sarjavinkki: reaper

Olen välttänyt Netflixillä olevaa Reaperia vaikka kuinka kauan, koska kuten normaalisti – luulin sen olevan joku b-sarja.. (miksi luulen kaikkien sarjojen olevan ihan b? Hmm..) Tai no, ”normaalit” ihmiset kai luokittelevat sarjan beeksi, koska se lopetettiin kahden tuotantokauden jälkeen. Mikä oli minun mielestäni vikatikki, kuten monen muunkin sarjan kanssa (Firefly esmes..)

However.

Reaper kertoo Samista, joka saa tietää 21-vuotis syntymäpäivänä, että hänen vanhempansa ovat myyneet hänen sielunsa pirulle ja tämä pirulainen.. Ei hitto, tämä kuulostaa ihan naurettavalta, piru ja pirulainen haha. Pirulla (trolololoo) on Samille oma suunnitelma, joka ei ehkä välttämättä ole Samille mieluinen, nimittäin Samin pitää palauttaa sieluja, jotka ovat karanneet helvetistä takaisin mistä tulivatkin. Sam kertoo asiasta hänen parhaimmalle kavereilleen Benille ja Sockille, jotka auttavat Samia hänen vaikeassa tehtävässään. Joka kerta, kun pirulta on karannut sielu, Sam saa jonkin esineen, johon hänen pitää vangita sielu – esimerkiksi leivänpaahdin ja hiustenkuivaaja..

Kuulostaa ehkä ihan wtf-sarjalta, mutta trust me, tämä toimii. Pirua näyttelee vallan mainio Ray Wise, joka tunnetaan esmes Twin Peaksista, ja hän tekee ehkä parhaimman roolinsa ikinä – nimittäin Wise on aivan sairaan hyvä piruna. Lisäksi Sockia näyttelee Tyler Labine, joka tunnetaan Tucker and Dale vs Evil:ista (jos ette ole nähneet, nyt mars katsomaan – ehkä paras komedia EVER!) ja Labine on törkeän hauska tässä sarjassa. Eikä ne muutkaan näyttelijät nyt niin huonoja ole.

En ole tosin vielä nähnyt toista tuotantokautta, mutta en voi ymmärtää, miksi se lopetettiin, nimittäin haluaisin katsoa tätä forever and ever! Koska huumori on vaan niin top notch ja olen viime aikoina nauranut niin paljon, että vatsalihaksistani ovat tulleet kivikovat. Ish.

Onko joku muu nähnyt ja kenties tykästynyt Reaperiin?

2 vastausta artikkeliin “sarjavinkki: reaper

  1. Tuo kuulostaa niin tutulta, olen ehkä joskus nähnyt jaksoa tai pari. En kuitenkin muistanut nimeä. Se taisi olla muutama vuotta vanhaa. Wisen naama on kyllä tuttu juuri Reaperistä, vaikka voin sanoa että en lainkaan pidä Twinpeeksistä (syy on varmasti sitä etten koskaan ymmärtänyt Twin Peaks enkä halunnut).

    Tykkää

    1. Twin Peaksin idea kai on just se, ettei sitä voi ymmärtää :D Vähän niinkun kaikki muut jutut mitä David Lynch on tehnyt.

      Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.