viikon ♥ ihanat: pakkasaamuja, terveellisiä herkkuja ja inspiraation lähteitä.

Asioita, jotka ovat viime aikoina ilahduttanut minua tavalla tai toisella:

örebro

♥ Kirpeät pakkasaamut, nouseva aurinko ja kävelyt jokea pitkin. Sitä jotenkin välillä unohtaa pois kaikki ne pienet hienot asiat ja pitää niitä itsestäänselvyytenä. Itse voin valittaa, kuinka persekaupunki Örebro on, vaikka se ihan oikeasti on todella kaunis kaupunki. Vähemmän valittamista, enemmän fokusta positiivisiin asioihin. Ja enemmän kävelyitä.. ♥

ensilumi

♥ Ensilumi tuli tännekin! Mulla tosin kesti yli pari tuntia, kunnes huomasin, että oli satanut lunta. Mutta oli suorastaan ihanaa seistä ikkunan edessä kahvikuppi kädessä ja katsella lunta (tosi haittapuoli lumentulossa on se, että noin 70% Pohjoismaiden väestöstä alkaa valittaa lumesta – ja sitä kestääkin noin seitsemän kuukautta.. ish.. Eli kädet korville vaan ja nautitaan lumesta me, jotka siitä tykätään – eikö vain?) Harmi tosin, että lumi suli sitten pois, toivottavasti kohta tulee sitten lisää.. ♥

kitkat

♥ Löysin Rustasta ehkä parhaimman suklaan IKINÄ – KitKat crunchy! Ja mitä parasta, vielä joulupukin muodossa :D Näitä tulen varmasti popsimaan muutamat kymmenet ennen joulua.. tai siis.. jos ne ei sitten lopu kaupasta.. ♥

pingu

♥ Ensimmäinen joulukoriste on esillä! (Onko liian aikaista?) Lisäksi tämä on ensimmäinen joululahja, jonka sain tänä vuonna.. Pingu (pingviinin nimi) oli niin tacky, mutta kuitenkin niin suloinen ja oli megayllätys, että sain sen ihan ex tempore lahjana :) ♥

healthybox

♥ Viimeinen healthyboxini vähään aikaan. Vaikka tykkäsin ihan sairaasti healthyboxista, oli pakko todeta, ettei mulla ole opiskelijana siihen varaa. Yhyy. Ehkä otan sen välillä uudestaan sitten, jos tunnen oloni rikkaaksi. Mukana tuli agave siirappia (Renee Voltairen – jolla on niin ihana design kaikissa pakkauksissa), Yogi Tea-teetä makuna African Spice Roobois (ja muuten pakko sanoa, että tämä on parasta roobois-teetä, jota olen ikinä juonut! (Itseasiassa en normaalisti tykkää rooboisteestä..) Se maistuu ihan joululta, koska siinä on kanelia, inkivääriä, kardemummaa, mausteneilikkaa jne.. Tätä on pakko ostaa lisää kun se loppuu!) Lisäksi boksissa oli vielä ehkä herkullisinta raakasuklaata, jota olen koskaan maistanut: Lovechockin ananas-incaberry. OMG! Niin hyvää! Söin yhden palan ja lopusta tein brownieseja. Omnom! Tästä tulee taatusti uusi lemppari.. pitää vaan löytää mistä ostaa.. Tekisi mieli testata kaikkia niiden tuotteita, eheh. Lisäksi mukana tuli vielä NOBEN aloe veera-juomaa ( makuna greippi – aloe veera juomista on tullut mun uusi lempparijuoma!), treenikuminauha (olin juuri menossa ostamaan sellaista itselleni!), cashew pähkinöitä ja Eat Naturalin minipatukoita. Yhyy surettaa niin kamalasti, etten vähään aikaan tule saamaan mahtavia herkkuja kotiinkuljetettuna.. Yhyy. ♥

♥ Kävin elokuvissa pitkästä aikaa katsomassa Furyn, jossa on mm. Brad Pitt ja Shia LeBeouf. Ja se oli sairaan hyvä! Kysessä on ehkä paras sotaelokuva, jonka olen nähnyt, sillä se ei kaunista sotaa millään tavalla, vaan oli hirvittävän ahdistava ja siitä sai hyvän kuvan sodan kauheudesta. Kaikki näyttelijät olivat suorastaan mahtavia! Suosittelen! ♥

♥ Seuraavaksi haluaisin nähdä Christopher Nolanin (lemppariohjaajani tällä hetkellä) Interstellarin. Tai siis PAKKO MENNÄ KATSOMAAN!♥

♥ Ostin Playstation Storesta Batman: Arkham Cityn 99 kruunulla ja tekisi mieli pelata KOKO AJAN! (en tiedä oliko vikatikki vai ei..) ♥

makaroonilaatikko

♥ Tein enimmäisen onnistuneen makaroonilaatikon koskaan! (Älkää antako kuvan huijata teitä.. heh.) Meidän mamma on tehnyt tätä meille ihan pienestä asti, enkä koskaan ole uskaltanut tehdä sitä itse, koska – no mammahan tekee sen aina parhaiten (ja olen sitä mieltä edelleenkin..) Kuitenkin, makaroonilaatikko oli ihan törkeän hyvää ja tätä pitääkin tehdä nyt ehtottomasti uudestaan! Edellisen kerran kun tein makaroonilaatikkoa (tämä siis oli toinen kerta elämässäni kun tällaisen tein..) siitä tuli niin tiivistä, että sitä piti leikata suurinpiirtein kirveellä.. tai moottorisahalla. ♥

♥ Olen taas vaihteeksi kutakuinkin hieman rakastunut Pinterestiin. Ehkä siksi, koska olen täynnä inspiraatiota tällä hetkellä (tosin en opiskeluihin..) vaan sisustukseen, käsitöihin, suloisiin juttuihin jne. Varsinkin, kun löysin tuhansittain nörttimalleja tuleviin ristipistoihin (olisi vaan aikaa tehdä niitä..) Eli voin säästää ne mallit sinne, sen sijaan, että tallennan ne kovalevylle (koska kun edellinen tietokone hajosi, sinne meni tuhansittain malleja..) Mallit löytyvät täältä. ♥

happy♥ Ja mikä onkaan syy siihen, että olen nykyään huomattavasti paremmalla tuulella ja niin positiivinen? No sanotaan vaikka näin lyhyeesti, että olen aika totaalisen ihastunut.. siihen yövieraaseen joka oli täällä vähän aikaa sitten.. Life is good, toisin sanoen. ♥

Mitä kivaa sielläpäin on tapahtunut viikon aikana?

Ihanaa viikonloppua, mussukat!

8 vastausta artikkeliin “viikon ♥ ihanat: pakkasaamuja, terveellisiä herkkuja ja inspiraation lähteitä.

 1. Lumi ♥ Mä en myöskään ymmärrä niitä ihmisiä jotka valittaa kun talvella tulee lunta. Olen myös huomannut, että aika usein samat tyypit yleensä valittaa myös pakkasesta, helteestä, vesisateesta, pimeydestä, auringosta, .. Argh!

  Toi healthbox vois kyllä rantautua Suomeenkin. Tilaisin heti!

  Ja Interstellar on kyllä pakko käydä kattomassa. Eri asia vaa että koska kerkee. Tyhmä koulu pitää kiireisenä.

  Tykkää

  1. No nimenomaan! Tämä on siis niin totta! Valitan itse monesta asiasta (esmes justiinsa helteestä, sillä mä hikoilen niiiiiin tajuttomasti) mutta toisaalta.. valittaminen vie niin paljon energiaa, että yritän ainakin vähentää sitä edes jonkin verran :P

   Healthybox on tulossa Suomeen! Kysyin firmalta, mutta eivät vaan tiedä milloin, tyyliin ensi vuonna! :)

   Mulla vähän sama, että koulu vie paljon aikaa.. mutta toisaalta, pakko tehdä välillä vähän muitakin juttuja, ettei juokse suoraan päin seinää ;)

   Tykkää

 2. Eiiikä! Kui siistii jos tuo boxi tulee kans Suomeen, wohoo! Toi vaikuttaa meinaan ihan törkeen kivalta jutulta!

  Hei jee, onneks olkoon, ihastuminen on kivaa! :)

  Tykkää

  1. Pidetään peukkuja, että tulee mahd. nopeasti Suomeen kanssa :))

   Hehe, kiitos.. En oo vielä ihan tottunut ajatukseen, mutta kai se tulee sitten jossain vaiheessa. Kivaahan se on, todellakin :D

   Tykkää

 3. Interstellar vissiin ohjelmassa tänään! Samalla reissulla käydään tutkimassa yhden potentiaalisen uuden kämpän huudeja kun en hahmota kuinka pitkä sieltä on minnekin… Eilen tultiin vaihteeksi remppaa pakoon tänne isukin ja äitylin luo.

  Vähän pelottaa että kissat stressaantuu tästä evakkoelämästä mutta ei hirveesti vaihtoehtoja…

  Mystinen yövieras hihii.

  Tykkää

  1. UJUJ! Kerro sitten oliko hyvä tai kannattaako käydä katsomassa :p

   Niin miten teillä menee oikein nuo asumisjutut tällä hetkellä? Eli muuttamassa vaivai? Nooh, kai ne elukat sopeutuu .. jossain vaiheessa :)

   Hahah. Jepp, mystinen indeed :D

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.