olisikohan tänään taas maanantai?

Ensinnäkin, olen nukkunut ehkä kolme tuntia maksimissaan – koska yskä. Siis sellainen yskä, että alkaa kurkkua kutittaa noin kolmen sekunnin välein ja sen jälkeen tulee yskäkohtaus, joka kestää noin viisi  minuuttia. Kivaa.

Tehtiin meidän ryhmätyö valmiiksi tänään noin viisi tuntia – ja olin vaan entistä väsyneempi sen jälkeen. Joten kävin kaupassa ostamassa itselleni jätskiä – koska tenttistressi ja väsymys ja ehkä voisi auttaa yskään (pitäähän sitä testata, it just might..)

Kun olin syönyt vähän jätskiä aloin palelemaan ihan törkeästi. Varmaan se jäätelön kylmyys yhdistettynä jäätävään väsymykseen, joten päätin käydä suihkussa. Sitten kun seison siellä lämpöisessä suihkussa tulee yhtäkkiä sähkökatko. En edes jaksanut sen enempää manata tilannetta, vaan otin pyyhkeen ja kävin hakemassa parit kynttilät, sytytin ne ja laitoin lavuaarille. Vähän spafiilistä jou nou. Lämmin suihku jatkukoot. Palelin edelleen.

No siinäs sitten hoitoainetta länttäsin hiuksiin ja yhtäkkiä tunnen kuinka veden lämpötila laskee. EI HEMMETTI! LÄMMINVESI ON MYÖS POIKKI! Siinäs sitten yritän ihan hirveetä vauhtia saada sitä hoitoainetta pois hiuksista, ennen kuin vesi on kylmää, mutta tottakai se ei lähde hiuksista sekunnissa…

Joten loppujen lopuksi, mun lämpöisestä suihkusta tuli jääkylmä suihku.

sob

Ei täs muuta, paitsi että.. Maanantai, why you always do this to me?

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s