kuka pelkää lumimyrskyä?

Olin menossa tänään ulos lenkille, koska ajattelin, että voisi olla mukavaa saada vähän raitista ilmaa. Tarkoitus oli käydä muutamassa tärkeässä kaupassa samalla, jotka ovat vähän kauempana. Katsoin ulos.. jaahas, sataa taas vaihteeksi lunta (täällä Örppöössä sataa lunta noin 10 cm joka toinen päivä ja joka toinen päivä on suurinpiirtein tyypillinen Pohjois-Euroopan juhannuskeli – (eli noin + 5 astetta ja vesisadetta)) eli kunnon ulkovaatteet päälle vaan ja eikun menoks..

Astuin ulos rapusta ja tajusin, että ulkona ei ainoastaan satanut lunta, vaan sitä oli satanut noin 10 cm ihan muutamassa tunnissa ja sitäpaitsi.. sataa on ehkä vähän aliarviotu sana – lumimyrskyhän siellä oli. Olin vaan silleen, että no.. obviously fear is not a factor to mee – menen lenkille kuitenkin.

Noin 10 metrin lumessa rämpimisen jälkeen:

nopenopeSen sijaan olen opiskellut?? Huomatkaa, ulkona on siis pakko olla TODELLA paska keli, jos mielummin opiskelen kun menen ulos..

Mukavaa viikonlopun jatkoa! Jatkanpas tässä vähän opiskelua? O.o

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s