ihmemaan joulukalenteri 2014 – luukku 20

Tänään olisi tarkoitus katsoa kuvaa joltakin seikkailulta, jonka olen tehnyt vuoden aikana, mutta mun mielestä ollaan jo vähän katseltu niitä ihan tarpeeksi (ulkomaanmatkat lähinnä jne..) Kuitenkin..

eräjormaYksi seikkailu on ylitse muiden, oli kun oltiin luokan kanssa kaksi vuorokautta metsässä riehumassa. Tai no ei nyt ihan metsässä, saatiin sentääs nukkua sängyissä ja sisätiloissa. Eikä me oikein riehuttukaan. Tämän reissun jälkeen arvostan todellakin sisävessoja ja lämpöisiä PITKIÄ suihkuja, sekä sitä, ettei kaupungeissa ole yhtään hirvikärpäsiä – sillä ne ovat ehkä maailman vittumaisimmat itikat. YHYHYYYY! Edelleenkin traumoja!

Lisää seikkailusta voitte lukea täällä. Ja mullahan ei ole mitään kuvaa sieltä metsästä, koska mulla ei juuri siihen aikoihin ollut toimivaa kännykkää jolla sai hyviä kuvia. Sinänsä tylsää, koska luonto oli juuri niihin aikoihin aivan fantastisen näköinen.

Oletteko te tehneet jotain mielenkiintoisia seikkailuja tänä vuonna? Käyneet jossain uudessa paikassa tai jotain vastaavaa?

2 vastausta artikkeliin “ihmemaan joulukalenteri 2014 – luukku 20

 1. Tosta sun metsäseikkailusta oli niiin hauska lukea :DD Muakin miellyttää kyllä paljon paljon enemmän tällainen kaupunkiympäristö joten ymmärrän sun tuskan :’D

  Mä en oo tänä vuonna käynyt millään kovin jännillä seikkailuilla (YHYY), pari etelässä rantatuolissa lojuttua viikkoa olivat ne jännimmät! Ei niissä sinäänsä mitään valittamista kyllä ole, voisin koska vaan lähteä uudestaan, mutta kuitenkin sellaista perus turistimeininkiä eli ei ehkä niin kauhean tapahtumarikasta :D

  Tykkää

  1. Hahhaha.. se oli tosiaan.. kokemus. Ei sitä voi muulla tavalla kuvailla.

   No hei, mulle kyllä kelpais sellainenkin seikkailu! maata vaan rantatuolissa ja katsella maailmaa, tai lukea jotain hyvää tai huonoa kirjaa. Viime kerrasta on jo.. öh.. 14 vuotta?!?!?! :O awmaigaad oon vanha.

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s