joululomailua, lumisia maisemia ja dogibloggailua.

Hyvää uutta vuotta! Mä en millään jaksanut laittaa minkäänlaista uuden vuoden toivotuksia blogin puolella, sen verran väsynyt olin laivamatkasta kiitos naapurihytissä bilettävän saksalaisporukan takia – ei ole mitenkään hirvittävän kivaa herätä kello neljältä aamusta siihen, että porukka huutaa ihan täysillä ”Deutchland, deutchland, deutchland..” Ja taustakuoro kiljui vielä jossain 100 desibelin korkeuksissa. Kyllä piti muutamaan otteeseen laskea tuhanteen, etten mennyt oven tai seinän läpi huutamaan takasin niille suomeksi, ettei todellakaan olla Deutchlandissa vaan perkele Itämerellä – get your facts straight. HNNNGGGHHH.

Me vietettiin täällä Bålstassa poikaystävän perheen kanssa ihan hissuksiin uutta vuotta juoden Pommacia ja pelaten Shadow of Mordoria. Oltiin toki katselemassa ilotulituksia, joita ei hirvittävästi näkynyt koska tajuton sumu.

Muuten ”joululoma” on ollut mitä leppoisin, kuitenkin ei tunnu siltä, että olisi levännyt tarpeeksi. Pitäisi oikeasti nukkua pari vuorokautta, mutku..

Aloitetaan kuitenkin loma ihan alusta.

luntaLUNTA! Ruotsissa sitä ei ollut, Suomessa oli! Wuhuu!

lohta

Kävin mutsin kanssa tekemässä viimeiset joululahjaostokset maanantaina ja syömässä. Nyt on paikka jo unohtunut, Forumissa se oli kuitenkin. Mutta tuo grillattu lohi oli niin hyvää.

jouluaatto1

Valkoinen jouluaatto! Ja kaverit Ruotsissa olivat nii-iin kateellisia.. bwahha.

jouluaattoPakolliset piirretyt! Tosin mulle riitti tällä kertaa Lumiukko ja Disneyt. Ja sekin meni vähän ohitse, koska syötiin about juuri siihen aikaan.

joulupöytä

Nami! Huomatkaa hienot servetit, ite viikkasin! *proud moment*

joulukuusiMeillä oli jopa kuusi tänä vuonna. Ja ihan oikea. Itse kaadoin.. no ei nyt sentään. Itse kannoin kotiin ja koristelin. *toinen proud moment*

SohviTämä neiti taas oli vauhdissa kunnolla aattona. Ensinnäkin, kun olimme siirtymässä alkuruuista lämminruokiin poistuimme kaikki kolme (mutsi, minä ja sisko) pois olohuoneesta maksimissaan minuutiksi. Mutsi oli jo vienyt kalkkunan pöydälle (oltiin ostettu vielä jotain ekstrafiiniä kalkkunaa, sillä emme syö sitä paljon.. niin why not..) No, unohdettiin laittaa tuolit takaisin pöydän alle.. Niin kun tulin takaisin olohuoneeseen näen tän meidän mininakkikoiran seisovan tuolin päällä, samallan kun se pisti suuhunsa melkein kaikki kalkkunat pöydältä :D Yes.. Onneksi ostettiin kuitenkin vähän lisää kalkkunaa, että mekin saatiin edes muutama pala. Kalkkunagaten jälkeen dogi joi ihan törkeän paljon vettä, haha gee I wonder why, pikkasen suolasta hehe. Ja loppuilta se chillasi mun ja siskon kanssa sohvalla – masu täynnä sikakallista kalkkunaa.. Ja kun oltiin menossa nukkumaan joskus kolmen aikoihin, dogille tuli ihan hirvittävä pissahätä – joten sisko joutui menemään ulos sen kanssa. Se hyvä puoli noissa minikoirissa on just se, että onneksi eivät pääse syömään mitään pöydältä – ELLEI sitten satu unohtamaan niitä tuoleja silleen, että pääsevät hyppäämään pöydälle…

Muuten Sofi oli aika chillinä koko joulun, jos ei nonstop leikkimistä lasketa mukaan, se ei kussut joulukuusen juureen, ei koskenut kuuseen muutenkaan, eikä edes tuhonnut lahjakasaa kuusen alla. Hauska juttu tosin, Sofi onnistui löytämään kaikki omat lahjansa, vaikka olivatkin leluja (siis ei  mitään paljastavia hajuja tyyliin luita tai mitään…) Se löysi jopa uuden pehmolelunallensa – koska edellinenhän hajosi sitten lopullisesti kahteen osaan (tosin uusi nalle tuskin pysyy kasassa kauaa – kun lähdin kotiin siltä puuttui jo kaksi korvaa..:( )

just chillin

sohvi

Joulupäivä vietettiin normaaliin tapaa sohvalla maaten ja koiraa ulkoilluttaen. Ja ulkona oli mitä ihanin pakkaskeli. Koiraa oli tosin vähän vaikeaa saada ulos noissa paukkupakkasissa..

lisaaluntaKyllähän tein muitakin asioita Suomessa oltaessa, kuin makasin sohvassa (oke, sisko ja minä katsottiin American Horror Storyn kolmas tuotantokausi + muutamat leffat.) Käytiin faijan luona syömässä, kummitätini luona syömässä (huomatkaa loman motto: syöminen + mahdollisimman paljon soffahengailua..), sekä vielä pariin otteeseen alennusmyynneissä pyörimässä. Tuli ehkä shoppailtua sen verran, ettei oikein tavarat mahtunut matkalaukkuun ilman pientä määrää väkivaltaa.

namsLisäksi kävin tietenkin Ruohonjuuressa (tää on must kun matkustan Helsinkiin) hakemassa itselleni Hurraw!-huulirasvan. Näistä nyt varmaan vähän jokainen aktiivi bloginlukija on lukenut siellä sun täällä, koska they’re everywhere. Ja mulle kävi muuten ihan samalla tavalla kuten monelle muullekkin – en osannut valita tuoksua, koska niitä oli niin monta ja nuo ovat aika hinnakkaita, joten en voinut ostaa kaikkia, lompakko kielsi (hö… makso siis joku 6 euroo.) No aika ennalta-arvattavissa valinta loppujen lopuksi – kirsikka. Ja tämä antaa muuten ihan vähän väriä huulille! Nice! Niin ja onko tämä nyt niin mahtava kuin mitä monet sanovat? No on! Ensinnäkin levitty ihanasti, ei kuivata huulia heti sekunti laittamisen jälkeen (suurin syy, miksi en yleensä jaksa läträä huulirasvoja – siis just sitä, että laittaa rasvaa huulille, se kuivuu, sen jälkeen pitää laittaa uudestaan ja on and on it goes), ei itseasiassa kuivata ollenkaan joten ei tarvitse istua levittämässä tätä koko ajan. Tosin harmillista siinä mielessä koska ne NE TUOKSUT AAWMAIGAAD! Ihan parhaita! :3 No enpäs aio nyt sen enempää selitellä, koska no.. tiedättehän – mä en oikein näitä kosmetiikkajuttuja hallitse eheh.

Ruohonjuuresta nappasin (OSTIN OKEI) mukaani parit Lovechock-raakasuklaat. En ole mikään raakasuklaa-hifistelijä.. mutta damnation nämä ovat ihania! Tuo kirsikka-chili (oh yes, you heard me) on sairraaaaaaan hyvää – ja siinä tosiaan on se OOMPH-effekti chilistä. NAMI! Lisää! (Harmi, että nämkin ovat aika kalliita.. 3,50 Euro per patukka. Jaiks.)

yhyySitten tulikin uudenvuodenaatonaatto ja oli aika lähteä takaisin Ruotsiin mystisen poikaystävän luoksi. Äiti Luonto teki kivat tepposet ja nosti lämpötilaa 18 astetta, aiheutti kivan lumisateen ja räntää maahan. Noin 15 cm räntää + painava matkalaukku? Ei niin hyvä idea. Joten lähdin taksilla satamaan, muuten olisin menettänyt hermot matkan aikana noin 45687 kertaa.

sofi3

Eli siinäs meni sitten sekin joulu ja vuosi vaihtui ja niin pois päin. Nyt pitäisi alkaa opiskelemaan mutku.. niin.. Mystinen poikaystävä meinaan tutustutti mut uuteen peliin (Wolf Among Us), jota me pelattiin noin kello puol neljään asti aamulla.. Suosittelen sitä teille pelinörteille! Aivan sairaan hyvä peli!

Tällaista tällä kertaa! Toivottavasti teidän vuosi on lähtenyt käyntiin hyvin! Oletteko tehneet jotain uudenvuodenlupauksia tälle vuodelle? Itse en ole, jätin ne suosiolla väliin tällä kertaa.

xoxo

PS. Viimeisen kuvan on ottanut sisko, en minä, harmi kyllä..

5 vastausta artikkeliin “joululomailua, lumisia maisemia ja dogibloggailua.

 1. Shitpirkule, mäki kävin just ennen joulua Ruohonjuuressa, mutta en törmännyt noihin huulirasvoihin, hitto! Pakko muistaa ens kerralla. Vaikka saa noita varmaan muualtaki?

  Ihana hauva! :3

  Mä lupasin et maistan ens jouluna first time ever lanttulaatikkoa.

  Oli ihan sikakivaa kyllä että oli valkonen joulu! <3

  Tykkää

  1. No mäkin jouduin melkein metsästämään näitä suurennuslasin kanssa, oli aika jemmassa ainakin Itäkeskuksen Ruohonjuuressa :P Eiköhän niitä saa.. google ehkä voi auttaa :D

   Hhehe oh lord, aika hyvä lupaus :D Pidän peukkuja, että onnistut.

   Sanos muuta, ja vielä semmoinen hyvä valkoinen joulu, eikä räntää :P

   Tykkää

 2. Haha :D Ma lahjoin broidin auttamaan mua ja palkinnoksi ostin Wolf Among Us :D Se on auttanut mua pelien hankinnassa nytte ku en oo Suomessa.. Kaytan Steamia kun ei muita pelikoneita ole kuin lappari. Olin ladannut 50e edesta rahaa omalle tilille ennen lahtoa, etta saisi uusia peleja nyt kun on ulkomailla eika rahat menisi vain uusiin Steam peleihin kun alet….. Tanne kun paasi ilmoitettiin etta rahat on euroina eika niita voi kayttaa (wut?) ja oma Paypal ei toimi. Joten olen broidin kanssa ollut Skypessa ja se on tilannut mun kayttajatunnuksella peleja etta paasee pelaamaan jotain muutakin kuin Bejeweledia :D Tilasin WAO:n kiitokseksi :P

  Kuvia katsellessa tulee pieni kateus kun nayttaa niin kivalta, mutta toisaalta siella olisin itkenyt ja valittanut kylmyytta kun taas tama jatkuva 30 asteen helle alkaa olla jojokapaivaa enka enaa tarvitse toissa kolmea tuuletinta huutamaan kolmesta eri suunnasta taysilla etta pystyn olla paikoillani edes 5min :D

  Vannoin kanssa hirveasti etta postia kirjoittelisin paivittain, mutta katsotaan nyt kun tulee ensimmainen todella huono paiva.. Nytten vaan arsyttaa OP.. Oma kortti EHKA kopioitu (yksi epailyttava automaatti nosto, mutta saattoi olla ihan omakin kun sen verran dementiaa tuntuu olevan) ja tanaan tuli tuet ja MIKAAN EI TOIMI. Ei voi nostaa rahaa eika tarkistaa tilia. Onneksi nostin eilen niin en oo nyt puillapaljailla!!

  Tykkää

  1. Ei hitto ihan oikeasti? Voihan perkele :/ Siis toi kortti. Toivottavasti kaikki menee (meni?) hyvin kuitenkin ja asiat järjestyy.. Ei kivaa, jos tuollaista tapahtuu.. Mä olisin ainakin ollut IHAN hajalla tuollaisesta .. Varsinkin, kun on niin kaukana kotoa. Mut mä oonkin vähän tällainen mammari välillä.

   Heheh! Aika hyvä kuitenkin, että oot jollakin tavalla saanut pelejä :D Toi Wolf Among Us on kyllä aivan SAIRAAN hyvä! Odotan jo innolla toista tuotantokautta! Ootko testannu jo? Steam on kyllä hyvä juttu ja ne alet on aika pahat lompakolle :D Itseasiassa TOSI pahat. Onneks mun kone ei oikein kestä mitään pelejä, joten just nyt on aika paha mennä ostaa mitään.. säästää vähän rahaa. Heh.

   Mä olisin varmaan jo sulannut, jos olisin ollut Thaikussa :D Mä tunnetusti en kestä helteessä yhtään! Eli aika hyvin oot pärjännyt! Mutta toisaalta, en kyllä ihan paukkupakkasiakaan kestä. Jos menee alle -15 niin en kyllä mielelläni mene ulos..

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.