so long sinkkuelämä – hello etäsuhde.

Tiedättekö, kun jossain elokuvissa – okei aika monessa – tyypit tapaavat ja rakastuvat ensisilmäyksellä ja kaikki on niin ihanaa ja ladidaa sellaista skeidaa. Eihän sellaista tapahdu oikeassa elämässä, eikö vain? Niin ja eihä kukaan tapaa ketään Tinderin kautta, siellä on vaan kaikki epätoivoiset pinnalliset ihmiset ja kaikki on kusipäitä? Niinpä.

wonderingPaitsi, että nyt on pakko sanoa, että olin väärässä. Sitä tapahtuu. Mun kavereille, mutta ei toki mulle – koska no tiedättehän mun tuurin. Paitsi, että olin väärässä senkin suhteen. Nimittäin aion nyt kertoa tarinan siitä, miten mysteerisestä yövieraasta tulikin yhtäkkiä mystinen poikaystävä. Toi kuulostaa ehkä vähän väärältä.. miesystävä? Onhan se mua sentään vanhempi? Eikä. Toi kuulostaa siltä, kun kyseessä olisi sika vanha tyyppi, ja nyt puhutaan vaan muutamasta vuodesta? Äijä? No ei. APUA! Mun pitää nyt vähän miettiä tätä terminologiaa? Mun mies? No jumalauta.. NO!

happy

ANYHOO! Oli eräs kaunis päivä, kun olin matkalla Arlandan lentokentälle ja menossa Helsinkiin tapaamaan perhettä ja kavereita. Bussissa mulla oli siiiiikatylsää ja selailin siinä ihan huvin vuoksi Tinderiä. Ja ihan tuttuun tapaan.. ”Nope, nope, nope, eww NOPE, nope, nope.. ” kun vastaan tuli ihan kivannäköinen heppu ilman posetuskuvia ja oli siinä pieni kiva tekstikin, joka tosin ei sanonut mitään ”Hmm.. no okei, swipe left. ” Kyllästyin, ja aloin kuuntelemaan musiikkia ja katselemaan maaseudun ihmeellistä maailmaa.. puita ja peltoja.

Kunnes kännykästä tuli pling-ääni. ”You have a new match.” Äh.. ajattelin, en jaksa yrittää aloittaa keskustelua, ei siitä kuitenkaan tule mitään, hitsi nää pellot on kyllä niiiin paljon mielenkiintoisempia. Kunnes tuli uus pling-ääni. ”You have a new message.” No just, mitä hittoo nyt? ”Moi, miten menee viesti vai?” MMHHMMM.

hmmMutta ei, katsokaas, sain SIKAPITKÄN VIESTIN. Olin ihan silleen, että OHHOH!

oh

Eikä se ollut mikään myyntipuhe siitä, minkälaista naista tää etsi tai itsestään tai mitään. Vaan ihan randöm viesti, miten päivä oli lähtenyt käyntiin ja että suu oli falskannut kahvia juodessa. Heh, kiva tyyppi, voin vastata, ajattelin. Ja siitä alkoikin viikon nonstop viestittely. Niin nonstoppi, että mutsia alkoi jo vituttaa se, että räpläsin puhelinta koko ajan. Mutku hei, kun on paljon puhuttavaa, niin on paljon puhuttavaa. Ja paljon yhteisiä asioita.

En kuitenkaan koskaan kuvitellu, että asiasta tulisi mitään. Koska tyyppi asuu Tukholmassa, minä Örebrossa, ja siinä on kuitenkin parisataa kilsaa välimatkaa. Ja sitäpaitsi tukholmalaiset ovat tunnetusti mulkkuja, niin sitä varmaan tääkin tyyppi on.

No. Matkustin takaisin Örppööseen, aika myöhään illalla, ja sitten tulikin yhtäkkiä viestiä tältä mystiseltä tyypiltä, että haluaisinko katsoa vaikka jonkun elokuvan viikonlopun aikana. Olin juuri hengaillut viikon kaiken maailman ihmisten kanssa, tehnyt megaison kouluduunin ja matkustanut lentokoneella ja bussilla kotiin. Olin rättiväsynyt. Mutta samalla, kuka äijä nyt matkustaisi mua moikkamaan muutamat sadat kilsat? No ei hirvittävän moni. Joten vastasin että joo. Vaikka ei siitä kuitenkaan tule mitään, mutta mitä menetettävää mulla on? Jos joku haluaa hengailla mun kanssa, vaikka olen sairaan väsynyt, niin on pakko olla aika erikoinen tyyppi.

hmmmmNo. Tyyppi tuli tänne, katsottiin elokuva – Scott Pilgrim vs The World (tärkeä yksityiskohta), tehtiin sapuskaa (toinen tärkeä yksityiskohta) ja istuttiin ja juteltiin johonkin neljään saakka .. yöllä. Ja jos kelataan pikavauhtia eteenpäin niin siinä sitten kävikin niin, että meidän ekat treffit kesti .. viikon. VIIKON. Sen viikon jälkeen poistin kaikki nettideittiapit sun muut, koska no. Ei tarvetta enää. Tää tyyppi oli todella erikoinen – siis hyvällä tavalla. Ja superkiltti. Ja sairaan hauska. Ja ja ja…

fabulous

Molemmat oltiin ihan silleen, että whattaafaak tässä nyt oikein tapahtui. Mutta joo. Ettäs sen takia olen ollut aavistuksen paremmalla… okei nyt liioittelen, vähän sellaisen ärsyttävän paremmalla tuulella tässä puolitoista kuukautta. Silleen, kun kävelee vaaleanpunaisilla pilvillä ja kaikki on niin oih ihanaa ja .. No en nyt ihan kuitenkaan ole sellainen, läppäläppä.

Mutta melkein.

Mutta kuitenkin, suurin outo fiilis on se, että tämä tuntuu niin helpolta! Siis ei draamaa, ei mitään ylianalysointia (”mitä se tarkoitti tolla oikein..? Miksi se noin sanoi?”), ei mitään turhautumista (”miks se ei SOITA KOSKAAN”) – vaan pelkästään helppoa. Weird. Tää on mulle ihan uus juttu. Kaikki edelliset suhteet sun muut ovat olleet pelkkää ylianalysointia ja no.. draamaa. Mut tää, tää tuntuu hyvältä. Helpottunut olo ikään kun. Vaikka kaikki on tapahtunut todella nopeasti, se tuntuu silti ihan sairaan mahtavalta.

Mutta mitäs tästä opimmekaan? No a) Tinderistä VOI löytää hyviä tyyppejä – pitää vaan käydä läpi aika monta mätämunaa eka – sama koskee nettideittailua ylipäätänsä b) näköjään VOI mennä niin, että ihastuu sen verran pahemman kerran ensi silmäyksestä – ettei millään tahtoisi päästää irti toisesta (tämä kommentti tuli siis multa, joka on maailman kyynisin ihminen evör) ja c) kestää vielä KAUAN, ennen kuin tästä tulee ”Facebook”-official. Mutta kuitenkin.. se on niin vakavaa, että olen tavannut mystisen yö..poikaystävän (hmm… ei toi oikein toimi..) vanhemmat. Ja mun on vähän pakko kerta tästä teille, koska mulla ei ole tällä hetkellä mitään muuta sisältöä elämässä, josta voi repiä postausideoita, heh.

Huvittavintahan tässä on kuitenkin se.. että se on suomalaista syntyperää :D Tosin, niin on kyllä noin puolet ruotsalaisista muutenkin.

Yes.

Eli, so long masentava sinkkuelämä – ja hellou etäsuhteen ihmeellinen maailma.

highestoffives

Tosin mun suurin ongelma tässä on nyt se, että MITÄ MÄ OSTAN SILLE JOULULAHJAKS? MÄ EN MUISTA ENÄÄ MITÄ MIEHILLE OSTETAAN JOULULAHJAKSI!!

16 vastausta artikkeliin “so long sinkkuelämä – hello etäsuhde.

 1. AAAAW JEEEEEEE ihana mysteerimies! <3 <3

  Niin ja joo, kyllä se paras termi on varmaan poikaystävä. Mies tai äijä, EI. Tosin oon mä käyttäny miestäkin joskus, mutta se oli jo vakavaa sillon. Eli nyt poikaystävä, myöhemmin voit siirtyä mieheen :D

  Tykkää

  1. Hehehhe, nno on se joo aika ihana :DDD. No siis kai se on joo poikaystävä se joka tuntuu normaalilta. Mies taas tuntuu, niin oudolta sanoa, se ei oo niinkun .. natural ollenkaan :P Hitto mikä ongelma. Ruotsiksi se on niin helppoa, kille hehhehe

   Tykkää

 2. Voi ihanaa,onnea kovasti! Elämä on välillä aika ihmeellistä,jaksaa yllättää välillä positiivisestikin:)
  Tuli hyvä fiilis tästä postauksesta! En sua tunne,mutta vaikutat ihanalta ihmiseltä,olet onnesi ansainnut! Kaikkea parasta teille!:)

  Tykkää

  1. Aww, voi kiitos, kiitos, kiiitot ihanasta kommentista ♥ Niinpä, välillä se näköjään yllättää positiivisesti. Vois tehdä sitä vähän useammin :D

   Tykkää

 3. JEEIIII, grattis! Ja visst, tämä loi toivoa meille turhautuneille sinkkuneideille. ;) (en osaa ruotsia, nämä sanat oli vaistonvarainen arvaus)

  Ah, ei vitsi, liitelehän siellä vaaleenpunasen pilven päällä nyt ihan mielin määrin, se se vasta on ihanaa! :3

  Liked by 1 henkilö

  1. hahah kiitos :D Hyvin meni tuo svenskakin ;) Hei jos MINÄ (kaikista ihmisistä) niin kaikki muutkin joku kaunis päivä :D No onhan se vähän kivaa :3 (En oo aiemmin oikein liidellyt sellaisilla. Pinkki on pop!)

   Tykkää

 4. JES!! Oon niin iloinen sun puolesta! :) Ihan huippua lukea tällaisia ”rakkaustarinoita” jotka lähtee niinkin hauskalta ja tavallaan epäuskottavaltakin pohjalta ku Tinder!

  Tykkää

  1. Aww, kiitos tuhannesti! No en mä kyllä olisi koskaan voinut kuvitella, että mukamas Tinderistä tapaisin ketään heheh. Mut no. Shit actually happens :D

   Tykkää

 5. Hihii, jeiii! Voithan sä sanoo täälläkin et Kille, kato isolla kirjaimella vielä niin kaikki luulee et se on sen nimi :D

  Mullahan on futisliha :D no ok kyllä mä sanon mies joskus mutta ehkä se on ok ku on sambo ja kaikkee sellasta… Mut futisliha on niin kuvaava :D

  Tykkää

  1. :3 Heheh sepäs vois olla jotain! Pistetään mietintään :D..(mitä enemmän tota sanaa mietin, sitä oudommalta se kuulostaa, siis mietintään.. O_o) No futisliha on aika hyvä! Mies sanan yhdistän automaattisesti siihen, et on naimisissa.. siks se kuulostaa aika oudolta. Tai niin se on yleensä Ruotsissa.. Min man. Joo ei. :D Hitto mikä ongelma hahahah

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s