ihmemaan joulukalenteri 2014 – luukku 21 ja 22

Oho. Mä olin ihan varma, että postasin eilisen luukun eilen, mutta näköjään vaan ajattelin sitä, enkä siis itseasiassa tehnyt sitä. No hei, sattuuhan sitä. Muutenkin oli aikamoista häslinkiä koko eilinen JA tää päivä – siksipä postaus näin myöhään. Nimittäin eilen katselin mystisen poikaystävän kanssa sarjoja koko aamun, sen jälkeen sain kyydin laivalle, laivalla sammuin ihan sekunnissa, sen jälkeen kävin ostamassa pakolliset tuliaiset ja mässyt Tax Freesta, sitten takaisin hyttiin katsomaan elokuvaa ja sitten nukuinkin ihan aamuun saakka (hirveetä häslinkiä ai nou.) Oli ihanaa tulla maihin lumiseen Helsinkiin ja sitten roudata matkalaukkut mutsille ja sitten takaisin keskustaan.

Tänään oonkin sitten ollut ihan vihoviimeisillä joululahjaostoksilla mutsin kanssa, ja sen jälkeen ruokaostoksille ja nyt niinkun pitäisi alkaa väsää joulusafkoja. Tai siis auttaa mutsia vähän. Tai siis, sitten kun se älyää pyytää apua menen auttamaan.. Koska väsymys on aika jäätävä.

Mutta hei. Asiaaan! I nou (mullahan tunnetusti kestää aina hetki päästä siihen asiaan)

Eilisessä luukussa piti olla kuva mun jouluviettotoverista, kas tässä:

sofiNimittäin äskettäin leikkauksesta toipunut Sofi-neito. Suunnitellaan, että vedetään vatsat täyteen laatikoita ja lohta, ja sitten maataan loppu joulu sohvalla elokuvia katsellen. Mutsi ja sisko saa kattoo vieressä kun me maataan siinä ja voidaan hyvin.. tai huonosti. Riippuen siitä, kuinka paljon syömme. Heh. Huomatkaa tuo karvaotus tuossa koiran vieressä, se oli ennen nalle, nytt se on vaan läjä karvaa – ilman sisältöä tai päätä. Mutta nalle on Sofin koko maailma ♥ Olisiko kenelläkään vinkkejä siitä, miten tuon koiran saisi ULOS lenkille, kun se pelkää niin pimeetä, ettei lenkeistä oikein tule mitään kun on pimeää – siis koko ajan. Ei ollu hirvittävän helppoa mennä lenkille, kun koira pisti jarrut päälle jo eteisessä. Eteenpäin sen sai heittämällä lumipalloja, mutta ei päästy pidemmälle, kuin talon ympäri. Hö.

Tänään pitäisi näyttää kuva musta (voi ei, taas selfie), josta tykkään.. hmm mitä, jos ei sitten tykkää mistään kuvasta? Okei, ei saa olla negatiivinen.

gdansk2

Valitsen tämän kuvan, koska olin juuri ollut kampaajalla ja mun hiukset näytti hianoilta. Pitäisi mennä uudestaan.

Hei! Kaksi päivää jäljellä jouluun! En ees tajunnut sitä koko päivänä.. kaupoissakaan ei ollut edes paljoa lössii.

2 vastausta artikkeliin “ihmemaan joulukalenteri 2014 – luukku 21 ja 22

 1. Haha toi sun laivareissu kuulostaa suht tutulta, mä matkustan tolla tyylillä yleensä aina Suomi-Ruotsi -väliä. Ei siinä viitsi kauheasti muuta kyllä tehdäkään, kun kuitenkin täytyy aamulla aika aikaisin jo herätä :D

  Ja vooi, ihana Sofi ♥ Koirakuume kasvaaaa!

  Tykkää

  1. Niin ei sitä tässä iässä enää jaksa riehua laivan baarissa, eikä se oo ees kivaa yksinkään :P leffat on aina parempia ja se aamuherätys ihan perseestä, ruotsin puolella pitää vielä ehtiä aina siihen bussiin, joka lähtee noin 30 minuttia sen jälkeen kun laiva tulee maihin.. aina hirvee ressi :P

   hihi :D onhan toi aika ihana. Ootas vaan kun kuulet sofin joulusta.. (postia tulossa kunhan ähkyltäni ehdin.. tai siis jaksan..) :P

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.