mary ja tyylikkäästi autosta poistumisen vaikeus.

Jotain mitä en ole koskaan oikein hallinnut on, miten astua ulos autosta, jossa on tiedättekö niinkun vain kahdet ovet ja se etupenkki pitää niinkun hinata pois tieltä kun takapenkiltä poistuu.. Siinä menee jotenkin koko koordinaatio ihan päin kanttulan kaivoa ja jalat menee ihan sekaisin ja kompastun aina more or less poistuessani.

Niinkun tässä viikonloppuna, kun saatiin siskon kanssa kyyti Kirkkonummelle justiinsa sellaisessa autossa. Mun piti siinä sitten puolsiskon äijän (en ole edes tavannut tyyppiä about kunnolla) pitäessä ovea auki poistua sieltä autosta, niin enköhän mä jotenkin onnistunut kompuroimaan ihan totaalisesti ja jalka jäi jumiin johonkin. Jes. Smooth. Hyvä ensivaikutelma. ”Hyvin meni joo!”

Ilalla saunaan mennessä huomasin sitten, että näköjään löin pohkeeni johonkin, sillä siinä oli semmoinen kymmenen sentin punainen kuhmu (kai nyt pohkeeseen voi tulla kuhmu?) ja hemmetin kosketusarka. Ja nyt näin muutama päivä sen jälkeen se on täysin musta ja aivan sairaan kipeä. Smooth indeed!

Tosin kerran vedin vielä smoothimmin. Sama tilanne, eri tyypit, kompastuin jalkoihini, lensin pää edellä auton oveen, tumautin pääni niin mahtavasti siihen oveen,  vintti meni pimeäksi. Kaverit kuoli nauruun ehkä minuutin, kunnes tajusivat pyörryin siitä iskusta  ja sitten auttoivat mut ylös siitä.

Niin, että ottaisin kyllä nyt ihan mielelläni vähän vinkkejä siitä, että MITEN SIELTÄ AUTON TAKAPENKILTÄ POISTUU SILLEEN SULAVASTI?

nick

4 vastausta artikkeliin “mary ja tyylikkäästi autosta poistumisen vaikeus.

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s