ahneudella on paskainen loppu – ruokakoomailua raflassa

Olin suunnitellut Laura Been poikaystävän kanssa melkein kuukauden, että yllätetään Laura kun hän tulee tänne Örppööseen käymään. Ensin suunnitteilla oli yllätysjuhlat, mutta jouduttiin kuoppaa se suunnitelma, kun kellekkään muulle ei oikein sopinut (meh). Joten päätettiin, että mennään ravintolaan syömään ja sen jälkeen ulos drinksuille.

Kaikki  meni vallan hyvin. Laura poikaystävineen saapuivat (hieman myöhässä) ravintolaan, pelästytin Lauran aivan totaalisesti (sanoin hänelle aiemmin, etten ehdi nähdä tämän viikonlopun aikana, koska töitä bwahaha (niin siis Laurahan muutti Norrköpingiin tuossa parisen kuukautta sitten, eikä olla nähty sen jälkeen..)) Tilattiin alkupalat, safkat ja jälkkärit ja lasilliset viiniä ja juteltiin niitä näitä.

Tosin ajattelin, ettei sitä ruokaa olisi mitenkään hirvittävän paljon, alkupalathan ovat yleensä minimaalisia. Voi miten väärässä olinkaan. Jo alkupala oli normaalin kokoinen ateria. Kun olin vetänyt sen naamaani iski tajuton ruokakooma. Ja sen päälle vielä iso (kuiva) hampurilainen ja ranskalaisia, joten ruokakooma vain paheni entisestään (lisäksi olin herännyt sairaan aikasin, joten väsytti senkin takia). En edes syönyt koko hampurilaista, koska vatsa oli jo ihan äärirajoilla..  Ja koska jälkkäri oli jo tilattu (siis se oli sellainen  meny..), niin pakko sekin vetää napaan.

omnomEli lopputulos?

stuffedOlin niin täynnä, ja niin väsynyt, etten oikein edes jaksanut puhua ollenkaan. Ja niin taisi muuten muutkin olla, koska drinkeille ei menty, vaan suorinta tietä kotiin nukkumaan.

Niinkun äitini aina sanoo: Ahneudella on paskainen loppu. Jepp. Tajusin. Mutta kivaa oli kuitenkin.. kunnes tosin se ruokakooma pilasi kaiken.

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.