viikon ♥ ihanat: sumuisia iltoja, aamupalaa postissa ja metallisia julisteita.

Tällä viikolla olen:

örebro

♥ Leikkinyt Laura Been kanssa, kaffiteltiin, vaihdettiin joululahjoja ja juteltiin niitä näitä ja kävelin kotiin sumuisen Örebron läpi illalla. Oli hyvä päivä. Ja oli kivaa nähdä Laura Bee piiitkästä aikaa. ♥

joulukoristeet♥ En yleensä osta joulukoristeita ennen joulu, koska niitä saa halvemmalla välipäivien aleiden aikoihin – mutta nämä mini-joulupallot olivat vaan liian suloisia, joten oli pakko. ♥

snailmailKatrilta tuli ihanaa etanapostia, jossa oli porkkanakakku energy bar (just sopivasti aamupalan aikoihin omnom. Oli hyvää! Ja tuo red velvet tee oli TO DIE FOR! Lisäksi ei haittaa, että sain lisää post it-lappuja, hehe. Tuhannet kiitokset! :) ♥

selfie♥ Näin tyytyväinen olin, kun läpäisin hierontakokeen, ja olen täten askeleen lähempänä, että saan toimia hierojana. Vielä olisi teoreettinen koe, sekä 20 kpl tunnin kestävää kokovartalohierontaa, jotka pitäisi väsätä (ystävät, mystinen poikaystävä ja sisko, sekä äippä – jonoon siitä, mars!!) Aion tilata itselleni kunnon hierontapöydän myös. Sain erityismaininnan hyvästä tekniikasta ja ergonomiasta, sekä aploodit siitä, että pystyin hieromaan tunnin sairaassa migreenissä. Heh. Mutta, kun vähän pakko. Näköjään hieronta ei ole mun juttu, sillä tää määrä päänsärkyä on ollut todellakin perseestä.. varsinkin, kun meni vielä migreeniksikin.. höh. ♥

marabou salty♥ TÄMÄ! Siis Maraboun Salty Crackers-suklaa on PARASTA mitä olen vuosikausiin syönyt. Voitta Oreot sun muut mennen tulleen. Miten voikaan makea suklaa ja suolainen keksi olla niin törkeän hyvää? ♥

jätski♥ Ja kun kerran puhutaan herkuista, palkitsin itseni maanantain 14 tunnin koulupäivän päätteeksi Persikka-Jalapeno-jäätelöllä. Oli törkeän hyvää, makeaa, muttei överimakeaa – ja vielä snadisti potkua jalapenosta, muttei niinkun polttavaa kuitenkaan. ♥

♥ Mulla on soinut more or less joulumusiikki non-stoppina. ♥

minikuusi

♥ Joulukoristeet on esillä ja niitä on säälittävän vähän. Ja mun kuusi on liian pieni. But it’s something. ♥

displate ♥ Olen täysin rakastunut Displaten metallisiin julisteisiin. Tahtoo kaikki! Olen tilannut noista yhden joululahjaksi, tosin en itselleni. Hö! Yhden julisteen hinta on 35 euroa (+postituskulut) mikä mun mielestä ei ole ihan mitenkään hirvittävä hinta julisteelle, joka on aaasum! Kuva lainattu Displaten sivuilta. (Tämä siis ei ole mikään mainos, huom!) ♥

♥ Mystinen poikaystävä tulee Örppööseen huomenna! Jeeei! Eli tarkoitus on viikonlopun aikana raahata se kaupungille jouluostoksille.. eikö ne poikaystävät oo tarkoitettu juuri sitä varten? Vai? :D ♥

♥ HOBBITTI: THE BATTLE OF THE FIVE ARMIES TULEE ENSI-ILTAAN KUUDEN PÄIVÄN PÄÄSTÄ! ÄÄÄK! IIIK! IHANAA!♥

Hei, huomenna kannattaa ehdottomasti tulla tänne tarkistelemaan joulukalenteria! Heti aamusta. Kivoja juttuja tiedossa!

Mitäs kivaa te olette tehneet viime aikoina? Odotatteko jo joulua innoissanne vai aiheuttaako se ressiä?

Ihanaa illan jatkoa! ♥

3 vastausta artikkeliin “viikon ♥ ihanat: sumuisia iltoja, aamupalaa postissa ja metallisia julisteita.

 1. Ite oon ihan sekasin vuodenajoista ja muusta eikä joulun läheneminen tunnu miltään, kun tuntuu että oon palannut taas kesään (vaikkakin tosi kuumeisena). Joulukuusia ja valaistuja palmuja on ympäriinsä ja harjottelupaikassakin paikallinen manageri on jo alkanut harjotella sanomaan ”Hyvää Joulua”. Jos nyt ensin selviäisi itsenäisyyspäivästä ja saisi ne lihapullat, jotka kokki on luvannu tarjota ;D Thaimaassa ei hirveesti välitetä Joulusta eikä sitä juhlita niin ei taida hirveesti mitään stressiä edes tulla, liian kallista laittaa paketteja Suomeen tai Suomesta tänne niin saan lisäaikaa ettii lahjoja kaikille :DDD

  Sain kuitenkin porukoille laitettua kaikkea kivaa naposteltavaa jouluks, mm. tulinen paprika merilevätikku ja paikallisia karkkeja (hirveesti olisin halunnu laittaa pussin kuivattuja durianeja, haisuhedelmää, mutta kukaan ei olis varmaan arvostanu sitä kotosalla :D).
  Jos Hobitin näkeminen nostais taas joulufiiliksen kun aiemmat on tullu ja nähty ennen joulua :3

  Tykkää

 2. Onnea kokeen läpäisemisestä! Mä en kyllä migreenissä pystyisi tekemään YHTÄÄN mitään, oot sä sinnikäs! :D Ja mitä ihmettä, toi suklaa ja jäätelö?! EI tollasia Suomesta saa, tai ainakaan en oo nähnyt. Oon taaas niin kateellinen, tahdon Ruotsiin!

  Ja hauskaa viikonloppua, mulla on kanssa poikaystävä kylässä ja koitan saada sen huomenna rahdattua myös jouluostoksille sunnuntaina (huomennahan on kaupat kiinni itsenäisyyspäivän takia, muuten lauantaipäivä olis kyllä ollut parempi vaihtoehto..). Saa sitten nähdä millaisella menestyksellä ”selvitään” :D

  Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.