aivot narikkaan ja minilomailua tukholmassa

Oho. Blogi joutui more or less pakkolomalle, kun sain vähän tärkeämpää ajattelemista tässä viikon aikana. Tai sanotaan näin, että asiat meni vähän tärkeysjärjestykseen ja sain vähän perspektiiviä. Sen takia tulevaisuudessa voi vähän ailahdella postausten määrä, toivottavasti ei haittaa.

Sitten voinkin siirtyä ihan siihen mitä olen pakkoloman aikana tehnyt. Ensinnäkin saimme koulukaverin kanssa tehtyä valmiiksi meidän yksityisyrittäjyystyö ja palautettiin se jopa 3 päivää (!!) ennen deadlinea maikalle. Koska haluttiin aikuisten oikeasti lomaa. Vaikka mulla on ollut tässä tätä liikuntaa opiskellessa vapaapäiviä, niin mielestäni aivoni ovat olleet vauhdissa koko ajan: Mun pitää tehdä tätä, tota jo vielä totakin, kirjoittaa tuo, tavata tuo.. tiedättehän. Vaikka ottaa iisisti niin kokoajan pitäisi tehdä jotain ja sitä niinkun ajattelee sitä jatkuvasti. Halusin muutamat päivät vaan olla, ilman ajattelemista, ilman pakkoja. Sitäpaitsi sain vielä parhaimman arvosananan edellisestä koulutyöstä jonka väsäsin ihan muutamassa tunnissa ja vaan paskaa jauhaten, joten se tekisi tulevasta lomasta vielä paremman (olin varma, että joutuisin kirjoittamaan uudestaan koko paskan..)

lilybday

Keskiviikkona täytin itseasiassa vuosiakin. 32. Omg. Muistan kun olin jotain 15-vee ja juteltiin kavereiden kanssa, miten vanhoja kolmekymppiset ja siitä vahemmat ovat.. ja nyt kun olen 30+ niin en kyllä mielestäni tunne itseäni mitenkään vanhaksi. Outoa :D Synttärini vietin kuitenkin ihan siivoten ja pesemällä pyykkiä (…) ja sen jälkeen menin kaffittelemaan muutamaksi tunniksi kaverin luokse ja illalla pakkasin kamani ja lähdin mystisen killen luoksi Tukholmaan. En jaksanut sen enempää niitä viettää tänä vuonna.

Täällä olen suurimmaksi osaksi nukkunut ja syönyt ainakin semihyvin. Kille osti mulle pakastekakun ja melkein hävettää myöntää, että olen syönyt melkein koko kakun yksin :D Mutta se oli hyvää, liian hyvää. Olen myös aloittanut pelaamaan Skyrimiä vihdoinkin ja omg, rrrrakastan sitä peliä.

tukholmaEilen lainasin killen bussilippua ja vietin Charron kanssa koko päivän Tukholman keskustassa, käytiin shoppailemassa viimeisiä alevaatteita liian halvalla ja syömässä thaisafkaa, SEKÄ sushia (tuo sushi syötiin siis Kista Galleriassa olevassa Ikki-nimisessä sushimestassa.. oli TODELLA omnom – sitäpaitsi rakastuin edamame-papuihin.) Dekadenttiä elämää.

sushi_ikki

70stunnelbanaNiin joo, ja matkustettiin keskuksesta Kistan galleriaan (ostoskeskus siis)   ehkä huvittavimmassa tunnelbanassa koskaan – oli ihan, kuin olisi astunut ajassa taaksepäin seiskytluvulle :D Ja noi tukholmalaiset aina ihmettelee ja hihittelee Helsingin orsansseille metroille – ehkä ei kannattaisi. kun omat junat näyttää tuollaisilta trolllololo.

Mutta siis, tämän kuluneen viikon ajan olen kyllä tajunnut kuinka onnekas olen, kun elämässäni on niin mahtavia ihmisiä. Ihmisiä, jotka välittävät, jotka huolehtivat, ovat tukena ja valmiita keskeyttämään arkiset rutiininsa tiukan tilanteen tullessa. Faith in humanity restored. Ei voi muuta sanoa.

Vielä pari päivää jäljellä ja sitten takaisin Örppööseen ja kouluun ja töihin. Tulen tosiaan viettämään paljon aikaa täällä Tukholmassa nyt (toivottavasti) joten luvassa on ehkä vähän postauksia Tukholman ihmeellisistä asioista. Täällä on sen verran enemmän kivoja juttuja, joita voi tehdä. Ainakin on ollut ihanaa olla suurkaupungissa, se vapauden tunne on sanoinkuvaamaton.

Toivottavasti voitte kaikki hyvin. Ja muistakaa aina välillä kertoa sille oman elämänne tärkeälle ihmiselle, oli se sitten vanhempi, puoliso, sisko/veli, ystävä tai mikä lie, kuinka tärkeitä he ovat teille. Välillä otamme heidät itsestäänselvyytenä, joka on vähän surullista. Näitä ihmisiä ei ikinä pitäisi ottaa itsestäänselvyytenä – vaan heidän tulee tietää, kuinka mahtavia ovat. Eikö vain?

Nyt ajattelin jatkaa pelaamista ja sitten otan pitkän kylvyn, koska killellä on KYLPYAMME! :D Ja sain siltä jotain Body Shopin kylpysysteemiä synttärilahjaksi, jota pitää testata. Ah kunnon kylpy ja hyvä kirja, miten olenkaan kaivannut sitä.

Mukavaa viikonloppua ja pitäkää huolta itsestänne! ♥

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.