ihmemaan joulukalenteri 2014 – luukku 13, 14 ja 15 (hups)

Oho. Taisin ”unohtaa” pari luukkua joulukalenterista.. Sillähän ei ole mitään sen kanssa tekemistä, että olen juossut ympäri koko Ruotsia (Uppsala ja Tukholma) viikonlopun aikana ja ehkä eksyin pariin otteeseen baariin.. ja oon edelleenkin aavistuksen darrassa (oho.) Mutta teenpäs tällaisen 3in1-luukun.. Niin päästään jatkamaan sitten normaalivauhtia (toivottavasti)

Luukku 13: Kuva ratkaisevalta hetkeltä tänä vuonna

IMG_20140616_172851Tämä Starbucksin kermamaitosuklaakahvihelvetti ei varmaan teidän mielestänne vaikuta mitenkään ”ratkaisevalta”.. mutta homma on kuitenkin se, etten tajunnut pyytää laktoositonta/maidotonta versiota tuosta kahvista (jos sellaista edes saa) ja join tuon juuri hetkeä ennen kun astuin junaan Göteborgista Örebrohon (4 h reissu) – ja sanotaanko näin, mun vatsa ei oikein siedä tuollaista määrää maitotuotteita (varsinkin tuon kermavaahdon kanssa) kerralla – se junamatka oli niin helvetistä kun olla ja voi.

Luukku 14: Kuva, jota et muista ottaneesi

max

Tämä kuva on itseasiassa lauantailta, kun Charron kanssa oltiin oltu baarissa ja mentiin sen jälkeen ostamaan roskaruokaa, ja käytiin Uppsalassa Max-hampurilaisketjussa syömässä ja siellä oli sellainen kooli Express-tilaussysteemi, jossa pystyi tekee tilauksensa tuollaiselta touchnäytöltä paljon nopeammin, kuin jonottamalla. Musta tämä oli todella siisti juttu – en tosin muista, että olisin ottanut kuvan siitä ja no.. sain ainakin osan masinasta kuvaan (vau). Luulin sitäpaitsi, että olin suhteellisen selvä, kunnes tultiin Charron kämpille ja kaaduin aika komeasti, kun yritin ottaa kenkiä pois jaloista. Oli kyllä hirmukiva päivä/yö noin muuten :D Mitäs nyt vähän mustelmia siellä sun täällä..

Luukku 15: Kuva henkilösta, joka saa sinut nauramaan

stjärtgosse

Tämä on  muuten Charro, ja tämäkin kuva on lauantailta. Charro on siitä mahtava ihminen, että vaikka sitä olisi kuinka masentunut ja surullinen se saa aina mut nauramaan. Charro on ehkä jopa aavistuksen hauskempi ihminen kuin minä. Lisää hauskuutta meidän keskusteluihin saa siitä, että kuulemme aina ihan väärin mitä toinen sanoo. Vähän niinkun kaksi kuuroa eläkeläismummoa, jotka keskustelee niitä näitä. Kaikki tarvitsee oman Charronsa, jos multa kysytään! (Ja mä saan tod näk. turpiini, jos ja kun se näkee että laitoin tän kuvan mun blogiini :D)

Ajattelin ensin, että tekisin jonkinlaisen postauksen mun Uppsalan seikkailusta, mutta kamera oli more or less laukussa koko ajan, ja keskityin enemmänkin siihen hauskanpitoon ja maisemien tarkasteluun. Mutta oli muuten aivan yli-ihana kaupunki , ensi reissulla sitten lupaan ottaa vähän kuvia sieltä ja tehdä jonkinlaisen raportin!

Nyt paniikkiopiskelemaan, jäi vähän taka-alalle nuo koulujutut viikonloppuna, mutta hei – oli melkein sen arvoista :D

Mitä kivaa teille kuuluu? 9 päivää jouluun! Woop woop!

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s