”in a relationship”

Kun mystinen poikaystävä välttämättä halusi vaihtaa Feissarissa relationship statuksen ”parisuhteessa” muutama päivä, ihan vaan ilmoittamalla ”aion muuten nyt vaihtaa meidän statuksen tässä.. ” eikä mulla oikein ollut aikaa käyttää veto-oikeuttani.. (tai siis sanotaanko näin, en ehtinyt reagoida, koska väsynyt..)

shocked

Olin ollut vähän sitä mieltä, ettei sitä vaihdeta Feissarissa vielä pitkään aikaan, koska en kestä sitä, kun kaikki ihmiset vaa ”omg! miten tässä nyt tälleen kävi. ja kuka tää tyyppi oikein on? ihanaa… etc etc” (kyllä mulla on (ainakin ollut) sellaisia kavereita) En pidä utelevista ihmisistä, sen takia en ole kertonut mystisestä poikaystävästä edes faijalle, äitipuolelle ja broideille.. koska tiedän sen utelun määrän (ehkä).. :D

Mutta joo. No. Onneksi kukaan ei sitten udellut mitään, koska mystisen poikaystävän kaverit kirjoittivat aika .. no aavistuksen värikkäitä kommentteja.. joihin mun tod. näk. sitten pitää kommentoida jotain, kun seuraavan kerran tapaan perheeni/sukuni… (siis mutsi ja sisko kuitenkin tietävät, olivat ensimmäisiä, jotka saivat tietää tästä aikoja sitten..)

dead

Mutta siis joo. Tämä entinen hikisinkku on nyt sitten ihan virallisesti ”in a relationship.”

wholetthe

Miksi olen niin anti näitä Feissarin parisuhdestatuksia? Asiahan ei sinänsä muille kuulu mutta no.. jos se nyt oli niin tärkeää mystiselle poikaystävälle niin why not. Ja nyt ei tarvitse ottaa asiaa silleen kiusallisesti puheeksi exän kanssakaan, koska se on salevarmaan huomannut tämän muuttuneen statuksen, että sillä tavallahan se on aika kätevää :D

4 vastausta artikkeliin “”in a relationship”

 1. Mie olen aina ajatellu, että Naamakirjassa parisuhteesta huutelu tuo huonoa onnea (heti kun ilmoittaa statuksen niin tulee kuitenkin ero ja sitten kaikki huomaa että parisuhdestatus on taas piilossa jnejne)
  Nimim. 5v jälkeen ei vieläkään Facebookin mukaan yhdessä :D

  Tykkää

  1. No siis mä oon vähän samoilla linjoilla, sen utelun lisäksi! :( TOIVOTTAVASTI me ollaan sitten se poikkeus jotka vahvistavat säännön :O :D yhy

   Tykkää

 2. Kun yks face kaveri muutti statuksen ”parisuhteeksi”, sai hän yli 60 onnitteluviestiä. Tämän nuoren naisen uskovainen äiti kiirehti onnittelut nähtyään kommentoimaan, että hehän vasta seurustelevat ja tutustuvat toisiinsa, eivät siis asu yhdessä yms, ettei vaan nyt kukaan luulisi liikaa. :D

  Ps. Tällä en tarkoita ketään henk.koht. Ajattelen kuitenkin että suhteen alkaminen tai päättyminen on elämää eikä elämää tarvitse peitellä. Siksi musta asian voi ihan hyvin kertoa. Koen että eroamisen pelossa ei kannata jättää iloista asiaa kertomatta. Jos tulee ero, niin mitä sitten, se on elämää.

  Tykkää

  1. Hahahahah, no onhan tuossakin aika hyvä pointti :D

   Toi oli muuten hyvin sanottu! Olet viisas nainen! ♥ Nyt kun asian näkee tuolta kannalta, niin it all makes more sense :)

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.