ihmemaan joulukalenteri 2014 – luukku 6

Tässä luukussa muistellaan vähän tämän vuoden matkoja. Matkustin aika paljon tänä vuonna, normaalistihan mun matkat ovat ne perinteiset matkat Suomeen tyhjentämään mamman jääkaappia.

gdansk 11

Gdanskin matkasta voitte lukea täältä.

dusseldorf24

Düsseldorfin matkasta voitte lukea täältä, täältä ja täältä.

Sen lisäksi hengailin viikon Göteborgissa, joka on mun lempparikaupunki Ruotsissa.

göteborg

Täällä koko tarina.

Oh. Iski matkakuume. Ensi vuonna lähden taas Gdanskiin ja lupaan, etten  pilaa matkaa hirveellä krapulalla taas vaihteeksi, hehe. Lisäksi olisi kiva lähetä jonnekkin muuallekin, missä en ole aiemmin ollut. Yritin suostutella mystistä poikaystävää, että New York ois aika kova matkakohde – mutta tyyppi ei oikein lämmennyt idealle (en ymmärrä). Joten pitää kai keksiä jotain muuta, tai sitten lähden sinne ilman sitä. Niih. Tai siis lähden sinne, jos voitan lotossa rahaa. Kun minähän lottoan todella paljon. Jopa 0 kertaa vuodessa. Voittomahdollisuus on MEGAISO!

Matkustitteko minnekkään tänä vuonna?

Hei hyvää itsenäisyyspäivää! Itse vietän tämän päivän töissä, niinkun aina täällä Ruotsissa. Pitää kyllä ennen duunia lähteä metsästämään karjalanpiirakoita jostain!

2 vastausta artikkeliin “ihmemaan joulukalenteri 2014 – luukku 6

 1. Ite paasin toukokuun alussa jopa Hampuriin ja pohjois-Saksaan asti kiitos opintomatkan, jossa opiskeltiin saksaa saksaksi. Takana oli 2kk erittain huonolla menestyksella suoritettu saksan kurssi ja siella tuli sitten muutamaan kertaan pieni turhautumisen itkukohtaus kun mm. Electron ei toiminut ja Rendsburgin pikkukylassa oli huonosti automaatteja..

  Heina-elokuun vaihteessa kavin saksalaisen kirjekaverin ja taman aidin kanssa Tallinnassa paiva reissulla ja kaikilla oli todella hauskaa. Kaverin aiti kierteli vanhaa kaupunkia kun me ”nuoremmat” roikuttiin jokaisessa kirjakaupassa ja postikortti/postimerkki myymalassa vahintaan se 10min aivan sama kuinka pieni paikka oli :)

  Nyt taas on tama 5,5kk tyoharjoittelu Thaimaassa ja on oppinut ihan hemmetin laiskaksi ja rennoksi, millaan tai minnekaan ei ole kiire ja ennnen 12.00 on aivan liian julmaa. Toisaalta nukkumaan mennaankin 2-5 aikoihin yolla, kun kaverit ja perhe alkaa paasta kotiin vasta siina maissa kun itse pitaisi suunnata sankyyn :) Ainoa mika todella harmittaa on etta suunniteltu viisumin uusimis reissu Suomeen ei ”onnistukaan” kun viisumin saa hoidettua Aasiassa. En paase taydentamaan hajusteettomia herkanihon tuotteita millaan :( Taalla kaikki on melkolaista myrkkya, kun suurin osa vaalentaa ihoa aivan jarkyttavissa maarin eika sita tieda mita kaikkea niihin on tungettu kun missaan ei lue lahes mitaan englanniksi.. Onneksi muutama kaveri on tulossa vierailulle, mutta ongelmana on etta tyhma iho ei kesta kuin tasan yhta dodoa (dermosilin hajusteeton) ja arvaa vaan postittaako dermosil EU:n ulkopuolelle ja ehtiiko enaa mitaan tilauksia tehda kun ensimmaisen kaverin PITAISI tulla maanantaina…. :S Lampo ja aurinko on tietty ihan kivoja plussia..

  Tykkää

  1. Ai mä luulin, että sä osasit saksaa vaikka kuinka paljon :D Mistä mä oon sen saanut päähäni :D Mulla olisi varmasti tullut itkupotkuraivarit, ellei mun saksalinen kaveri olisi ollut tulkkina ja selittänyt, miten saksa toimii maana :D Tykkäsin Düsseldorfista tosi paljon, mutten siitä palvelusta, se oli siis niin PERSEESTÄ!

   Pikkukaupat missä tahansa maassa on aina ne parhaimmat ♥ Sieltä voi löytää vaikka mitä kivaa (mitä ei periaattessa tarvitse hehhe)

   Hehhe, no välillä saa ottaa vähän rennosti :P Tekisi kyllä hyvää ihan ”meidän” stressaavaan elämään.. :) Ei hitto oikeesti? Enpäs muuten tiennytkään, noista ihonhoitotuotteista Aasiassa. Tai siis olen kuullut, että sieltä saa niitä ihoa vaalentavia tuotteita, mutta että niitä on joka toisessa purkissa O_o kääk. Luulisi, että siellä olisi ainakin jonkin verran meitä kalpeita ihmisiä, että jostain saisi.. Toi dödö juttu on tosin todella perseestä, varsinkin kun on nii kuuma ja kosteeta siellä :/ Kääk. Mut hei, tosiaan ainakin siellä on lämmintä :D It’s something!

   Liked by 1 henkilö

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s