hupsista saatana taas vaihteeksi @ uni

Kun minä ja kaverini, jonka kanssa tehdään yksityisyrittäjyyskurssin duuni yhdessä tavataan vihdoinkin face to face viikon opiskelun jälkeen ja tajuamme, ettei meidän idea tulisi koskaan toimimaan ja keksimme uuden idean … päivää ennen deadlinea.

panicattackJ5W8wx2

tumblr_inline_mlqxw31JTb1qz4rgpangrytyping

Molemmat oltiin kirjoitettu kuusi sivua passss.. asiaa ja kaikki piti kirjoittaa uudestaan tänään. Siis se valituksen ja manailun määrää… Sitäpaitsi saatiin vielä muutamat paskahalvaukset, kun saatiin maikalta ehdotus budjetointiin. Ai siis mitä häh? Pitikö meidän tehdä budjettikin?

anxietyVälikommentti: Mikä on budjetti? Voiko sitä syödä?

Molemmat oltiin kyllä vähän sitä mieltä, että nyt kyllä meni vähän liian pitkälle tämä meidän laiskuus, saamattomuus you name it.

AnchormanJospa vaikka tekisin sellaisen uudenvuodenlupauksen, että ihan aikuisten oikeesti aloitan koulutyöt ajoissa tänä vuonna. Ja siis pidän sen myös. Yritän ainakin… Eikun ei mitään yrittämistä, nyt päätin näin (katsotaan sitten ensi kurssin lopussa miten meni.. hehe)

Lisäksi tämä kurssi aiheuttaa todella negatiivisia flashbackeja siihen aikaan, jolloin opiskelin liiketaloutta. Enhän mä nyt hei tätä halunnut opiskella, for obvious reasons, koska siis en edellenkään oikein tajua budjetoinnista, laskentatoimista tai kannattavuudesta mitään. Vaikka siis olen opiskellut liiketoimintaa jo kahdesti ennen. Gnaah.

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s