päivä 18 – 10 lemppari urheilua ja harrastusta

Hei, muistatko vielä Top 10-haasteen? Joka piti tehdä mukamas 30 päivässä, mutta mulla se on kestänyt… huomattavasti kauemmin? Jos satuit eksymään tänne ensimmäistä kertaa, tai olet uusimpia lukijoita, aloitin tuossa .. kauan sitten tekemään haastetta, jossa luetellaan top kymppi jostain tietystä aiheesta.. Kaikki postaukset löytyvät täältä.

Kuitenkin. Mietin tässä, että pitäisköhän tää haaste saada valmiiksi tämän vuosituhannen aikana.. joten jatketaan aiheella lemppari urheilut tai harrastukset. Ja tähänhän on vaikeaa löytää 10 juttua.. Siis harrastukset, mitä mä edes harrastan? Katsotaan.. Ei missään tärkeysjärjestyksessä nämäkään..

– Uiminen. Olen aina pitänyt uimisesta ja olen vihdoinkin alkanut löytää tieni takaisin uimahalliin. Periaattessa missä vesi sijaitsee ei haittaa mua ollenkaan, uiminen on aina kivaa oli se sitten hallissa, meressä tai järvessä. Sen lisäksi, että urheiluna uiminen on todella tehokasta, koska melkein kaikki lihakset tekevät töitä ja jos vauhti on vaan tarpeeksi kova, saa aeroobisen treenin samalla (siis tarkoitan, että pumppu (sydän) saa tehdä töitä..) niin se on äärimmäisen rentouttavaa. Siis koko paketti, miltä vesi kuulostaa, tuntuu ja haisee. Ihan parasta.

treenihanskat

– Salitreeni. Mikä onkaan parempaa, kun huomata miten voima kasvaa? Ja lihakset siinä samalla? Kun vetää itsensä ihan loppuun salilla? Damn, kaipaan salille niin paljon. Selkä parane jo!

– Kävely. Kesällä, keväällä, talvella, syksynä, satoi tai paistoi, oli aurinkoista tai pimeää, yksin tai seurassa. Kaikki kelpaa.

– Koripallo. Rakastan korista ja pienenä pelasinkin sitä aika paljon, tosin en voinut sitten enää jatkaa seurassa pelaamista, koska olen niin nysä – korista varten siis. Ei kun on kyse deittailusta..

Hmm. Siinäs olikin sitten ne.. urheilut. En kai mä muuta urheilua harrasta? Tosin..

– Penkkiurheilu. Eniten tykkään lätkästä ja uinnista (varsinkin miesten grr..), mutta katson melkein ihan mitä tahansa.. paitsi fudista. Hyisssaa.. en tykkää fudiksesta sitten yhtään. Okei, golffi on aika himpskatin tylsää katsoa myös. Ja biljardi. Ja.. yleensä myös tuppaa nämä penkkiurheilut rajoittuu aika paljon näihin suuriin peleihin MM ja Olympialaiset ja sellaiset. Joo. Tosi penkkiurheilija.. *pullistelee lihaksia*

– Telkkarisarjojen katselu – lemppariversioni on maratooni :D (Actually that’s my idea of a marathon..) Tällä hetkellä menossa Frendit! En ole koskaan katsonut sitä ihan alusta asti, oikeassa järjestyksessä ja hei, sehän on oikeasti HYVÄ sarja. Miksi kukana ei ole koskaan sitä kertonut mulle? HÄ?

darthvader

– Ristipistot. Olen tehnyt ristipistoja niin kauan ja se on niin rentouttavaa.. mieluiten yhdistettynä telkkarisarjojen katseluun. Pitäisi ehdottomasti tehdä niitä enemmän! Tähän kai voisi yhdistää tosin nuo muut askartelut ja käsityöt myös.. Nörttiaiheet on aina best!

– Bloggaaminen. Joku nyt varmaan heittäisi tähän, että mitä, bloggaaminen onko se mukamas harrastus? No on. Laitan blogiini tuntikausia viikoittain, välillä enemmän välillä vähemmän. Aloitin bloggaamisen, jotta voisin ylläpitää suomenkieltäni ja että mamma tietäisi mitä oikein sählään täällä svedulandiassa.. (moi mamma!) mutta suurin yllätys tuli siinä, kun muitakin yhtäkkiä kiinnosti mitä sählään ja mitä ajattelen, teitä ”muita” eksyy tänne vain lisää ja lisää ja meistä onkin tullut pieni kommuuni. Blogin kautta olen saanut tukea ja turvaa ja roppakaupalla ystäviä, vaikka en ole edes tavannut teitä kaikkia irl! Ihan parasta! ♥

– Daydreaming. On se vaan ihan parasta, ihan vaan maata sängyssä ja tuijottaa kattoa ja unelmoida itsensä jonnekkin muualle.. (yleensä unten maille..)

aamupala15

– Ruuanlaitto. Joku juttu siinä on kun kokkailee.. Helppoa, mutta haasteellista, sekä mielikuvituksellista etsiä erilaisia ruoka-aineita ja yhdistellä niitä ja toivoa, että lopputulos on pala taivasta.

Oliko tuossa 10? Mitä sinä harrastat?

Yksi vastaus artikkeliiin “päivä 18 – 10 lemppari urheilua ja harrastusta

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s