norsu posliinikaupassa

Tiedättekö sen tunteen, kun teillä on yövieraita, ja olette menossa töihin/kouluun ja tää yövieras niinkun päättää jäädä nukkumaan ja sitten kun te hoidatte aamurutiineja yritätte olla mahdollisimman hiljaa, ettette vahingossa häiritse tätä nukkuvaa ihmistä.

Koska hei, aika perseestä riehua ympäri kämppää ja häiritä nukkuvia ihmisiä.

Ja sitten siinä käykin niin että ensin kävelette seinään – aika äänekkäästi. Ja sen jälkeen pudotatte kaikki tavarat kun meikkaatte, hammasharjasta lakkapulloon ja ootte siinä vaan silleen ett anteeks anteeks anteeks. Ja lopullinen möly tulee siitä, kun joudutte tiskaamaan kattilan ja vahingossa osutte termospulloon jossa on kahvia, eikä se tietenkään ole kunnolla suljettuna. Ja se lentää hienossa kaaressa lattialle ja kahvit leviää ja manailette siinä että sorisorisoriperkelefakinmaanantai ja toivotte, että yövieras ei reagois ollenkaan. Ja sitten huomaatte, että se on vetänyt peiton päänsä päälle ja todennäköisesti näkee unta siitä, miten nirhaisi teijät. Ja tottakai se kahvin siivoaminen siitä lattialta ei sekään mene niin äänettömästi..

Minä tiedän.

upsettingJoo eli moro vaan ja anteeksi, että olen aina kuin norsu posliinikaupassa.

6 vastausta artikkeliin “norsu posliinikaupassa

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.