paniikki ja uhkaava deadline.

Meidän urheilupsykologian kurssia on mennnyt nyt noin kolmisen viikkoa. Eikun neljä. Ja tarkoituksena oli lukea melkein kolme (paksua) kirjaa, ja kirjoittaa jonkinlainen raportti koskien jostain valinnanvaraisesta suorituksesta ja sitten siihen piti yhdistää erilaisia menetelmiä miten ”loistaa” tässä suorituksesta.

Nooh. Sanotaanko vaikka näin, että tämä minun lukeminen ei ole mennyt ihan nappiin, koska no.. mystisen yövieraan kanssa on ollut paljon kivempaa hengailla, katsoa telkkarisarjoja, pelata pelejä, käydä leffassa ja jajaja.. Lisätkää tuohon vielä jäätävät migreeniepisoodit ja se, että selkäkin on mennyt vähän huonommaksi kuluneiden päivien aikana..

Joten kun tänään tajusin, etten ole periaatteessa kirjoittanut mitään mun raporttiin vielä ja, että deadline on ensi viikon perjantaina.. ja siihen lisätään vielä se, että monet mun luokassa ovat kirjoittaneet noin 2040 sivua tekstiä so far… Ja vaikka koko työn deadline on perjantaina, osa pitää jo palauttaa arvioitavaksi ensi tiistaina.. eli..

panic panicattackpanicc panicing

Menen tästä jonnekkin muualle hyperventiloimaan vähän…

Yksi vastaus artikkeliiin “paniikki ja uhkaava deadline.

  1. Päivitysilmoitus: nyt v*tuttaa | Mary Ihmemaassa

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s