ihmemaan joulukalenteri 2014 – luukku 5 (arvonta)

Tämän päivän luukun aiheena piti olla jonkun toisen ottama kuva minusta, mutta hei – minä en ainakaan jaksa katsoa kuvia minusta jokaisessa luukussa, niin ajattelin, että varmaan facepalmaatte jo tähän mennessä. Eli pistetään jotain kivempaa kehiin – JOULUARVONTA! *waaves*

Kyseessä on siis normaaliin tapaan, ihka aito Ihmemaa-care package. No mistä Ihmemaan care packaget ovat tehty? No syötävistä jutuista, söpöistä jutuista, mahtavista jutuista ja tottakai – yksisarvisista. Ennen en ole koskaan paljastanut sisältöä – koska on kiva yllättää ihmisiä – mutta tällä kertaa ajattelin ainakin osittain näyttää mistä taistelet.

Nimittäin:

christmas care packageUNICORN-piparkakkumuotti! Eli joku muu mun lisäksi saa tehdä mahtavia pipareita tänä vuonna! Wait there is more – kuinka söpö tuo kissavihko oikein on? Ja heitin mukaan vielä Minions-ristipistonkin, koska no Minions on aina Minions ja kuka nyt ei niistä tykkäisi? Eiks je? Ja sitten vielä.. en kerro mitä muuta paketissa on mukana. Se jääkööt ylläriksi.

Allright. Eli tässäpä on ”säännöt” – haluan antaa tämän paketin lukijalle, eli ellen sinua aiemmin tunne (tuntemalla tarkoitan siis, että olet kommentoinu aiemmin) kerrothan, millä tavalla seuraat blogiani (Bloglovin, Blogger, Blogilista, vai stalkkaatko mua automaattisesti klikkaamalla tänne heti aamusta tarkistamaan, onko uutta postausta tullut tai jollakin toisella tavalla..) ja sen lisäksi haluaisin, että kertoisit mikä on paras tai katastrofaalisin joulusi koskaan (ja miksi.)

Aikaa on tällä kertaa niukasti, sillä pitäähän paketti laittaa tulemaan ENNEN joulua! Joten deadline on maanantaihin 8/12 asti, klo 12.00. Voittaja arvotaan arpomalla, eli ei tartte ressata, onko kommentti tip top ;) Ja elkää unohtako toimivaa sähköpostiosoitetta/blogi-urllää – jotta saan yhteyden teihin jos kävi mäihä.

Noniin! Kommenttilootaan kommentoimaan, mars!

Mukavaa päivänjatkoa ja lykka till!

santa elf

31 vastausta artikkeliin “ihmemaan joulukalenteri 2014 – luukku 5 (arvonta)

 1. Parhaita jouluja on niin paljon, että en edes ala erottelemaan niistä sitä parhainta. Mutta katastrofaalisin oli muutama vuos sitten kun asuin vielä kotona ja meille tuli sukua syömään. Ok, eihän siinä vielä mitään katastrofaalista ole, mutta entäs siinä kun astianpesukone päätti hajota? Ja pestävänä 10 hengen astiat? Ja eihä ne kodinkoneliikkeet ollu auki niin että ois heti saanut uuden tilalle :D

  Tykkää

  1. EIKÄ! Toi on jo aika paha, meillä on kai ollut astianpesukone rikki pari vuotta ja kolmen henkilön astioiden tiskaaminen on jo tarpeeksi rankkaa saati sitten kymmenen :P

   Tykkää

 2. Mun poikkeavin joulu on ollut se yksi, jonka vietin ihan itsekseni kotona WoWin, punkkupullon ja parin suklaarasian kanssa. Omalla tavallaan surullinen, omalla tavallaan yksi parhaista.

  Ja voi tuota yksisarvista! <3

  Tykkää

  1. Mä voisin kevyesti viettää jouluni tuolla tavalla :) Tosin en pelaten WoWia hehhe. Jaksaisi vielä leipoa niitä piparkakkuja joku päivä, että saisi käyttää tuota yksisarvista :D

   Tykkää

 3. Katastrofaalisin joulu oli varmaan yläasteella (7.luokka) kun sain juuri ennen joulua keuhkokuumeen. Makasin koko jouluaaton, joulupäivän ja vielä uuden vuodenkin sängyn pohjalla ja pari päivää ennen joulua olin saanut kunnon lääkkeet kun käytiin terveyskeskuksessa heti aamusta. Nappasin lääkkeet nassuun ja kävin takaisin nukkumaan hymyillen onnellisena kun ei tarvinnut mennä kokeisiin. Tunti sen jälkeen heräsin kun kutitti niin pirusti ja vähitellen huomasin että olin turvonnut kokonaan. Lääkkeet aiheutti aivan kamalan nokkosihottuman ja äitin joulushoppailut yms jäi kesken kun jouduttiin ajamaan taas hakemaan uusia lääkkeitä ja tarkistamaan ettei henitystiet sulkeudu. Kaikki tämä n. 40 asteen kuumeessa. Joulusta en muista muuta kuin että istuin ehkä 5 minuuttia joulupöydässä syöden vaan minimaalisesti ja broidi sai kohtauksen kun äiti ei saanut mun lääkkeiden takia hankittua broidille sitä tiettyä peliä minkä broidi halus :D

  1999 joulu taas meni äitin tädin ja serkun luona Sydneyssä ja on jäänyt todella hyvin mieleen. :) Itkin kun kaikki kaverit sai avata lahjat oikeana päivänä ja itse jouduin odottamaan 25.päivään :( Mutta mentiin ostoksille ja broidi pääsi johonkin Sonic maailmaan/teemapuistoon isän kanssa ja äiti meni mun kanssa mun lempi mehubaariin, missä mehut tehtiin siinä tilauksen jälkeen. Lemppari oli joku iso sekoitus missä oli mm. appelsiiniä ja porkkanaa. Joulun kunniaksi sain ISON mukin ja hymy oli korvasta korvaan :) Taidettiin käydä katsomassa Toy Story 2 samana päivänä leffoissa :D Tai sitten se oli joku Mupetit leffa, jompi kumpi :) Lämpötilat oli +40 ja oli NIIN outoa kun ei ollut lunta :)

  lilylilkay@gmail.com toimii aika hyvin yhteydenottojen kannalta :P

  Tykkää

  1. Ei hitto just tyypillinen totaalinen katastrofijoulu, kaikki mitä voi mennä pieleen menee pieleen :P Heheh piste iin päälle broidisi reaktio :D Mulla oli ihan järkky astmakohtaus muutama joulu sitten kun mulla vielä oli astma ja sen lisäksi poskiontelontulehdus, joten istuttiin mutsin kanssa yksityisen lääkäriaseman ensi-avussa monta tuntia aattona.. ja joululahjaksi sain vielä kivan pienen laskun + taksimatka kotiin :D Sairastaminen jouluna on kyllä niin pepusta!

   Oli varmasti erilainen kokemus olla Austraaliassa viettämässä joulua, just koska siellä on kesä ”väärään aikaan.” Tuollaiset jää varmasti mieleen :)

   Tykkää

  1. kaikista surullisin joulu oli se kun poika (4v) näki papan riisumat pukin vaatteet. Me ei millään meinattu saada häntä uskomaan ETTEI pukki ole KUOLLUT! Kaamee huuto :))

   Tykkää

 4. Viime joulu! Olin tullut Ruåttista kotiin paria päivää ennen joulua, ja odotin rauhallista joulua perheen kanssa. Mitästä turhaa, äiti stressasi joulunlaitosta ja loppujen lopuksi kaikki riiteli keskenään. Tänä vuonna taidan käydä kahden pakollisen yön verran kotikotona ja viettää muun ajan sarjamaratonin merkeissä yksin :D bloggerstalkkeri btw.

  Tykkää

  1. Hehe, kuinkakohan monta joulua me ollaan riidelty.. melkein jokainen :P Se on melkein traditio meillä heheh. Ja mä en edes pääse minnekkään pakoon hihihi. Sarjamaratooni ois kyllä aika kova jouluna :)

   Tykkää

 5. Moi,hyvää joulua stalkkerilta!Paras joulu sisälsi lähimmäiset,kaiken kauniin tunnelman,lämmön,lahjat ynnä muut.Opettelin luistelemaan ja hiihtämään.

  Tykkää

  1. Hyvää joulua sinnekkin :) Kuulostaa ihanalta joululta :) Itse en edes osaa hiihtää, yhyy. Joskus nappulana viimeksi testasin ja koska en osannut, niin heitin sukset mäkeen ja sain itkupotkuraivarit :P

   Tykkää

 6. Ohhhh goooosh, kui sä raaskit tuosta luopua :o

  Paras/paskin joulu, hmm. No. Mähän diggailen joulusta siis _aivan_ äärettömän paljon, se tunnelma, tv-ohjelmat (pitää herää aikasin koska Joulupukin Kuumalinja <3 <3 <3 <3 ), ruoat, joululaulut, suklaat, you name it, I love it.

  Paskin joulu oli viime joulu, erosin ukosta 23.päivä ja pröts, tunnelma katosi ja kaikki muu sen mukana. Ruoka maistui paskalta, kaikki oli paskaa, oisin voinu nukkuu joulu yli. Juhla, jota koko vuoden odottanu=pilalla, nice.

  Paras joulu on varmaan vielä tulossa koska tää intoilun taso nousee joka taso, joten muutaman vuoden päästä sen on oltava LEGEN- wait for it-DARY! ;)

  – Tiia (ei_se@hotmail.com)

  Tykkää

  1. Mulla on oma :D Ostin yhden extran ihan tätä arvontaa varten ;) Eli nyt ollaan samiksia :D EIKÄ joulupukin kuuma linja :DDDD Mä oon aina ihmetellyt, että kuka sitä oikein katsoo ja se on siis SINÄ :D Lumiukko on mun lemppari, pakko katsoa AINA! Ja Aku Ankan joulutervehdys :3 Taidetaan molemmat olla aikamoisia jouluintoilijoita ;)

   Ei hitto paska ajankohta erota :(

   Mutta tosiaan, tänä vuonna pääset ainakin leipomaan unicorn-pipareita :D Eli eiköhän se legen-waitforit-dary joulu ala jo lähestymään ;)

   Tykkää

 7. Nää sun arvonnat on aina ihan parhaita! :D

  Ja vastaus tohon kysymkseen, en nyt oo ihan varma mitä kirjoittaisin, koska sellaisia aika paskoja jouluja mulla on valitettavasti ollut useampiakin. Onneksi niistä kuitenkin on jo piiiitkän pitkä aika ja nykyään joulut on aina niin ihania! <3

  Mutta tosiaan, yksi näistä paskoista jouluista oli esimerkiksi silloin, kun olin ehkä 8-vuotias ja vietettiin siinä ihan tavallisesti joulua perheen kesken kotosalla. Jouluruuat oli syöty ja istuttiin olkkarissa odottamassa äidin ja sisarusten kanssa, että saataisiin avata lahjat… Isä vaan puuttui ja äiti vaikutti vähän hermostuneelta. No, kuinkas sitten kävikään, "rakas" isäni olikin käynyt ottamassa vähän liikaa "glögiä", naukkaillut siis todellisuudessa enemmän tai vähemmän salaa päivän mittaan, ja kun hän saapui vihdoin olkkariin meidän luo, niiin oksensi hän sitten heti hienosti suoraan sen lahjakasan päälle. Siinä oli sitten oikein ihana availla niitä paketteja yrjön seasta, isän huudon säestämänä koska hänen mukaansa meidän ei olisi pitänyt edes saada lahjoja eikä meidän kuuluisi parkua sen vuoksi, että niihin on _vähän_ roiskahtanut jotain :D Ja päivä vaan paheni iltaa kohden, sillä kyseiselle ukolle alkoholi tosiaan muutenkin maistui ja hänestä myös tuli hemmetin aggressiivinen kun se tietty raja ylittyi…. Ei siitä sen enempää muuten, kun että kerrotaan nyt vaikka se, että loppuillasta äiti laittoi meidät parkuvat lapset autoon ja lähdettiin serkkujen luokse yöksi, isä sai jäädä yksin selvittämään ajatuksiaan kotiin.

  Tykkää

  1. Voi että mikä joulu :/ Tuo on kyllä sellaista, mitä lapsien ei tulisi joutua kokemaan :( mutta onneksi ne ovat historiaa ja että voit nauttia joulusta nykyään ♥

   Tykkää

 8. Hei! Olen blogisi lukija, tosin en ole aiemmin koskaan kommentoinut tänne. Eksyin blogiisi etsiessäni juttuja nettideittailusta :) Nettideittailu jäi omalta osaltani tosin pariin kertaan, mutta silti olen jäänyt seuraamaan mielenkiinnolla arkisia postauksiasi. Ja sitten varsinaiseen kysymykseen:

  Yllättäen paras joulumuistoni liittyy ainoaan viettämääni jouluun ulkomailla. Asuin tuohon aikaan eteläisessä naapurimaassamme ja halusin jouluksi jotain erityistä. Päätin siis laittaa viestiä hyvällä puolalaiselle ystävälleni, jos vaikka pääsisin heidän kotinsa (pienessä kylässä tunnin junamatkan päässä Gdanskista) viettämään joulua. Kaverin äidiltä tuli positiivinen vastaus ja viikon puolailun jälkeen päädyin heidän luokseen. Viikko vierähti puolaa kuunnellessa, koska vain kaverini osasi englantia, sukulaisvieraille vodkaa tarjotessa (koska vodka tunnetusti auttaa rentoutumaan ja puhumaan uusia kieliä), palapeliä kootessa, syödessä uppopaistettuja jouluruokia (miksi oi miksi ei voi olla mitään tuoretta jouluna) ”nauttiessa” sekä pyöräyttämällä suomalaisen imelletyn perunalaatikon johon perhekin ihastui. Viikko oli ikimuistoinen, kokemus pikkupaikassa mahtava ja edelleenkin mietin lämmöllä erilaista joulua ystävällisessä ja hauskassa puolalaisperheessä :)

  Heidi

  Tykkää

  1. Moikka ja kiiiitos kommentistasi ♥
   Oi miten kiva tarina! Mä haluaisin kanssa mielelläni tehdä jonkinlaisen tällaisen reissun ja viettää joulua jossain muussa maassa (en ole edes viettänyt joulua Ruotsissa, matkustan aina kotiin) Varsinkin kiinnostaisi syödä jotain ”eksoottista” jouluruokaa – puolalainen ruoka mun mielestä on muuten todella hyvää :) Joo mäkin olin kerran puolassa häissä ja sitä vodkaa virtasi siellä aika reippaasti ja jopa MINÄ puhuin (jonkinlaista) puolaa päivän päätteeksi heheh

   Tykkää

   1. Niin ja välillä toivoisin itsekin, että nettideittailukokemukset olisivat jääneet pariin kertaan, sen verran paljon outoja kokemuksia siitä :D

    Tykkää

 9. olen tainnut aiemminkin tänne kommentoida, wuhuu! o/
  mulla tuli heti ekana mieleen meidän mamman näkökulma joulusta, ku minä ja mun 3 veljee oltiin muksuina kaikki mahataudis jouluna. ah,sitä siivon määrää ku muksut vetää jouluherkkuja naamaan ja kohta molemmista päistä lentää! :’D mutta respectit mammalle!

  toinen tarina tuli mieleen ku olin malawissa (afrikassa) ja podin hirveetä koti-ikävää ja kaipasin kotoista suomi-joulua. no, meidän mamma ei oo empaattisin nainen maailmassa, joten se lähetti heti aamusta mulle tekstiviestin: ”kinkku on valmiina, tule syömään!” itkuhan siinä aikuiselta naiselta pääsi. sain kuitenkin päivän aikana glögiä ja piparia,jesss!

  Tykkää

  1. Voi eeeeeeei noooo, mahatauti on niin kivaa :D not. Ja vielä neljä muksuu mahatauduissa omnom. Ai kauheeta.. O_o

   Hahah voin kuvitella: ”Voi kiitos tekstarista” :P Varmasti oli erilaista olla Malawissa joulun aikoihin kuitenkin :) vaikkakin koti-ikävä..

   Ja joo, olen täysin varma siitä että oot kommentoinut aiemmin ;) Mulla on lyhyt muisti, mutta se on helvetin hyvä kuitenkin :D

   Tykkää

  1. kesken meni, siis päätettiin että kerrankin tehään niinku parhaimmaks ite nähään. Eli tänä jouluna ei tartte kiertää joka paikkaa, jes!

   Tykkää

   1. Hahah :D Siis tota, että jäi kesken meni :D

    Se onkin parasta, ettei tartte kiertää koko kylää joulun aikoihin. Kun oltiin pienempiä niin sitä riehumista oli ympäri koko pääkaupunkiseutua + sipooseen hautausmaalle ja se oli niin PERKELEEN stressaavaa. Nykyään ollaan koko päivä hissukseen kotona, ja se on niiiin ihanaa :)

    Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.