takaisin arkeen.

Kun eilen yöllä palasin Örppööseen yli kahden viikon ”lomailun” jälkeen..

gandalf_meme

Todella outoa olla takaisin kotona. Ja ihan yksin. Outo fiilis, kun ympärillä on ollut ihmisiä koko ajan loman aikana, kuitenkin hiljaisuus on aivan ihanaa..

Ja tottakai en ennen lähtöä jaksanut siivota, joten kämppä on kuin pommin jäljiltä. Joten sen sijaan, että aloitin ihan aamusta opiskelun – siivosin (aika classic) ja sen lisäksi pakkasin joulunkin takaisin komeroon. Sattumoisin juuri loppiaiseksi, mutta more or less sen takia, koska tarvitsen tilaa – heh.

No niin, jospa nyt ihan oikeasti lopettaisin tämän opiskelun välttämisen ja ryhtyisin töihin. Jepp. Kuulostaa fiksulta. Tosin pitää käydä ostamassa lisää nenäliinoja… ja ruokaa. Voisi olla ihan fiksua, koska jääkaappissa ei ihan oikeasti ole mitään muuta, kuin valo (+ ne muutamat bissepullot, jotka kaverit unohtivat viime juhlien jälkeen..)

Kyllä tämä tästä.

Mukavaa loppiaista, ottakaa rennosti! ♥

4 vastausta artikkeliin “takaisin arkeen.

 1. Sama fiilis täälläkin!! Mun osalta loppui myös toisella paikkakunnalla lomailu ja nyt kyyhötän ihan yksin omassa kämpässä, sotkun keskellä (peittoon kääriytyneenä ja teemuki kädessä :D).

  Noo, ehkä tääkin tästä pikkuhiljaa! Muutan parin viikon päästä uuteen kämppään joten varmaan pitäis alkaa pikkuhiljaa hävittämään turhia kamoja ja pakkailemaan…. Oi että mä vihaan muuttamista! :D

  Mutta tänään aion tosiaan ottaa kyllä vielä ihan rennosti, ei jaksa kiinnostaa velvoitteet :D rentoa loppiaista myös sulle :)

  Tykkää

  1. Hahha kuulostaa tutulta, miksi tehdä asioita tänään, jotka voi jättää huomiseenkin? Elämäni motto :D No mitä turhaa edes siivoo, kunnes kaikki kamat on pakattu. Ja tsemppii muuten muuttoon, se on todellakin perseestä, mutta toisaalta on sitten kivaa kun on saanut kaikki kamat paikoilleen uudessa kämpässä :)

   Tykkää

 2. Koita parantua! Ja tsemppiä kouluhommiin. Mulla loppu loma tänään aika karusti kun jouduin heti avoimiin oviin ja kädet vaan tärisi järkytyksestä kun yritin miettiä mitä nappia pitikään painaa ja miljoona ihmistä jonottaa sisälle. Never Again! Onneksi sai edes pyhäpalkan, ihan kyllä sietääkin saada tuplarahat tollasesta päivästä.

  Tykkää

  1. Kiitos, yritetään. Litrakaupalla teetä ja jo viides kurkkupastillirasia menossa xD Hahaha, mutta hei toisaalta, se ettei ihan heti muista miten kaikki toimii, tarkoitta sitä että olet todellakin ollut lomalla. Ja se on hyvä juttu :))

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.