flunssailua

Noniin. Here we go again. Olen taas flunssassa.. Ja tällä kertaa tiedän kuka on syyllinen, nimittäin mystinen kille (tää oli muuten paljon kivempi – ja helpompi kirjoittaa, kiitos Hanska :D) joka oli kipeenä kun tulin takaisin Ruotsiin. Ja tiedättehän.. kun miehet ovat kipeitä he ovat about tällaisia..

crying3Ei oikein voitu tehdä mitään kivaa melkein viikkoon, koska juu nou.. yhyhyyybuhuhuuu kippenä.. joten otti vähän päähän, varsinkin, kun jouduin (oh yes) pitää huolta siitä, laittaa safkat ja sääliä sitä jatkuvasti…

sheldon2Vaikka kyllähän me sentään vähän pelattiin ja katsottiin sarjoja ja silleen.. Mikä on kuitenkin ihan ookoo. Mutta hei.. mä missasin ALET! YHY!

Nojoo.

Tosin payback’s a bitch.. eilen oli sitten mun vuoro sairastua ja saada hirvee flunssa.. joten.. softkittySain henkilökohtaisen palvelijan :D Ai siis tää on se syy miksi porukat alkaa seurustelee. Aika hyvä juttu hei! Tosin toi tyyppi voisi jo nousta ylös, tarttee aamupalaa.

PS. Paska puoli tässä on se, että a) mun pitäisi kirjoittaa 10 sivua tekstiä keskiviikoksi (koska en ole jaksanut opiskella.. (soo soo Marianne) ja b) mun pitäisi tänään lähteä mun matkatavaroiden kanssa Örppööseen takaisin c) MÄ KUOLEN TÄÄ ON IHAN HIRVEETÄ! d) mun on pakko mennä ostaa lisää nenäliinoja oon jo käyttänyt kokonaisen megapaketin. Yhyhyhyyyh.

8 vastausta artikkeliin “flunssailua

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s