apua, naapurini ovat woo-girlseja!

Kun yritän epätoivoisesti kirjoittaa koulutehtävää lauantai-iltana ja kahdella naapurilla on megabileet..

shutup friendspissedoff3Joo joo, tajuan, lauantai. Silloin saa* pitää meteliä ja laadidaa.. MUTTA SIIS LÄHTEKÄÄ JO V*TTU SINNE BAARIIN V*TUN IPANAT**. Tai vaihtakaa edes musaa, mä en KESTÄ kuunnella enää mitään ruotslaista iskelmää sekuntiakaan. Eikä oikeasti TARVITSE pitää sitä musaa ihan täysillä, eikä TAATUSTI TARVITSE HUUTAA. Sitäpaitsi, mystisen yövieras vielä huomautti, että mun naapurit on woo-tyttöjä***. Mikä tekee asiasta entistä pahemman! YHYY! Olen kuullut aika monta ”woota” tänään. YHYY! Kohta täti menee valittamaan!

Terv. Agda 74.

*T osin klo 22 tulee talossa olla hiljaista, koska no – järjestyssäännöt ja naapureiden huomioonottaminen
** Baarit Örppöössä sulkevat klo 2 (oh yeah, pikkukaupunki juunou) joten baarin lähdetään yleensä viimeistään klo 23 täällä. (lame, ainou)
*** Täältä selitys.

2 vastausta artikkeliin “apua, naapurini ovat woo-girlseja!

 1. Eipä käy kateeks… Mulla on suht uudet seinänaapurit. Mukavia ja kohteliaita. Nuori ihmisiä. Ja riitelevät usein ja tietysti kännäävät. Seinät ovat pahvia, sillä kuulen normaalistikin ihan liikaa asioita esim. että eilen laittoivat jauhelihasta ruokaa. Kun tuohon kuuluvuuteen lisätään se, että kello on 3 tullaan länät baarista ja keskustellaan/itketään/huudetaan. Kyllä, olen nätisti maininnut, että kuulen vähän enemmän kuin mitä haluaisin kuulla.

  ja sitten mun alakerran naapuri. Komea mies, häntä katselee mielellään. Vaan ei kuuntele. Laulaa vodkapäissään mm. slaavilaisia kansanlauluja. Yöllä kolmelta. Viime joulukuun bravuuri oli Heinillä härkien kaukalon venäjäksi laulettuna. Laulaa kyllä hyvin, pysyy nuotissa jne. Olen käynyt hakkaamassa sen tyypin oven takana yöllä, että v””#&%u turpa kiinni tai täällä on polisiit seuraavaksi. Joka kerta, kun se herättää mut yöllä mölinällään, niin kostan seuraavana aamuna. Samalla kun lähden ulos koirien kanssa, niin rimputan sekä tyypin ovikelloa että summeria alhaalla. Että toivottavasti on megalomaaninen krapula ja hedari ja että heräsit tähän summeriin/ovikelloon. Ja tietysti olen vienyt lappuja sille, jossa olen maininnut, ettei tarvis yöllä laulaa, vaikka osaiskin. Ja että haluan itse päättää mitä musiikkia kuuntelen mihinkin aikaan. Tai kun sillä oli uus tyttis ja ilmeisesti englanti oli se yhteinen kieli. Nauroin ääneen, kun kuulin heidän olevan bunkassa ja tytön kimeällä äänellä huutavan : Oh My God !!!!! Ajattelin, että joko se alakerran komistus on taivaan lahja naisille tai sit se mimmi jotenkin ajatteli, että tossa kohtaa pitää kimeällä äänellä huutaa niin :) :)

  Isännöitsijä toimittelee sit säännöllisin väliajoin talon järjestyssääntöjä alakerran tyypille. Toki elämisen äänet saavat kuulua, mutta yöllä herääminen slaavilaiseen lauluun ei ole ihan suotavaa.

  Jaksamista sen kirjallisen työn kanssa.

  Tykkää

  1. Ei jumalauta!! Hitto mä olisin varmaa jo vetässy sun naapureita kuonoon! :OO Tai oikeasti soittanut poliisit paikalle! Karseeta! Hei tsemppii noiden kestämiseen! Tossa kun aamulla heräsin opiskelua varten joku mun naapureista seisoi pihalla huutaen ja öristen. Saatana että meni hermot taas uudestaan. Ja nyt ne ramppaa ja huutelee rapussa edelleenkin. HGGGGGGGHHHH. Pitäis mennä ostaa korvatulpat, ettei ajatus katkeile kokoajan…. Kiitos tsempeistä! :))9

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s