhan selviydyn tästä perkeleen migreenistä. Eli lisää kahvia naamaan.

Oikein mukavaa tiistaita ♥

4 vastausta artikkeliin “mary aka. paskanjauhaamisen guru

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s