Älä kerro mitä kaikkee naisen tulee olla

Lue.

Se erilainen fitness -blogi

Primebody-blogia kirjoittava fitnessurheilija Ulla-Riitta Koskinen, joka ilmeisesti paremmin Umppuna tunnetaan, julkaisi pari viikkoa sitten laajasti kohauttaneet kuvat fitnessilluusiosta. En aio ruotia kuvia enkä kohua enempää – vanha juttuhan tuo jo on. Sen sijaan aion ruotia sitä, miten Umpun tai kenen tahansa fitnessbejben tai oikeastaan kenen tahansa naisen kuvia kommentoidaan. Koska minusta siinä kommentoinnissa on jotain todella kuvottavaa.

Tapahtumaketju menee kutakuinkin näin. 1. Joku jossain julkaisee kuvan itsestään fitnesslavalle tähtäävän kisadieetin loppumetreillä tai esim. kisapäivän aamuna. 2. Joku urpo jossain kommentoi, miten ruma kuvassa esiintyvä henkilö on ja kyllä naisella sentään pitää muotoja olla. 3. Joku todellinen urpo (yl. vastakkaista sukupuolta tapahtumaketjun käynnistäjän kanssa) ottaa asiakseen heittää lisää vettä tälle kiukaalle ja kertoo julkisesti, miten kuvassa esiintyvä henkilö oli ennen paljon pantavamman näköinen. (Kyllä äiti, ihmiset ihan oikeasti käyttää tuota ilmaisua.)

En vaan jaksa lakata hämmästelemästä näitä urpoja. Paljon en fitnessurheilusta ymmärrä, mutta luulen ymmärtäväni, että pantavuudesta siinä ei kuitenkaan ole…

View original post 313 more words

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s